090429: the end is not near

är det en tia som förföljer mig? jag har hittat en tia tre gånger idag. hoppas att det inte är samma och att det är jag som tappar den hela tiden. jag fick nyss höra att det kan bli bra väder imorgon. allt löser sig alltid. nu ska jag göra något annat va. hungrig magen är nu. jag har så mycket att göra också men ingen lust. tråkigt med skolan.


090429:

det blir bara bättre och bättre för varje dag som går

heeeeeeee.

090429: what to do?

jag vet ju inte vad jag ska skriva här. ja jag kan ju berätta att jag tog tag i sommarjobbs tjatet igår. kollade upp några ställen. det dåliga var bara att man var tvungen att börja jobba innan skolan slutar och att det inte är här, utan i stockholm. och skolam måste jag ju vara i..... doh.  men jag hoppas att det fixar sig med något så att jag har pengar till sommaren. kom på en ny idé idag. ska nog gå dit nu direkt? så ska jag passa på att prova skorna som jag tänker köpa. det är bara det att lisa inte orkar ta ett steg utanför dörren och jag vill inte vara ensam. haha. nej. jag måste ta tag i saker nu! har kollat upp allt skolarbete som måste göras innan sommarlovet så nu är det bara att göra det. det känns så jobbigt att ha så många "måsten". måste.... det låter inte som ett ord när man sagt det flera gånger efter varandra. måste måste måste måste måste måste...

nu måste jag gå.
fixa sommarjobb + köpa skor.... cs

090428: gräv ner dig lite va!

jag blir bara så TRÖTT på allt. idag. tjat tjat tjat tjaaaaaat.
ska kasta min mobil åt helvete och flytta. bo helt ensam. skönt.
ingen skulle få hälsa på mig. inte först iaf. tystnad. skulle vara lite skönt. just nu.

och jag får ingen hjälp med grejer som jag aldrig gjort förut jag kan inget om sånt här? hjälp.
måste tjäna pengar. åhhhhh. jag hinner inte ens sova. kan aldrig sova. 

jobbigt. jag längtar tills torsdag.
hoppas inte att du dyker upp på samma ställe som mig då. orkar inte.

090428: surprise!

jag trodde det var slut på min serie men det visade sig att det finns EN HEL SÄSONG till. fiiiint.
gröna träd ute. nu.. jordgubbar!

090428: jag är så trött på

- tandläkaren
- naturkunskap
- tjat
- tjat på morgonen
- när någon ringer
- tjat

090428: ???!

jag läste nyss en lång text. tankar om skolan. skriven utav lisa. jag måste också:
våra skoldagar är så värdelösa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. idag slutade vi klockan tolv för det blev inget av med någonting. varför? suger? den? åker dit och åker hem. varför gå upp klockan sju på morgonen överhuvudtaget när det är såhär? segt.

idag tänkte jag göra någonting vettigt av skoldagen och redovisa min naturkunskapsuppgift men nej. det gick inte att skriva ut papprena någonstans. inte ens det fungerar.
"jag kan inte redovisa för det går inte att skriva ut"
"du måste lära dig planera du måste kolla upp skrivarna innan!!!!"
"men hur skulle jag kunna veta att inte ens DE fungerar? ingenting funkar ju här"
"LYSSNA NU!! när du får ett jobb så måste du blabla...."
åh det är det värsta som finns. få en lektion i att man "måste planera sitt liv" och att "ett jobb är verkligen inte samma sak som att gå i skolan" nehe? va?!?!? äre så? -_-

090427: helt okej!sådärja. nu kan jag planera. morgondagen är redan färdigplanerad..

090427: YOU GOT GROWIN UP TO DO!

jag däremot har en hel uppsats att skriva. om övergödningen i östersjön.. nej jag har ju inte gjort den än. he.. det känns så jätte jobbigt. mycket jobbigare än vad det kommer vara. jag måste börja. nu. först ska jag äta jordgubbarna som jag såg i kylskåpet.

mysigt ute i solen idag ♥
tack homiieeeeez.

090427: deeptalk?

det skulle ju vara pinsamt. ja om man inte visste vem man var. alltså. man ville alltid vara som alla andra. tex. man köpte alltid samma kläder som någon annan. alltid en dag efter - samma kläder. eller så kanske man hittade någons blogg. och tänkte "jag fick en idé jag ska göra om min blogg. hmm hur ska den se ut.. ja vet. exakt som hennes/hans/det." eller så kan man ta saker från någon annan. försöka iaf. försöka få alla på sin sida. stjäla människor från andra helt enkelt. vad tråkigt och jobbigt det skulle vara om man höll på så. ägnade sitt liv åt att vilja vara som alla andra och bara försöka TA. stil, kompisar, utseende osv..

trist. för de brukar ju aldrig lyckas eller hur. de blir bara den trista wannaben.
surru du du. jag hoppas att ni vet vilka ni är och inte behöver försöka vara någon annan.

okej om man tycker om samma musik som någon annan eller tycker om samma kläder som någon annan, för det finns ju inte olika musik & kläder så det räcker åt alla.. men det är så uppenbart när det går över styr :>

hej va.

090426: saturdayz iz good dayz

"nästa vecka.. kan vi spela in en film på dig. så kan jag snurra dig"

som man brukar säga: tack för en rolig kväll igår männskor. idag är jag trött.


090426

marcus festprisse nisse

johan säger: jasså jag bloggar själv en del.

090425: jag är alltid en dag efter..

jag skriver alltid fel på datumen där uppe. world spins madly on.
när jag vaknade imorse tröck det i hela huvudet. kändes som att jag låg ner på marken och alla slog och sparkade mig i huvudet. det gick över efter lite frukost och kaffe. soligt ute idag igen. jag skulle nog välja bort allt annat om jag bara fick ha sol varenda dag! nej verkligen inte. men det gör så mycket. alla blir på mycket bättre humör när det är fint väder. aha :>>

jag är så närsynt. inget med ögonen att göra.
bara motsatsen till långsynt ni vet.

mliii

090423: italy ylati

tre veckor i italien om ett år.. maybe :>> ja det var det. /skum mli

090422: i'm the man

varför är jag kung?
varför är jag bäst?
varför är jag så bra?
varför har jag SÅ RÄTT?
hahaha.
insåg det nyss. på riktigt.
det var ruligt. måste berätta för mickis. hej.
jag förstår inte. vad BRA jag är.

090422: asdfghjklmno

vad är det för fel på facebook. förstår ingenting av det.
har varit inne där en gång och det är en gång för mycket. så jag tänkte att jag skulle avaktivera mitt konto men då går inte ens det!!!! "skriv in båda orden. tryck här om du vill ha nya ord" blabla. ni vet. ALLA ord är gjorda så att man inte ser vad det ska stå? och när jag trodde att jag skrivit rätt, ca 15 gånger: "du har skrivit fel. tryck här för nya ord". idioti.  jag vill inte finnas kvar där!

090422: 2 cool 4 you

imorse var det inte ens 3 plusgrader ute så jag tog min vintermysjacka. ja ni. har haft servering med pierre krabba hela dagen. det är skönare stämning i klassen nu. känns bra va. underbart roligt. vi planerade lite inför trean också. en utomlandspraktik i en hel månad. kan bli roligt. glad.

imorgon slutar jag elva. nu ska jag lämna datoren för det finns inte så mycket i min hjärna som jag vill skriva ner just nu.var har ni tagit vägen mina älsklingsskor?

090421: stolthet stod ivägen

nu ska jag sova. innan klockan 00.00 ♥ jag saknar bara tre grejer:
- min sovkompis
- en privat ryggkliare som inte kräver att få kli tillbaka.  
- borstade tänder

dom två första blir svåra att fixa. den sista ska jag ta itu med dirrrrr-ekt..
vi ses och hörs imorgon va. ta aldrig varandra för givet!

kommentarer

håkan hellström varför har du slutat kommentera?
jag saknar dig.

hahahahaha

dagbok. skriven av mig, 11 år:
"hos farmor och farfar. vi hämtade ella. vi fikade. bullar, fanta, kakor. senare så kom staffan. yippie hoo!! Kul var det. han åt youghurt, macka och kaffe. mackan hade begärit när han kom hit. han var nog väldigt hungrig. sen så tog han en pepparkaka. föresten det var två styken. jag tror att han tog mera kaffe också. hi, hi sa staffan. nu så vill han också ha en bulle. han funderar för tillfället. han vet nog vart dom fanns. han har satt en knut på huset idag. farmor och farfar ska tvätta lakan åt staffan. tydligen. farmor hälsar. hejdå. farfar också. Staffan har köpt ny tv!"

090421: varför, var, hur, where?

varför tar det så lång tid för oth?
var har min specialsalva tagit vägen?
varför mår jag illa hela tiden?
var är alla?
var har min mobil tagit vägen?
var är min tröja?
hur ska jag börja min uppsats?
where is my mind?
varför är ni tråkiga som tusan?
varför tappar just jag bort allt som jag äger?
varför är lisa ute vid sjön idag?
varför ringde du inte? du sa ju.
vad blir det för mat ikväll?

090421: i'm back, höhö.

jag skulle kunna sova hela den här veckan. skolan är så värdelös just nu. det händer verkligen ingenting. idag har jag räknat ut momsen på fyra priser. vadå. sen suttit och kollat på när alla försökte få igång projektorn i en halvtimme men det blev inget av med det så vi fick sluta istället. klockan ett. och på torsdag+fredag slutar vi elva-tolv? jag klagar inte på att vi har korta dagar det känns bara så meningslöst att gå dit överhuvudtaget. 

nu ska jag se på serien. nya avsnitt har jag.
luv. mliiiiii.

090420: sleep well goodnight sleep tight

jag avslutar den här dagen med sunes sommar. det kan bli bra. jag vill verkligen ha något men jag kan inte komma på vad.. något att dricka tror jag. kanske något att äta också. men vad. ska fundera. sovgott mys :*


mliers 1991 06 11.sluta nian var det ja.

090420: hallelujah

åh jag blir så trött på allting idag. ingenting går bra och jag har världens sämsta tålamod jag orkar inte lära mig allting med att köra bil och jag orkar verkligen inte skriva klart uppsatsen om övergödning och jag ORKAR INTE redovisa det imorgon. orkar inte alla pissdåliga covers när man vill lyssna på en låt på youtube.

jag ska lägga mig i sängen och lyssna på den här låten medans jag låter tårarna sakta rinna ner för mina kinder. vackert. hej.


090420: deprimation lotion

sämst skit att ha alla bilder på mobilen + två datorer och så går alla tre sönder. happ. adjöss med ALLA mina gamla bilder tydligen. fu. åh vad ledsen jag blir :((((((( den här bilden är kvar men den är ju inte mycket att hänga i julgranen och allt vad man säger... det här är nog den sämsta dagen på länge.;>

coop's capricciosa pizza ♥
guds gåva till mänskligheten.


(viktigt: inte rätt pizza på bilden. to much cheeeese on that)

090420

sluta säg "har du klippt dig?" för nej det har jag INTE.
det går bara av. men jag kanske ska klippa mig snart ja för det ska jag.

farmor var glad: "VAD FINT DET BLEEV. OOOH HIHI VAD FINT"
"eh.. tack. vadå?"
"ja. ditt håår. vad fint det blev. nu ser jag ju att du har klippt dig. ohh vad fint"
.__.


090420: jag hinner inte med

nej varför gör jag aldrig det? jag hinner inte med någonting. jag ställde alarmet på 07.45 imorse.. jag stängde tydligen av det + pratade med pappa i telefonen. i sömnen alltså. sen vaknade jag på riktigt klockan 08.45 av att mickis ringde och var.. arg? "var är du kommer du inte till körkortsteorin?" "jag vaknade nyss. jodå" sen tog det mig tydligen en halvtimme att komma på att jag var klar och kunde ta mig iväg till skolan. och jag som sa att mickis skulle vara närvarande. det är inte lätt ELLERHUR? första dagen efter påsklovet.. plus alla andra dagar också.

och min jacka glömde jag hos mr m i lördags så idag har jag frusit. det var ett tag sen.nu när jag sitter här inne och kollar ut genom fönstret ser det ut att vara hur varmt som helst. blå himmel. sol överallt. oh träden rör sig inte även fast det blåser som tusan. huu?

nej nu. jag vet inte. måste väl skriva några A4 till om övergödning. eller så kanske, serien. lite.

090420: överwhat

tillbaka i skolan och jag orkar verkligen inte sitta i datasalen med stängda fönster och kolla ut på solen och skriva om övergödningen... inte idag inte just nu. tjugo minuter kvar tills klockan är 13.20. slutar för dagen. c'mon.


090419: homiez

 

hej alla kompisar och rödhåriga, bleka och solbrända, idioter och okända. hear you have. music. dra nu!

090419: make it or break it

sista dagen på lovet idag. jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. jag är bara jätte jättetrött. det blev en helkväll+natt vid sjön igår. grilla musik bastutält deeptalk kung. tack för den kvällen iaf den blev bra. bilder kommer nog kanske senare. who cares. nej nu måste jag ta tag i den här dagen.

imorgon ska jag upp till skolan igen och ha sådär jätte roligt som alltid. mickis du måste vara närvarande då. annars kommer du aldrig mer få se morgondagens ljus. hmm.

end of story.


BILD:

090418: all u have to do is dream

g-g-godmorgon.
jag drömde inatt att jag och mickis åkte på festival. allt var helt mörkt där och det första vi gjorde var att gå och duscha och sen ville mickis sova. jag stannade i duschen ett tag, tror jag. för när jag kom tillbaka till filten som vi skulle sova på? så hade det snöat massor. sen kommer jag ihåg att jag vaknade här på mitt rum, fortfarande i drömmen, och det stog en massa grejer i fönstret. en stereo en telefon en liten tv osv.. och ja kunde inte öppna ögonen ordentligt för allt var så ljust. någon som kan tolka drömmar? vad menas med min dröm? höhö. den var iaf wierd som tusan.

duschen nu. hoppas inte att det snöar under tiden.

första låten jag lyssnade på när jag vaknade imorse:

090318: if you could prove that your heart is bigger than your ego.

jag är inte den som är långsynt ska ni veta. inte närsynt heller. skönt. men ah. så är jag arg på dig länge, eller föralltid tillochmed, då har du gjort något riktigt förjävligt. faktiskt. sweeeet :) påtal om det så.. jag visste att jag skulle bli förkyld pga. promenaden igårnatt. yes nu är jag ju det. har ont i huvudet också. och lisa som försöker tvinga med mig på festligheter och bastu imorgon.. får se hur det blir med den saken va. hoppas inte att jag blir sjuk iaf. det skulle ju var jäääätte tråkigt.. med tanke på att lovet snart är slut och skolan äntligen börjar igen på måndag.

nu ska jag lägga mig i min säng som står i mitt otroligt städade rum,
och kolla på min serie.
allt är perfekt. sovgott små barn.

vet inte vad som hände men nu känner jag mig mer som mig själv igen. tack för idag alla människor jag träffat. och tack lis ♥ för att du gjort mitt påsklov och alltid bjudit in mig när alla andra bjudit ut.... eh.

varenda gång jag skriver ordet och direkt efter en punkt (ex: hej. och då) så tänker jag på min käre lärare ann-sofie som jag hade i 1-2an. "MAN BÖRJAR ALDRIG EN MENING MED ORDET OCH!!!!" förlåt..

och så har jag ett svar till Anonyms kommentar: låten jag la upp sist är Sébastien Tellier - Divine.

090417: hej jag heter mli är 17 år..

äh vafan. hej godmorgon. vaknade inte förens halv fyra idag. klockan är redan halv sex nu och det enda jag hunnit med är att äta kebab. dött. igår var det myskväll. grillade korv, majs och marshmallows. som man aldrig vet hur det stavas. tog ett långt snack ute i kylan också så nu är jag förkyld. jaha är det fredag idag? jag kommer inte ihåg vad jag har gjort det här lovet  men jag lär ha haft lite roligt iaf eftersom att det har gått så fort. nej nu vet jag inte mera.

snart ringer jag dig. hej.
snart fyller jag år också. hihi.

090417: another sunny day


090417: freeaak out!

det har varit en lång dag. en bra dag. men.. jag är inte mig själv. hmm. jag återkommer med bloggen när jag är det.
puss.


090415: is that alright with you?

NO. it isn't..

godmorgon. klockan 12.20.
det känns så bra när man har bra hår & smink-dag. dah! nejmen. ni förstår hur jag menar?
ska in till örebro nu en sväng och köpa mig ett par nya jeans :>

här har ni en bra låt att vakna till. luv.


tonight: damien rice

Well I wouldn't want you to want to be wanted by me.
I wouldn't want you to worry you'd be drowned within my sea.
I only wanted to be wonderful, and wonderful is true.
In truth, I only really wanted to be wanted by you.

So go play with your piano and write a mediocre song
About this shell of mediocrity
And pretend there's nothing wrong.
I never thought you were a chicken shit
I never thought of you at all.
Until you asked me to be part of it
And now you're showing me a wall.


090415: silence

jag oroar mig för mycket....

sovtime. örebro imorgon när jag vaknar. sen träffa min lis?
puss

090415: silence

jag oroar mig för mycket....

sovtime. örebro imorgon när jag vaknar. sen träffa min lis?
puss

090415: köttfärsås och spaghetti

det bjuder papi på klockan halv tio. gott hihi. idag har jag städat som en galning och kollat på serien. fick nyss ett samtal om att det blir grillkväll imorgon :>> hoppas det blir nice väder då såattsäga. jag älskar när andra planerar åt mig för jag är verkligen sämst på det. tack. (jaaaaaa. jag har påskmust i kylen ♥) 


FISK

fisk

090415: den här dagen ♥

coolt. jag behövde bara titta på mobilen och tänka "var är alla varför ringer ingeeen?" så ringde det. jag är för bra :> synd bara att mobilen inte har något batteri så den dog innan jag hann svara och jag har ingen laddare? jag undrar vem det var och så...


090415: i'm the best you can get

wiho nu har jag fått bort alla kläder.
synd bara att min lampa flög i golvet och nu ligger i miljoner glasbitar över golvet.

090415: does she clean up, no she never cleans up

hej SÖNDAGSKÄNSLAN. welcome. jag kände att jag verkligen behövde röja upp på mitt rum. så.. jag rev ut alla grejer som var instoppade i garderoben, lådorna, hyllorna, under sängen, i alla utrymmen. ja. så nu ligger ALLTING jag äger på mitt golv. och det finns ingen annan utväg än att fortsätta städa. varför varför varför gjorde jag såhär? måste fortsätta nu. yes.upptäckte att det bara är en tredjedel av mina kläder som används. dom andra ska skrotas nu!

+ nästan hälften av de kläder som inte används har jag ingen aning om vems det är. saknar du något?

090415: och känslan kommer tillbaks

sluta bara sluta.


090415: problems

godmorgon. låg och vred mig i sängen till fyra-halv fem igår. eller imorse rättare sagt. jag hatar såna kvällar. när man verkligen känner att det är helt kört och vet att man inte kommer att kunna somna på ett lååångt tag. när sängen inte är nå skön alls och det går inte att ligga på något sätt. allt är bara fel.

 jag lyckades tydligen somna tillslut iaf men så blir man självklart väckt halv tolv. nyss. jag förstår inte hur alla orkar hålla på och väcka en när man har LOV. låt mig sova ut för en gångs skull det är allting någonting.

och nu då?
jag har ingenting att göra. varför lät ni mig inte soooova :(((((
det är mulet ute. värdelöst. ring mig.

090414

Besvara frågorna med enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel...

håkan hellström
Är du kvinna eller man?: jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Beskriv dig själv: den fulaste flickan i världen :>
Vad tycker du om dig själv?: magiskt men tragiskt
Beskriv var du bor för tillfället: bara dårar rusar in
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka? jag har varit i alla städer
Favoritfärdmedel: en vän med en bil
Din bästa vän är: fade away
Hur är vädret?: augusti i helvetet
Favorittid på dagen: 13
Om ditt liv var en tv-serie vad skulle den då heta?: jag var bara inte gjord för dessa dagar
Vad är livet för dig?: atombomb
Det bästa rådet du kan ge?: jag ger dig.. min morgon
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: hurricane gilbert
Favoritmat: jag vill ha allting
Dagens tanke: tro och tvivel
Din själs nuvarande tillstånd: trubbel
Ditt motto: dom kommer kliva på dig igen!


090414: good times

fyra pannkakor med hallon och glass
+ tre koppar kaffe senare.. det här kommer bli en bra dag.
ut i solen nu!


090414: jag hinner inte med

och nej, det känns inte alls bra. vaknade jätte tidigt av att någon spikade? så la jag kudden på huvudet och tröck ner huvudet i sängen men jag fick ingen luft så jag gav upp. tror att han slutade spikade för jag somnade om sen och sov ända till nuuuu.. klockan 14.00. tiden går för fort. lovet kommer vara slut imorgon. jag måste äta något nu snart.

jag har helt glömt bort min to do list. måste hinna med massor av grejer.ge mig lite pannkakor med sylt på.


090413: it's sad so sadjag undrar om jag
har stopp i örat
öroninflammation
jätte dålig hörsel
inbillar mig själv.

jag hör jätte dåligt på vänster öra och det gör ont.

090413: ctrl + z

jag tänkte att jag skulle skriva lika många inlägg som kommentarer jag får. men jag ändrade mig.. ville verkligen skriva lite här nu. dela med mig. av mitt liv. efter många hemska drömmar igårnatt så har jag inte haft en så jätte bra dag idag. det är dåligt att man inte kan kontrollera sina drömmar. kan du fixa det åt mig kanske? tack. så att jag slipper ha dåliga dagar pga. saker som inte ens är sanna osv..

gümliii


090413: lov

låten börjar inte förens 0:10 så lugna ner dig va! lyssna lite.

090411: 2 månader till sommarlov & födelsedag


090409: död hund killed by train

hej god kväll mina trogna läsare. jag undrar lite var alla nykomlingar tog vägen. tyckte dom inte om min blogg tro? det kan man undra. det måste finnas någon annan anledning..

min första dag på påsklovet blev bra bra. jag gick upp tidigt. duktigt. åkte och träffade nyvakna muggnar som var på dåligt humör. jag fick henne på bättre humör.. tills hon såg bilden jag la upp här nedanför :) ja och sen... tåg. bk. jag var snäll och köpte kläder till m to the g också. träffade josefine. nu sitter jag i sängen med massor av folk ja. bra mysig torsdag så nu ska jag fortsätta. tänkte bara att en uppdatering behövdes. det var på tiden så att säga. hoppas att ni har det bra va. vi hörs och ses puss

090409: gammal mugg


090409: stopp!!!!

tiden går verkligen fort jag hinner inte med. idag är jag ledig. första dagen på mitt påsklov. uh jag hatar verkligen påsken. jag mår bara illa av allting. allt gult, alla kycklingar, alla äckliga ägg och allt svinäckligt påskgodis. nej nu ska jag dra iväg till muggnar. väcka henne, klä på henne, sminka henne, fixa iordning hennes hår.. sen hänga med henne in till örebro.

vad ska hända ikväll alla qvinns och andra? ring mig. hej.

090408: kalashåla

idag har alla varit deppiga och arga. pga av det dåliga vädret. men jag och muggnar tog oss en promenad trots det. det är roligt hur vädret bestämmer hur alla mår. och att när man pratar om vädret har man verkligen ingenting bättre att säga... såatteh. jag ger upp. gör jag världen bättre genom att skriva blogg? nej det är klart att jag inte gör det. MEN! nu kommer det.. "men"et som ni satt och hoppades på skulle dyka upp. du som läser blir nog iaf mycket gladare och mår mycket bättre efter att ha läst det jag skrivit ihop här. jag är glad att jag gör er glada.

vad mer.. vädret. kanske. jag hoppas på sol imorgon för då tänker jag springa runt ute som en galning. aa justja.. en grej till. en liten grej.  nu har jag LOOOOOOOOOV! ledig från skolan i 11 dagar. jag är fri

mliiii


090407: alla behöver en... morot.

hej där!
det här är min låt. från och med nu kommer ni alltid tänka på mig när ni lyssnar på den. mitten av en hurricane ♥jag tog nyss världens deeptalk med min vän mgunnar. det var längesen så det var skönt. bra skit!
mina händer är så kalla nu så det tar 100 gånger så lång tid för mig att skriva det här som det tar för dig att läsa det. bra uträknat där gamlei. jag har inte så mycket mer på hjärtat nu eftersom att jag öste ut allt på m to the g nyss. jag ska ta och sova lite. godnatt och sovgott. vi hörs imorgon det kan du lita på. hjärta från lisa. jag ska ta och klia henne på ryggen nu.


090407: call me, biaatch!

här är jag igen. livs levande. idag hann jag med mycket i skolan. skriva några meningar sen slutade vi. tog mig en promenad till hotellet och skulle hämta papper men dom hade inte fått mycket gjort med dom så jag blir tvungen att gå dit imorgon igen. dom jevlarna. ja vad är det som är nytt i mitt liv idag då. jag har lärt mig hur man gör lockar med plattången. och mickis har fortfarande inte blivit frisk så när de andra har en dålig dag i skolan så har jag jätte tråkigt. haha det där blev nog lite konstigt. bara jag som förstår mig själv. snart ringer muggnar. måste göra mig beredd. jo justja. jag har suttit på en brygga och haft det mysigt idag också. nu är jag hos min beste.

 

puss idag.
mliiii glad

090406: vad spelar det för roll?

jag har egentligen ingenting att säga till er. jag vet inte varför jag började skriva. antar att det bara blev så. jag klickade upp ett nytt inlägg. och så började det med "vad spelar det för roll?". vad mycket tankar jag har inuti mitt huvud ikväll. det var likadant igår. som tur var hade jag min sovkompis igår. men idag har jag ingen. hmm. nej jag tycker inte synd om mig själv. jag bara tänker lite. det får man. ja egentligen får man väl göra vad fan man vill med allt. man bestämmer ju faktiskt över sig själv. gör man något som man egentligen inte borde göra så går det ändå alltid ut över en själv i slutändan. oj vad djup jag känner mig ikväll. nej jag bara skriver utan att tänka. det är ju upp till dig om du vill läsa eller inte. läser du det här så antar jag att du läst resten också..

just nu funderar jag på vad jag ska göra imorgon. ta mig upp till skolan. men före det... hitta kläderna jag ska ha på mig. vad det nu kan vara. skolan var det ja.. projekt och företagande första lektionen, eller hela förmiddagen är det. det är helt okej. sen.. naturkunskap. det är allt annat än helt okej. eller ja allt som är sämre än det. whatever. jag överlever. after that..  lisa? 

 


nu.. serien igen.
snart.. sova. 

hör av dig :>

090406: from peoples heart

hittat gammalny musik att lyssna på denna kväll. så bra. när man hittar gamla låtar osv. låtar som man tycker är fett bra men som man helt glömt bort. fett bra haha. ni förstår va? det hoppas jag att ni gör annars är ni lika dumma som ni ser ut.

jo jag har ju en nyhet nu då. jag satte mig nyss bakom ratten för första gången i mitt liv. eller nej andra var det väl. men bakom ratten i en bil som man själv måste växla. ja då det var första gången. och en till sak... det gick ganska bra. eller det gick faktiskt ASbra för att vara första gången. ja, innan ni ens hinner blinka så har jag körkortet i min hand. det låter bra va. för teorin har jag redan ingnodd i min hjärna.

nu... serie!
gamli.
jag är bäst.

090406: you and you and you and you...
090406: en tanke

jag kan verkligen inte förstå hur alla som förstör för sig själva orkar tycka så synd om sig själva. tycker ingen annan synd om en så är det antagligen inte synd om en? det enda som är synd är väl isf att man inte har hjärna att förstå hur det egentligen ligger till. "buuuuhuuuuuu". hej på er.


everybody hurts, oke?

090406: the end of you, sounds greaat

det var allt ett tråkigt inlägg jag fick ihop nyss. så.. jag tog bort det.

bra skit:
  • det är vår
  • jag sitter ute i solen nu
  • jag ska äta tacos senare
  • lisen är min vän
  • alla kläder jag beställt var bra
skit:
  • naturkunskapsfördjupning
  • naturkunskapsprov
  • svenskauppgifter
  • sommarjobb

090405: sovkompis <33

bra bra. sovkompisar alla dagar sen i torsdags. mickis! vi måste göra den där teckningen imorgon. idéen som vi haft ett tag nu men som aldrig blivit av. tomorrow is the day! see you in school everybody ._.


090405: please don't stay in touch

jag blir gaaaaleeen.

gmli 

090405: when there's nothing you can do


090405: återkommer med en rubrik sen, kanske

mliers.blogg.se, vilken underbar blogg eller hur. jag hade tänkt skriva ett ganska  långt inlägg den här gången men det är helt omöjligt för mig att skriva samtidigt som jag lyssnar på musik. jag fastnar bara. lyssnar på musiken och stirrar ut i luften. ja något sånt. jag sitter och funderar på vad jag ska göra av den här söndagen. kom nyss hem till mitt rum. det ligger kläder ÖVERALLT. det är knappt att golvet syns. jo en liten fläck. hmm jag ska nog börja med att göra någonting åt det. och sedan ska jag tvätta mina skor, aha intressant. men.. jag är för trött för allt det där just nu så jag börjar med att kolla på några avsnitt av s-s-serien. jag återkommer med ett roligare inlägg senare va. jag hoppas att ni har haft en bra helg. det har minnsan jag haft i sommarvärmen.


haha gammal bild. äre någon som kan lira så är det väl jag.

090403: no one sleeps when i'm awake

slut på praktiken :((((((((( 
jag är borta över helgen. ha't bra allihop. orkar inte.


090401: goodnight people

scary. var det en röst i mitt huvud eller var det min syster som pratade i sömnen? när jag gick dit var det helt tyst.. nej jag ska fortsätta se på serien nu men den börjar spåra ur.. oväntat. jag måste sova också. jag har aldrig tid över till det. och så var det något mer jag skulle skriva. som jag har glömt bort nu. hmm.

jag föll isär en dag, hundra ledsna små bitar över marken. ♫

nejmen duuuuu

min blogg har fått fler läsare. hej nykomlingar!!!!!
jag och mina enda två kompisar säger: enjooy! (som ni ser nedanför ja..)
bilden är tagen endaaaaast för er.


090301: hahaha jag orkar inte

jo jag orkar. där lurade jag er allt. hö hö. första april idag. jaha. jag kan berätta att det är två stycken som har försökt lura mig idag. den ena skickade ett sms där det stod "jag har vunnit 10 000 kronor på en trisslott". hahaha. ni kan ju gissa vem det kom ifrån också. jag säger inte... ma..host.... tilda.

ja försök två.. det var "ni är lediga på måndag" hmmmm..
nej om ni ska försöka lura mig så får ni komma med något bättre va! men jag kommer inte lita på någon förens klockan är 00:01.

örebru nu. hejdå.

RSS 2.0