BRRRRRR

kallt som tusan är det nu :/ ensamt äre också
sitter och dricker te och stickar på en halsduk som... nej ja stickar inte men te är gott. lyssnar på musik, smuts-musik. tänkte på saker ja skulle skriva här men nu har ja visst glömt bort alltihop. ja är trött ja ska mysa sönder min säng snart he :]]]
ah, de är dåligt nu när det är OS för det är inte ofta de är nå som är kul att se på men de är alltid någon som kollar på någon sport så tvn är alltid upptagen. med OS.

ja undrar om ja ska gå upp klockan fem på måndag för att kunna hänga med till sthlm... funderar på om de är värt det...
men ja tror det för pappa sa ju trots allt "det är klart du ska hänga med. du kan ju handla massa"
jag "ja för jag har ju så mycket pengar, inte"
då säger han "men.. jag har ju!"
muhaha :]

nu äre dags..... gonatt sen ♥

SWEET

ahmen du. skolan börjarrrrrrr på tisdag ja längtar efter alla he he? ja drömde att de va jätte många som hade förändrats och blivit helsnygga. alla förutom jag tror ja....
igårkväll ringde matilda tusen ggr och verkligen baad mig att komma hit till henne, hon va helt hysterisk "men jag saknar dig ju" så ja tog mig hit bara för att. ikvällllllllll, har vi nåt för oss. fett med pra!
texten blir grön när ja kollar på den för länge ;s mina ögon tål nog inte så mycket ljus.. tur att de blir mörkt på natten. och att de är vinter snart då är det ju mörkt 24/7

FINT VÄDER UTE IDAG. ja ska dra

LÄS DÅ

igår snackade jag och mickis vääääldigt djupt. mhm! om rymden och döden och livet och allt..
och inatt drömde jag om fight club, matilda var en fantasimänniska men alla kunde se henne. fast hon fanns inte på riktigt..

mickis klipper gräset nu, jaha va ska ja göra då?

ÄLSKAR LIVET

ja drömde att ja hade ont i huvet, vaknade vid 13.00 och hade asooont i mitt huvud, ja. tog en ipren somnade om, blev väckt 15.00, paaaaaaaiiin! fortfarade massa ont. ja mår helt dåligt idag :((((
lyssna på musik och sova mera ska ja göra. hör av er !!!!!

!!?

jag går på bussen, de kostar 17kr. hade en 50 lapp, så ja gav fram 57 för att inte få massa småpengar tillbaka (ni fattar?)
hon chauffören tar pengarna, tänker, tittar, på mig... "eh hur mycket ska du ha tillbaka?"
jag hann inte ens tänka innan hon sa "30 är det väl?"
"ja det är det ju, 30 är det ju" sa jag och så gav hon mig 30 tillbaka
jag kände på mig att det var något fel så jag stog kvar lite, vi såg på varandra, tänkte djupt, djuuupt...
sen öppnar hon munnen "nejmen är det inte 40kr du ska ha?"
jag "eh, jo det är det.. ju"

57 - 17 =


JAG KAN FÅ DIG NÄR DU VILL ♥

HATAR att vara ensam. asdfghjklqwrrwqrdq....
och ja har glömt bort att kolla upp vilket datum det är. hade nästan glömt bort vilket det var. kom på det nu igen
11 augusti idag, ja fyller år om EXAKT 10 månader.
yes 18 år, ja ja har växt som satan på senaste åren
snart har ja körkort, bil (volvo) hund, radhus, man, tre-fyra barn, grannar som är dumma i huvudet, dålig lön, tappat kontakten med gamla vänner (matilda, äntligen)
ja såatteh....
inte världens roligaste kanske? nej. jag vet..
jag är hungrig igen och mina ögon svider. tråkigt att sova ensam.. toom säng

baibaithen/
M
L
III
-ers


ja gillar sommarN mycket bättre än vintern, och som det är nu
regn och kallt som fasen


I HATE WINAMP

söndag </3333 33 gjort plättar med mickis, ska se på fight club, dricka kaffe och soooovaa på soffan. och det är så förbannat kalllt.... två leggings + tofflor + tjockaste tjocktröjan har ja ändå på mig
helgen har ju varit helt okej ja. på den. fredagen var la ruliii. men ja.

brb.....


MEN GODMORGON

gick upp redan vid elva idag. åt nyss världens frukost; vaniljyoughurt, macka med mangoraja & skinka, kaffe och björnbärsdryck. aldrig ätit något så gott. nu ska ja inte käka mer på hela dagen för ja blev verkligen asmätt.
ska fixa in massa nya låtar på mobilen sen åka till örebro med mama och FÅ saker istället för att köpat själv.

sen vidare till amanda feefan,
ha en bra dag surru dudu, slänger in en bild på mitt hål i kinden så att ni vet om det...


MIAOWWOAIM



sitter o bara lyssnar lyssnar på musik, the tough alliance. bra skit de där! jag är trött på dig nu. och så är ja trött på att alla är så konstiga jämt. trött på att sova ensam. trött på vintern!?

annars är ja inge trött men ja vill sova. suckz. (fast inte ensam, sova alltså) men ja är trött på att jag tycker så bra om dig också! för du är bara skum. men de är örebro, få pengar, foerfest hos amanda fest imorrn. de lät ju rätt bra de där nu är ja inte lika trött längre
eller jo på dig men de spelar ju ingen roll för alla andra, och ja har ju redan sagt det så.. SPELAR ROLL? nu ska ja fortsätta lyssna på TTA, gillarom. gonatt sen. jag saknar dig, för du är faktiskt aaaaaaas-rolig, hm, hör av dig? ja tänker inte görat.

we're from barcelona?

LILLEBROR

tisdagkväll klockan 04.45

helene: hur många amanda vet du?
jag: (räknar) hmm elva
helene: hur många.. hahahha... hur många lillebror vet du?
jag: va haha?
helene: EN!! LILLEBROR MORSON hahahahahahaha
jag: hahahahahahaha.....

förklaring
finns en lärare som heter lillemor brorson (= lillebror morson) de va ju lite kul. de va nog det torraste skämtet någonsin, fast ändå de roligaste.. också. och de va nog inte en jävel som fattade heller... :))))
hoppas inte att hon lillemor (lillebror) är någon aktiv bloggare och/eller bloggläsare.
hoppas INTE att hon hittar hit iaf.

PANNKAKA MED SYLT PÅ

chillat hos helene, min egna gayz0r vän, tisdag-onsdag-torsdag. fett med nice var det. han inte med så mycket mer än att äta, se på film, åka longboard, lyssna på musik och spela guitar hero. eftersom att vi är sovarna och sov till 16.00 både på onsdag & torsdag.
 kom nyss hem, har tagit en dusch och käkat skinkmackor och det äckligaste var att det var ett hårstrå på min macka ÄUUCK!!!!! finns inge vidrigare.
helene skickar alla kentlåtar till mig nu, och nej kent är verkligen inte emo musik, jag älskarN och jag längtar tillbaka till den 23/3 i år. mannen i den vita hatten

imorgon blir det linde, storstan hö hö. de kommer bli så kul också för de ska regna typ 7meter regn? :( 

men hejdå. c ya don't wanna be ya, som sivert brukar säga!

hh'

Jag kommer inte höra av mig igen, och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort det finns bara ett enda sätt att brinna upp
någon dag är jag din jakttrofé som du övergav, någon dag kanske jag kör över dig här utanför


 

ACHMELIII

godmorgon klockan 15.00. mina nya röda solglasögon gick nyss sönderrrrrrrr och jag mår illa idag också. ska fråga ddd' om vi kan göra pannkakor eller nå senare. jag tänkte se på film nu men dvdn är sämst så de går inte heller. måste hitta nån ny skit-serie att följa så man kan sitta och kolla på de varenda dag

nej ja kmr tillbaka sen va, har inge oh säga


SOMMAR








ÄPPÄLE!

världens oväder ute idag ;o sett på film sovit på soffan och käkat hemmagjord pizza de är va ja gjort. imorrn äre mysdagen,  men med vem de är okänt. jag har ljusare hår idag förresten thanku mickis, och nu har ja verkligen ingenting att skriva så jag ger mig va va. snackar med matilda i telefon väntar på att hon ska komma med någon rolig kommentar som hon brukar men de verkarinte som att de blir nå av idag :( hon är wierd. baibai.

onsdagen blev nyss planerad! DE ÄR JU ALLA TIIIDERS hihu


REGN, på den

kuuuuuul det ska regna (och åska?) hela veckan :)) tog mig in till örebro idag också och hittade snyggaste kjolen som ja inte köpte eftersom att jag inte fick något sommarjobb och inga pengar.... ska köpa den så fort jag får råd så köp den förihelvete inte innan mig, eller efter! aldrig!!! okej?

oh jag funderar på att börja modeblogga... nej det gör jag faktikst inte. måste springa nu va hejdå  


CHEESECAKE he he

kul lördag, regnade som faan, det gick inga bussar någonstans? men jag och mickis fixa't och tog oss till örebro och fikade järnet hela dagen! bild på MICKHIZ



FREDAG

gjorde kycklingwok åt hela min familj, diskade och gjorde kladdkaka. det är mer än vad du klarat av idag vaaaaaaaa. nu ska ja till mickis. bai then! tråkig fredag..



EH, HEJ

välkommen till min blogg bla bla. tog ett tag innan jag fattade nå av hur man gör om den och allt? men de fixar sig ju. ja kommer nog ändå inte orka skriva här så länge. enjooooooooy! he he :)

RSS 2.0