091231.

AH, det känns som att de kommer bli en grym kväll med fina vännerrrrr och god appliz. ♥

Farmor, farfar och mormor är här nu, vi har precis ätit smörgåstårta och prinsesstårta. det smakade underbart, bra jobb mamma! GRATTIS STOREBROR på 20 årsdagen förresten. Måste väl skriva det här också. ne, nu vill jag åka iväg och starta kvällen. Ska möta Johanna i frövi klockan sju :)

ha en bra kväll va,


091231: HAPPY NEW YEAR.

godmorgon små smulor.
Har precis sjungit en liten melodi för min bror som fyller år idag. jag blir så glad för hans skull(?) när alla överöser honom med 500 lappar. Glad för min skull att sen är det min tur, kanske..

lyssnar just nu på Happy new year med Abba. måste få in stämningen. Ska äta frukost nu, sedan duscha sen kommer gästerna. AHA, ska ringa lisa och smsa johanna först. tänka sig att jag kom ihåg det!

later,

091230.

ibland sitter jag och tänker..... ler lite. sen kommer jag på vad ja sitter och tänker och... vafan!? ibland.. nu till exempel. vad är det som händer... lite så.

nu ska jag måla naglarna. jag har blivit beroende. måste testa mitt nya.

091230: jag är så trött trött trött, på dig på mig och på fler.

jag vill sova så att det kan bli nyårsafton. jag ska äta smörgåstårta, möta upp vänner, åka hem till annan vän..

lyssnar på Evelina med Peter Lemarc.

om du tror jag bara glömde, eller suddat ut
nej jag har sparat allt i dolda fack, och låst.
.
HAHA!

justja! jag har köpt en ny klocka. kolla fiiiiiiiiiin, visst:


091230: GÖR VAD NI VILL!

varför har alla såna hets? varför hör ALLA av sig dagen innan nyår? valborg? midsommar?
ALLA som annars aldrig hör av sig "heeej :) hur är det med dig? förresten.. va ska du göra imorgon?" idioterrrr! det ska bli så skönt när nyår också är över, tillbaka till det normala livet.

jag har planer för imorgon och jag hoppas inte att någon förstör dom. Jag blir stressad av alla som håller på och hetsar.

sitter på mitt rum med musik i öronen, jag försöker stänga ute allt ljud. Släkten är här och firar min bror som fyller år imorgon och det går överstyyyyyyyyyr. måste.... vara... ifred... snälla.

later,

091230: IBLAND..

ibland händer det saker som får en att tänka på hur små problem man egentligen har,
och att man aldrig ska ta någon förgivet.

091229: I JUST CAN'T WIN WITH YOU.

har precis fått upp hoppet igen om nyårsafton. tråkigt bara med magkatarr, de är inte att leka med. De gör jävligt ont faktiskt. kanske ska ta det på mer allvar än tidigare.

Nu ska jag kolla på scrubs sedan sova. imorgon ska jag in till örebro och kolla rean. Jag är inte den som är den som älskar rean, brukar aldrig åka på mellandagsrean men jag måste köpa de sista julklapparna till de som varit bortresta över julen. Ska möta lisa på stan också ♥

ses!


091228: FEEEEEED ME!

har väntat hela dagen på mat, ja har verkligen inte orkat ta tag i det själv. Så nu står pappa vid spisen, köttfärsås och spaghetti ♥ Jag är riktigt sugen på smörgåstårta men de får vänta.. tills nyårsafton då jag ska äta massor med smörgåstårta eftersom att min bror är så lyckligt lottad och föddes på nyårsafton haha. 1989 tillochmed, 20 ååår i år, skönt för oss alla. Har fortfarande inte några planer för nyårsaftonskvällen/natten.. hmm

Nu är det mat, sen ska jag hem till lisa.
eeeeeeeeeh vi ses


091228: GODMORGON

jag blir så lycklig när jag försiktigt öppnar ögonen på morgonen och kikar på klockan - 12.15! Den måste vara över tolv, annars har jag sovit alldeles för lite med tanke på när jag brukar somna på natten.

Nu har jag precis ätit frukost. då vill ni förstås veta vad jag åt så nu tänker jag berätta det för er.. två rostade mackor med björnbärsmarmelad, en kopp kaffe, ett glas ProViva svartvinbärsdryck.

vad ska jag göra idag då? borde skaffa mig ett tidsfördriv... Just nu är mitt tidsfördriv duschen. 
har verkligen ingen aaning om vad ja ska göra just nu så det får bli en dusch och ett besök i bastun. later,


091228: DEPEND!

Jag mår illlllla :> har fixat scrubs säsong 8 så nu ska jag kolla. antar att jag slocknar efter tio minuter.

Puss godnatt.


091227: X & Y

jag är verkligen helt slut. Lyssnar på Coldplay och stirrar ut i luften. det värker i min tumme, min högra tumme som saknar ca 25% skinn. vad hände?

When something is broken And you try to fix it
Trying to repair it Any way you can


091227: FREE FALLIN'

Jag undrar vilka de är som orkar läsa min blogg varje dag.



Igår startade vi hemma hos Johan, han visade sina Sunny beach skillllls och bjöd på massa olika drinkar. efter ett par timmar gick vi iväg mot hotellet, utan biljetter så de va rätt så dött när vi kom dit men efter ett tag var det folk överallt. Jag hade kul som tusan, dansade enda tills de spelade Somewhere over the rainbow som någon sorts mysig avslutning? klockan 02.00. Efter en timmes köande för en sketen kebabtallrik tog vi sedan taxi hem till lovisa ........ Klockan 10.30 imorse somnade jag på hennes matta. jag har sovit bättre i mina dagar!

Nu är jag hemmaaaaa - ätit pizza, duschat, och druckit kaffe. ♥ Tråkigt bara att vi körde i diket på vägen hem så vi blev sittandes i bilen, som lutade, en timme i väntan på hjälp upp, haha. När den väl kom säger mamma: "vi har klantat oss". VI har klantat oss? trots att de bara var hon som höll i ratten. jaså. 

nuuuu: film.
later,

091226: I DIN HJÄÄÄRNA.

alltid är det något. Här sitter jag i soffan och kollar på tv4 sport. jag ska ju iväg till lisa.. skulle precis åka då mamma upptäckte att det rann vatten längs hela väggen i det nytapetserade rummet. efter en snabb check så konstaterade de att de är ett hål i vattenledningen, haha. det går åt helvete :)

tur att de inte är jag som är vuxen och måste ordna med ledningar. Nej, ikväll blir det hotellet, jag hoppas de blir fuuuuuuuuun ja. om jag kommer iväg, de är inga glada miner i det smått översvämmade rummet just nu.

later,


091226: GESIG!

hahahahahahahahahaaah, nu börjar jag bli eklad. så att. Ibland undrar man bara vad är det för FEL? visst gör man.
ska jag se på lite paradise hotel kanske. gör jag de kommer jag inte somna på flera timmar för jag kommer inte kunna sluta kolla men... det är det värt, jag kan sova halva dagen imorgon.

PARADISE HERE I COME!


091226: HAPPY ROTTER

just nu äter jag upp julknäcken samtidigt som jag kollar jag på harry potter och halvblodsprinsen. De är så underbara, harry potterfilmerna. haha jag tyckte de va roligt att de va en kille som skrek "Snape killed dumbledore" innan boken hade kommit uuuuuut..

imorgon blir det hotellet, om jag får tag i biljett? hoppas verkligen det ordnar sig för jag hade tänkt gå dit och ha k ku kul. Äh det löser sig, de gör de aaaaaalltid.


jag saknar er vänner!!!!


091225: FLYGER IVÄG SOM ETT PAPPERSFLYGPLAN.

mormor har nyss varit här. har inte träffat henne på aslänge. Vi har ätit mer julmat och bytt julklappar. nu vet jag inte riktigt vad som ska hända.
mamma har tydligen köpt biobiljetter så jag ska väl åka in till örebro och se på en film nu dirrrekt, och seennnnn? jag kan göra vad som helst efteråt, åka hem till lisa? sen åka hem därifrån? eller åka vidare någonannanstans.. vad vet jag. Jag vet inte

jag undrar varför min nya plattång luktar konserverade champinjoner när den blir varm?

091225: BARA NÅGRA AV ALLA FINA SAKER JAG FICK IGÅR:




 


091225: KANSKE ALLT EGENTLIGEN...


091225: DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET

godmorgon. måste fixa en grej.

jag undrar om jag vaknade först idag? hmmm.
drömde inatt att delar av min klass + några fler jobbade på Björklidas grill i fellingsbro..en pizzeria. Fast det såg inte ut soom det gör på riktigt. hur som helst, fyra av mina komisars pappor rånade iaf grillen när vi jobbade där och ingen gjorde nå åt det. Kleber satte sig i kylen vet ja.

hej,

091225: JULDAGEN.

jag tackar för ännu en mysig julafton med familjen!

nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på håkan hellström och försöka sova.
imorgonbitti har jag ingen tid att passa så jag ska sova tills jag vaknar. mormor kommer förbi mitt på dagen tror jag, sen ska jag väl iväg till lisa. jag saknar mina vänner så mycket, det ska bli så roligt att träffa alla imorgon.

puss godnatt.


091224: LET THEM KNOW IT'S CHRISTMAS.

GOD JUL. ♥


dagen startade inte alls bra men den visade sig bli helt underbar. nej jag överdriver inte, jag gillar väl julen. När jag vaknade hade jag dundrande huvudvärk, efter en dusch, en biltur, en tallrik julmat, två flaskor julmust.. så började huvudvärken ge sig. det blev inge kalle anka för mig, bara schackbrädet som målas med rut-färg ni vet, farmor är så fascinerad utav det där. anywhooooo, hoppas att ni haft en lika bra dag som jag haft. det enda missödet var väl att jag skar upp tummen på en valnöt.

Jag har varit hos mina kusiner hela dagen, kom ganska nyss hem därifrån och nu har vi precis delat ut julklapparna här hemma. jag är så jevla nöjd över allting jag fått idag! Nu sitter jag och lyssnar på maskinen i mina nya hörlurarrrrr♥

idag fyller Lisa år, 25 december. fira henne lite, jag är sååå beredd ska du veta lisa! vet bara inte vilken tid jag ska komma?
Men först film och mer + sovaaaaa.

later,


091224.

viiiiiiiiiillllll kolla på paradise hotel men jag måste stå emot annars kommer jag se alla avsnitt jag inte kollat på och de kommer ta flera timmar. för har man väl börjat går de bara inte att sluta.


091224: 24 DECEMBER ALLTSÅ

god jul. säger man väl. jag är inte nå trött alls. min idé om att gå ide (se där hur det blev) den har nog botat mig. jag stängde allting ute under en vecka och bara andades, sov, åt och duschade. nu är jag på topp!

ska sova snart så att tiden går snabbare så att jag sedan får öppna mitt morgonpaket,
jag HOPPAS verkligen att det är det jag tror att det är. vill haaaa! eeeeeeh okej.

nej nuuuu, vet inte.. jag är uppspelt som ett litet barn! inte vill jag sova nu på självaste julafton heller.

oj 9 olästa sms

091223: OCH ALLT ÄR KONSTIGT SOM HÄNT..

kom att tänka på en dag.. tror det var annandag jul? förra året. Hos mickis. ne jag vet inte helt säkert, men den var bra rolig!
mickis min vän.. gillar henne.

091223: this years love.

so who's to worry if our hearts get torn
when that hurt gets thrown
don't you know this life goes on
and won't you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singing ain't this life so sweet

jag tittade tillbaka i min blogg, jag hade skrivit den där texten för exakt ett år sedan.
jag kommer ihåg den dagen, men jag kommer inte ihåg hur det var på julafton förra året.
jag minns aldrig julafton(ar) och födelsedagar, de är som en dimma i mitt huvud.

Hittade även en gammal låt: Tiger Lou - Oh horatio!
i want you to notice, i want you to care.

091223:

jag är sugen på fredag och ännnnnnu mer sugen på lördag.


091223: klockan 22.22



Nu har vi haft glöggmys. det är tråkigt att jag inte alls gillar glögg, att jag gillar när det luktar (doftarrrr) glögg men så fort jag smakar på det så.... Men är det dagen före julafton så måste man. Nötter, aladdinask, glögg och julmust står på bordet. fiiint.

köpte ju ett nytt nagellack idag, jag börjar gilla nagellack, så jag ska måla mina naglar med det nuuuuuu.. sen spela monopol. SEN basta, SEN se på film..
later,


091222: SOPTIPPSVÄRLD.

Jävlar vad folk handlar mat dagen innan jul! Alla kundvagnar svämmar över! tänk om man skulle ta alla de pengarna som folk handlar julmat för, och räkna ihop dom.. tänk om. Tänk om jag kunde få de pengarna sen. Nee, jag har gått i ide. då handlar man ingenting. Dessutom har jag slutat med en grej som jag lagt ner sjuukt mycket pengar på förut. det märks nu.

Ne, nu ska jag slå in alla julklapparna. Senare ikväll blir det glögg och julskinksmacka.. mmh!

Lite bilder ska ni få, fast med kass kvalité tyvärr.

bild 2, 3, 4, 5, 6 är saker jag köpte till MIG SJÄLV idag.
visst är det roligt att ge bort saker, extra kul är det när det är till sig själv?





091223: KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET.



Idag är det en bra dag. mitt hår har växt ganska mycket såg jag nu, det går framåååååååt. Nu ska jag iväg och handla julklappar, later puss.

Ikväll ska jag lägga upp lite bilder, woooowo..
IMORGON ÄR DET JULAFTON!






091222: 2 DAGAR KVAR..

23.30 jag vill bara sova.
Men jag stannar uppe ändå. med datorn framför brasan, äter lite knäck. Imorgon ska jag ta mig upp innan elva och åka iväg och handla de sista julklapparna + köpa all julmat med mammi. Sen är det ju julafton.. vill inte att den ska komma för den kommer ta slut så snabbt.

Som tur är har jag ju planer efter jul också. Måste kanske börja planera min APU, men jag vet inte var jag vill vara. Sälen? det är så kallt..

tjaaaaaaaaaaaaaaaat.. ska spela monopol nu. hör väl tillllll?
godnatt sen. ♥


charmig


091222: JAG HAR GÅTT I IDE.



Kom nyss ut ur bastun, hur skönt är det inte? Tråkigt bara att jag inte har något tålamod alls.. den hann inte bli så jättevarm men jag orkade helt enkelt inte vänta. jag förstår inte var min engergi tagit vägen. OK, idag har jag i allafall julstädat huset men jag har tagit sov-pauser.

Igår skulle jag göra knäck, det gick väl bra. synd bara att den smakade bränt och var stenhård när jag smakade på den. Jag blev så ledsen, som tur var gjorde mami ny idag :) haha varför är mammor bäst på allt som har med mat att göra? Jag är fan utbildad..

Imorgon, om jag har ork, ska jag köpa de sista julklapparna. dagen före. Så sent har jag aldrig varit ute! Jag har heller aldrig gått i ide som nu. Jag hoppas på bättre humör på torsdag då det är julafton hos kusinerna, sedan fredag då vi ska fira Lisa och så lördag då det blir utgång på hotellet. 

lär göra något åt det här. innan jag torkar bort av torrheeeeeet..
köpa en kamera ska jag också göra. 
later,  


091220: PLANES PLANER PLANETER

Nu sitter jag hemma hos Lisa bredvid den nyklädda julgranen, den är så vacker så att vi båda fäller en tår. ♥ Vi sitter och planerar de resterande dagarna på år 2009.

julaftonen, bion, födelsedagen, utköpet, utgången, hemgången, ingången, nyårsaftonen.  & de två (fler?) bakdagarna.

Nu ska vi ta en promenad. nej nu ska vi ringa till Becca och fråga frågan om sparken, är den ledig? om så är fallet ska vi ta den och åka runt med den :)
later,

091220: SICK!

jag som tänkte må bra idag. HA. Vaknade med migrän, spydde för att jag hade så satans ont i huvet.

nu mår jag bättre ja tack. Har julpyntat huset litegrann. ikväll träffar jag kanske lisa? ♥

091220: har inte så jävla roligt faktiskt..

Jag ska sno min brors nya mobiltelefon. så fin är den. Helt underbar.

091219: JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE ETT PENGATRÄD.

HAI.
Jag gick runt i affärer i fyra timmar och resultatet av det är TVÅ stackars julklappar och EN födelsedagspresent. Jag hade verkligen ingen aaaaning om vad jag skulle köpa till någon så det gick inge bra alls. jaja, nu ligger det i allafall tre paket här - bättre än inget alls. En sak som jag blev så glad över är att dom öppnat en restaurang med kinamat inne på Marieberg - det är så goooooooottt!
Skumtomtar, varför är det så gott? jag hatar ju allt annat skumgodis.

jaha! Promoe heter egentligen Mårten och det är Jason som är Timbuktu? jag är så efter...

imorgon lär jag må bättre för jag har inte galet roligt här hemma.


.


091219: COWARD!

godmorgon. Jag vill ligga kvar under täcket och fortsätta sova men nej, idag ska jag fan tvinga mig själv att göra någonting! ska ta på mig lite, ne MYCKET kläder, sen ut i kylan. Ska åka in till örebro och leta julklappar.

Ikväll då?

later,

091218: don't stop me now.

Jag är så trött. vilken tur att jag är ledig fram till den 11 januari då. ♥ underbart.
nej nu orkar jag inte mer. ska se på Norbit + + + + +
sen p3. varför är jag besatt?



godnatt och sovgott,
mliers.

091218: C-CO-COL-COLD!

För två timmar sedan kändes det riktigt jobbigt att sitta hemma ikväll, men när jag nu sitter framför brasan med datorn och tvn samtidigt som det är 17 minusgrader ute så gillar jag läget.

Imorgon ska jag börja handla julklappar. jag gillar att vara ute i god tid :) planera och så.

later.


091218: whatz to do?

de känns jobbigt..
linde-nora-örebro-hem.. allt på en kväll.

beslutsångest.

091218: MAT MAT MAT MAT MAT.

jag har inte ätit en enda smula idag så jag tycker att maten som jag håller på att laga just nu tar extra lång tid på sig att bli klar. speciellt potatisen i ugnen, som badar i olja, som jag precis höll på att tappa ut på golvet.

jag har mått bättre det har jag. -14 grader ger mig inte mer lust att gå utanför dörren. Hur ska det gå vad ska hända?

mat kaffe dusch.. sen är jag redo.

Men ingen ingen ingen ingen hör..


091215: CHRISTMAS SAMTSIRHC

neh vad säger ni, jag kanske ska börja köpa julklappar snart. och presenter. till de som redan fyllt och till de som snart skall fylla. jojo. Jag är inte den som är snabb men när jag väl köpt så blir det ju alltid sådär jeeevla bra. eller?

091215: TA EN KAFFE!

Imorse hoppade jag upp ur sängen kvart över sex och tog sedan bussen halv åtta trots att jag hade sovmorgon till 12.00. JAA jag ångrade mig när jag kom fram till skolan halv nio.

imorgon ska jag hämta min nya säääääng.

later.


091215: MUSIKHJÄLPEN.

De känns som att de är mina kompisar, de som jobbar på p3. jag lyssnar på dom nästan dygnet runt, jag skrattar åt deras skämt - de skrattar åt mina..

 


091215: JÄVLE SKIT.

nu har jag målat naglarna.
spillt lite kaffe också. för andra gången idag.
imorgon ska jag och liza ha julmyset.

kleber ska köra till skolan imorrn. snö + is + mörker + körkort i 5 dagar.
hoppas att vi klarar det :)

later

091215: DET FINNS SÅ MYCKET..

men jag lämnar allting osagt just nu. 
eller...



måste bara säga att jag hatar bussar. och så vill jag så gärna hoppa av skolan men det är det mest idiotiska jag skulle kunna göra just nu. så nej jag ska inte, men jag VILL.


091215: VINTERNOLL2.

det snööööööööööööar som aldrig förr. Äntligen. nu märker jag att jag måste ha vinterskor. Har halkat till 20ggr idag och ramlat på riktigt en gång, ont som tusan! Men vad ska man ha för skor i vinter? vinterkläder är så fula. jackor och skor. Men converse blir nog tyvärr lite kallt..

Idag när jag precis gått av bussen från skolan kom jag på att det var ikväll min kusin skulle ha luciatåg och hon ville så gääärna att jag skulle komma så jag ställde upp.
De roligaste var när killen (stjärngossen) som stod i mitten av mitternas mitt började trängas mitt under en låt och var påväg därifrån.. någon frågade "vart ska duuu?!" så svarade han "neh ska bara pissa". hahahaha.

Nu ska jag ta mig en långdusch ♥
laterrrrrrrr..

finns det INGEN som vill gå på kent i mars? :(


091214: WHOAAAT?

Idag har jag varit hemma och sjuk hela dagen. jag hade egentligen lagt mig i sängen för att sova men jag blev så uppspelt av de som just hände så ja kan inte sova.. måste berätta. Jag låg och lyssnade på radion. precis nyss. så säger dom: "önska en låt! det spelar ingen roll vilken det är. bara ni ÖNSKAR en"

då tänkte jag: "okeeej, spela marys boychild - Boney m" helt raaaaaaandom låt.
OCH DÅÅÅ KOMMER DEN LÅTEN DIREKT! dirrrrrrrekt när jag tänkt det. precis när jag tänkt klart.

nehh jag förstår inte ibland. p3, kan ni höra mina tankar?


091213: LUCIA.

Grattis mamma och Lovisa på födelsedagen idag. ♥

i fredags slet vi som djur i tolv timmar. Jag, johanna och suzi. först i skolan sen direkt vidare till hotellet. När vi äntligen var färdiga med jobbet så gick vi en sväng till Bistro där vi lyssnade på Michael jackson. han var sjukt duktig. Ja han är ju död, men det var michael #2. Jag lyssnade nyss på en "okänd inspelning" som jag hittade på mobilen och det var när han sjöng och jag mindes inte fel, han var gryyyym.

Igår fyllde älskade Liza 18 år. efter 7 timmars jobb på hotellet åkte jag hem till henne och där bjöd de på mat och fika :) mys. UTGÅNG blev det sen, för alla utom mig. Har aldrig varit så slut som jag var igår så jag var tvungen att skippa firandet :( Istället åkte jag hem till farmor. där somnade jag direkt, 21.00 och så sov jag i 14 timmar. Idag har jag badat badkar i två timmar, ätit lite mat, fikat och kollat på luciatåget.

Nu är jag hemma. jag har fortfarande ingen energi så det känns inge roligt alls :/ Ska kolla på Solstorm sen sova igen. Hoppas på en bättre dag imorgon. synd bara att den börjar med en timmes engelska B. Puss.


091210: STARSKY & HUTCH.

Heheh3. kom nyss hem från skolan. jag bor där. ska dit igen om nio timmar.

nuuuuuu: film.

091210: GODMORGON!

Nu är jag vaken kära vänner. inatt drömde jag att en katt rev mig på benen, eller inte rev.. den använde sin klo som en kniv och på ena benet blev såret 2 cm djupt så jag skulle få åka ambulans. Precis när jag höll på att förblöda vaknade jag.


091210: VI HAR BLIVIT SOM DOM..

 

091209: EN ELEGI FÖR ALLA SORGER DEN HÄR HÖSTEN HANDLADE OM.

Kom nyss hem från skolan. nu orkar jag inte mera! synd att jag ska dit igen imorgon.. och på fredag. det var inte ens gott med julmat. Men nästa fredag får vi jullov! mmmmmmmmmmmmmh..

för en ork som inte fanns. Vill ha hela Scrubs säsong 8.

091209: HEJ LISA, DU ÄR FIN IDAG.

jag visste att det skulle bli såhär. Nu är jag färdig alldeles för tidigt så nu vet jag inte vad jag ska göra i väntan på tåget. All musik börjar bli dålig..

free fallin'



091209: THEY SUCKED BIG TIME.

I had seen her before had never talked to her before
but on the dance floor I did

- how are you doing?
- how are YOU doing?
- i've seen you before?
- yeah i've seen you too
- we've got friends in common
- ahaa
- you look great
- thanks..

Hallå.
hallå? hej!

Jag vaknade av att kleber ringde klockan elva men jag svarade inte? jag svarar aldrig när det ringer på morgonen. Det känns bara som att dom kommer vara dryyyyyyga ändå. Förlåt kleber. Nu får du gärna ringa igen :)

Ja Issa jag har käkat. jag har till och med käkat hemma och det är det enda jag gjort idag. Ätit fisk ja. Jag undrar vad jag ska göra nu. Sitter och lyssnar på min spotifylista, den kan vara så underbar ibland. det är den just nu ♥ Alla låtar är helt underbara. nästan.

Jag ska göra mig i ordning. sminka mig.. som tar 1 minut. Jag är så snabb på att sminka mig så jag förstår det inte själv. Jag förstår inte hur det kan ta så lååång tid för en del. det är ju bara att slänga på det. Ja sen ska jag leta efter kläder att ha på mig. det däremot kan ta ett bra tag..

later.


091201: Studentfest färgtema.





091208:

Jag Äter lite soppa. alldeles för mycket soppa, den var så god så att jag inte kunde sluta äta :/

julbord imorgoonnnnnnnnnnnnnnnnn. Håller på att tvätta min lilla fula serverings-skjorta. :))

091208: AND IT'S COMING CLOSER

Nu börjar det bli trögt här igen med bloggen.

Det värsta är ju att jag fick hjärtklappning nyss för jag trodde att internet slutade fungera. och hur GLAD jag blev när det fungerade. besatt av min lilla dator.


091207: OJDÅ!

Efter bara två timmar i skolan gick jag hem till Lisa som var i full gång med att baka kladdkaka. fint! Jag kom på att vi bara har provsmakat den.. hoppas att det blir fika snart. Men först ska jag tvinga med henne ut på en promenad.

På lördag fyller Liza äntligen 18 år så då ska vi fira henne hela dagen, hela natten!!!!!!!!!!!!  


är jag sjuk eller är jag inte sjuk?

jag känner mig hängigare än någonsin. nee men hängigare än på länge. Jag borstar tänderna och lyssnar på Melissa horn. ööh, nu ska jag sova. Hoppas att de är fler än jag i min lilla rara klass som kommer till skolan imorgon. Trist att vara helt ensam liksom..

ses.


091206: There's a hole in my pocket that's about your size.

Idag har jag frusit som tusan och köpt en mössa till mig själv. Hur många julklappar blev det då? zerooo. Det känns inge bra just nu. jag har 200 kr som ska räcka till: julklappar, lizas 18års dag, allt ja behöver fram till julafton. + biljetten till studentkryssningen som går på nästan 1000:- Det går ju verkligen inte. vad ska det bli av mig? Va hur ska jag fixa det här?


091205: every night



Frågan är ju vad jag drömde inatt. vi möblerade om och städade i en "känd bloggares" rum. Sen vaknade jag upp med ett ryck och trodde att de var drömmen och ville tillbaka till det där rummet för jag trodde att det var det som var mitt riktig liv. Va? jag vet inte..

Ska göra mig i ordning nu och sen åka in till örebro. Köpa julklappar och fika ska jag göra där. Imorgon börjar jag 13.00, troooooor jag.. jag har ju aldrig koll.



blandade gamla SÖTA bilder på mig. väntar på att håret ska växa ut igen.

091205: haha

jag blir ju inte förvånad över mig själv.

Kom nyss hem. Trots kvällens små insidenter incidenter, ja, så har jag haft en rolig kväll. Kan vara för att jag inte råkade ut för något överhuvudtaget utan bara fick hoppa runt bäst jag ville.

Sitter och tuggar på två små mackor och lyssnar på Captain jack. Jag är så sugen på kaffe.. tror jag ska värma mig en kopp. snabbkaffe.

Imorgon ska jag handla julklappar. dudå?
den här bloggen blir bara värre och värre jag borde nog sluta snart.
mliiiiiiii..

liza my luv.



it's really good to hear your voice saying my name
it sounds so sweet.
 


091205: DAY 'N' NIGHT

tog nyss en vaaaaaaaaaaaaaaaaaarm dusch, brände mig.

igår tänkte jag att "jag gör vad som helst, bara jag inte är ensam". det slutade med en tur till MAX. linnie, liza och emil var sällskapet. MMH det var så gott med en cheesedip.

jag är dålig på det här idag. Jag ska göra mig ordning, äta lite lasagne, åka iväg igen tillsammans med mitt finvin.

vi ses.

FÄRGTEMA.




to be continued ......

091202: DRICKER TE & PRATAR HÖGT PÅ FINSKA.

Jag vet fortfarande inte när vi börjar imorgon. Eftersom att det är ganska stor skillnad på 09.00 och 15.00 så lär jag ta reda på det. Vill ta en macka också men det är slut på bregott.


091202: fuck.

Jag är så irriterad, vill bara lägga mig utanför dörren och frysa till is.
ÅHHHHHHHHHHHHHHHH! När börjar jag imorgon då? 08.40 eller 15.00? ingen kan svara på det heller. Lika bra jag går ut och lägger mig där så slipper jag ju undra om när jag börjar imorgon.

heheh3h3h3...


091202: why do you have to be so QT?

F5
F5
F5
F5
F5

Facebooook. Det händer inte mycket. åt nyss en choklad. Väntar på att mamma ska bli klar med maten, kött! Vill åka till Lovisa på kopp bulle sen. hoppas inte att hon ångrar sig.

later.


091202: jag kan ta dig härifrån!

Bilder från igår kommer antagligen upp senare idag.
Studenfest var det ja. Det blir ju vad man gör det till och jag hade asroligt. inga fel. Nu vill jag ha fredag!

Var nyss hos frisören. det är så skönt att bara sitta där när någon håller på med håret. mmmmmmmmhhh. Har även hunnit med mc donalds idag. det är FINT med lediga onsdagar.

Nu ska jag koka kaffe. jag bara myyyyser idag.
later.


RSS 2.0