jo men ja det är ju det

jag tänker lite såhär att...
hjulet snurrar.. men hamstern har dött!
känns det som. det går inte riktigt runt längre
ljuset är tänt, men det är ingen hemma.
stackare.

090731: who can really blame you... I caaan

ja. det blev någon konstig eminem fast ändå inte rubrik, eftersom att jag just nu lyssnar på We made you med, ja justdet, Eminem. yeah. jag är sjuk sjuk jag orkar inte vara det. det sticker i bakhuvudet och jag har ont i nacken MEN jag har ingen feber så vi kan utesluta alla allvarliga sjukdomar. skönt va. jag vill så gärna skratta. jag måste verkligen haaaaaaaaaaha. sådärja! mer blev det inte denna gång.

emelie
back in the gaaaaaaame

both sides now

nu har jag pengar på mobilen igen. jag känner mig hel. nej det gör jag faktiskt inte. frisk är jag inte heller. det är en skum känsla som jag har känt i ett par dagar nu. jag vill bli av med den. dirrrrrrrekt

hur kommer det sig att man utsätter sig för den allra värsta musiken när man känner sig nere? man lyssnar på den ultimata depp-musiken. jag gör iaf det och det är jag 100 på att jag inte är ensam om. så, ge mig ett svar. dååååå.


jag tillsammans med två myckeeeeet bra vänner ♥

men mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig?


090731: jag är i alla fall en glad unge!

hej vänner & ovänner!
man har inte så mycket att skriva om när man bara ligger hemma och är sjuk. jag har nyss fixat ny musik till mobilen så att jag har lite att lyssna på nu i en vecka. nej, jag kanske skriver senare ikväll. oh justja, inatt såg jag på Kenny begins. kaaaanonbra film! så den tycker jag att du ska se. om du är road av sånt. filmen om Kenny Starfighter, ni vet?


dagens:
klädsel: mössa, lila tjocktröja, gråa mjukis. as you can see.
låt: billie the vision - a man from argentina
bästa: alvedon
sämsta: så sjukt ont i nacken/huvudet
saknad: mig själv. mitt glada humör
vill ha: jag vill bara bli frisk! och så kli på ryggen ♥
mat: lax
ord: åååhhhh!
humör: dåligt 
att göra: packa tills imorgon.

långa nätter

kommer jag någonsin att somna? jag är inte trött alls. och jag har nog aldrig varit såhär stel haha jag kan inte röra huvudet åt vänster. jag är verkligen inte en sådan som hellre är sjuk än att gå till skolan. jag hatar att vara sjuk. att bara ligga i sängen och tycka synd om sig själv. för det gör man ju. jag tycker iaf synd om mig. nej nu ska jag fortsätta kolla på scrubs säsong3 som jag sett 5073898 gånger. what to do?

masterpieeeeece


detta är väl det enda jag har lyckats med idag.

090730

heeeeej!
vad gör ni?
jag dricker saft.
och väntar på muffinsen
som jag inte kommer att kunna äta
för att min hals är svullen.
men jag ska dekorera dom
det ser jag fram emot.
lyssnar på billie the vision.
jag mår verkligen pissssssdåligt.
hur mår du?

Jackson 5 from a car stereo singing I want you back, want you back ♫


090730: laughing with

halsfluss? körtelfeber? svininfluensan? eller bara en vanlig förkylning. jag kan inte svälja.

lisa
, jag kommer sakna dig extra mycket när jag lyssnar på den här låten:

090729: sick sick SICK

jag mår verkligen helt ruttet. det värker i hela mitt skLett. det dunkar i bihålorna och något trycker mot mina tinningar, samtidigt som någon slår mig HÅRT HÅRT på många olika ställen. det var längesen jag kände mig såhär svag. så om du vill trycka ner mig.. PASSA PÅ NU! jag är redan på gränsen till att börja gråta en flod. youknow. kör på.

böööööööhhh........

090729: coco jamboo

jag somnade fem imorse och vaknade klockan elva. jag har så fruktansvärt ont i magen så jag funderar nästan på att bara gå ut på balkongen och ta snabbaste vägen ner. vi har nyss ätit en mysig frukost och nu så ska jag hjälpa lisa att städa och packa. gör någonting vettigt idag ni också som omväxling. annars så struntar ni i det, inte mig emot. puss ha en bra dag i allafall. ♥

090729: for the rest of my life

nu har dom tänt gatlamporna igen ♥ faaaaaast... det betyder ju bara att det bara blir mörkare och mörkare ute nu.

jag undrar vad som händer. faktiskt. imorgonkväll ska jag till min älskling, lilla kusin.

090728: sen när man hittar den så är den borta

jag och helene är mitt i en mcdonalds diskussion och jag kom att tänka på att om jag fortfarande bor hemma när jag fixat körkort så kommer jag åka till mcdonalds heeeeela tiden eftersom att det bara ligger fem minuter bort. ♥ det är ju både bra och dåligt..

090728: livet går upp och ner men jag står still

nej jag står inte still det skulle jag aldrig orka göra. just nu förtillfället sitter jag still och funderar på tiden. att... det bara är 23 dagar kvar av mitt sommarlov nu och jag tror att de flesta dagarna kommer att regna bort. det känns inge roligt MEN! det är väl bara att göra det bästa av situationen. på lördag åker jag iväg på en mysvecka med massor av mat. hur kommer det sig att ordet mat alltid nämns i varje inlägg här?

idag blev jag bjuden på kaffe. det var snällt!
 


 I never said thank you for that
'thought I might get one more chance

hear you me, också en låt som jag lyssnade på för ett par år sedan.

090728: a comet appears



nu sitter jag hemma hos lisa med smulisen som myser i mitt knä. dom är så söta lille smulis och lille lisa. vi ska ringa till lovisa och ordna ett lite möte + byte. just nu undrar jag bara hur lisa kan ha så saaaaatans dålig musiksmak idag? och varför sticker du mig?

jo så kanske ni undrar hur det gick för mig på banken? inte? nehe. det gick inte så bra i allafall.  

090727: men jag skiter i dig!

jag tog för mycket parfym. huvudvärk. måste duscha bort det tror jag.

sitter här och bara väntar. jag är nervös inför mitt bankbesök. dom stänger tre. jag funderar på att "glömma bort tiden" hmm.. nej jag måste fixa det. sen sticker jag till lisa.

vad ska man ha på sig? det har varit skitväder så länge nu men bara för att jag tog på mig min bortglömda tjocktröja idag så var det sol ute. jag ville ju ha den idag. varför är det inte mulet och kallt idag? vad ska jag nu ha på mig? åh -.-

STEVEN, HEY!

jag hatar när man har tänkt lägga upp en låt så finns den inte på utube och så..
till er som har spotify: ni får länken här så kan ni ju lyssna på min låt om ni vill det hej
http://open.spotify.com/track/3Oi2Pv2QWIimaRllCnfshw

090728: they are the favourites



godmorgon. här sitter jag med en ösk-tshirt och en stickad mössa. det bränner på huvudet. jag vet inte ens varför jag har en mössa på mig. kanske för att jag önskar att jag inte hade något hår. NEJ jag vill inte tappa det, det är bara det att.... det skulle vara så skönt ändå, att putsa huvudet då och då istället för att kamma platta tvätta föna?! håret. att bara gå upp fem minuter innan bussen går!

men jag känner mig ändå inte riktigt redo för att raka av allting. jag forsätter med allting uppsatt.. i några år till :) vad blev det av det här morgoninlägget nu då. mina tankar om mitt hår. jag hittade just en låt som är med i mia och klara. påtal om den tvserien... moa, är inte du ensam hemma? jag har väntat ett bra tag nu. puss. 

00:23 kli-kli

vad skönt det skulle vara med kli på ryggen nu. lisa!!!! imorgon. aaaaaaaah..

090727: what to do, what to do?

- Beck √
- borsta tänderna
- scrubs
- sova
- vakna
- koka ägg och sedan äta dom
- dricka kaffe
- baka specieel muffins
- åka till lisa
- gå till banken. vilken tid stänger dom imorgon??!

godnatt och sovgott.


blått öga, svarta tankar

jag vill ha bra filmtips. okeeeej? ge mig. nej jag kommer säker inte få några men, snälla.

090727

jag har bakat en chokladkaka. eller, den står i ugnen nu. det var inte svårt. man skulle bara blanda pulvret med 1dl vatten ^.^ klockan halv tio är det beck på tv. tänker jag titta på det? ja varför inte. IMORGON ska jag ta tag i saker. 

090727: the dirt in your frieeez

nej skämt å sido hörrni. jag varken grät en flod eller badade i den. det blev bara en liten damm. men jag sket helt och hållet i badet faktiskt. va inge sugen alls när det väl var dags! jag var nyss ute och övningskörde och jag måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv för det går verkligen bra. förutom när parkeringsrutan är alldeles för liten och jag ställer mig åt fel håll och går därifrån så att någon annan får fixat åt mig istället.. men ja. det går bra. jag köpte godis också men det tar slut om ett par minuter skulle jag tro.

jahaja vad mer? ingenting.

.......

jag orkar inte sitta och bara vänta. åhhhhh jag är så trött på den här dagen!!



imorgon ska jag till banken och reda ut saker. måste ta reda på vem som har handlat med MITT kort för MINA pengar och hurfan det gick till. idiot. nu ska jag lägga mig ner på golvet och gråta en flod som jag sen ska bada i. alla de små äckliga tårarna som bara har väntat på att få komma ut. de har varit en lång väntan men idag är den över. välkomna ut! höhööhöö. hejdå. 

hej puss


Take this final piece of advice and get yourself together, but either way, I'm gone

                     

090727: for the tears i killed them all

vad irriterande.
nu har jag klippt gräs i tre timmar. precis när jag blev klar började det att regna. lisa varför svarar du inte? nu måste jag kolla ditt nr på hitta.se för jag har fortfarande inte lärt mig det. eh ska duscha också.

jag har inga pengar på min mobiltelefon.

090727: feeling hot hot hot!

jag glömde öppna fönstret igår innan jag somnade så nu när jag vaknade kändes det nästan som att vakna i ett tält. satan vad varmt det var. då tänkte jag förstås: är det en fin dag idag?! men icke.. jag ser nu att himlen är grå och det blåser och har sig. jaha.

det är magiskt med musik. hur det kan få en att tänka till lite extra. ♥

nu ska jag äta frukost sen ska jag klippa gräset innan det blir ännu mera regn. efter det.. övningsköra och handla mat. SEN: lisa ska vi ses ikväll? ring mig. puss, ha en bra dag allihop.

the shins - new slang ♫

lyssna på den bara. jag undrar hur jag kunde glömma bort den här låten. den är braaa. det är sjukt hur musik kan få en att känna sig annorlunda, jag känner mig som en helt annan person när jag lyssnar på den här låten. hur man kan känna exakt samma känsla som man gjorde när man lyssnade på den sist. sjukt bra låt i allafall. lyssna:



i was happier then with no mind-set

Damien Rice, bra kille det där ♥

jag som skulle lägga mig vid tolv. nu har klockan blivit två. jag längtar efter kanelbullar.. mhmm! det är det enda jag ber om just nu. jag får nog ingen. nej vad säger ni? kanske ska ta och borsta tänderna nu?

zzzZZZZ


jag har inte haft någon energi överhuvudtaget idag. skitsöndag.

dagens:
klädsel: jeansshorts och tjocktröja
låt: you are not alone med allas vår Michael Jackson
bästa: jag fick pannkakor
sämsta: jag kan inte sluta tänka på minttu. illamående.
personer: jag vet inte
saknad: ingen faktiskt
vill ha: SOL
mat: pannakakor
ord: skärsår
humör: vill smälta?
att göra: verkligen INGENTING.

nej nu får det vara nog jag går och lägger mig. eller det har jag redan gjort. jag går och borstar tänderna sen ska jag sova. det kan bli riktigt bra! godnatt och sovgott va.

090726: TIME TO PRETEND

jo vetuuu. jag lagade nyss mat. makaroner med ketchup blev det och det var gott, trots min dåliga upplevelse av det igårkväll/natt/morgon. vagöru

090726: några tankar om sol och resor

sommaren år 2009 - den utan sol. johan, är i bulgarien. i solen. snart kommer han hem igen. det är sweet. och snart åker jag på en liten tripp. hoppas de blir några soliga dagar då. snart åker lisa iväg till norrland? i tre veckor? det är inte alls bra...

090726: men du, jag vet att du vet att jag vet

JAAAAAAAA! jag ska äta. sen ska jag duscha sen ska jag BASTA! varför glömmer jag alltid bort att jag är ägare av en bastu? det är ju helt underbart att bara sitta där inne och smälta. mmmh ♥

090726: vofan!

varför ställer man aldrig undan drickan innan man lägger sig? så att man slipper se den det första man gör när man vaknar dagen efter. den bara står där så fint......

haha jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag orkar inte sitta upp. men jag kan inte sova. och att bara ligga på sängen och stirra upp i taket är inte särskilt underhållande. jag tänkte ta en lång promenad men det regnar visst. kan inte mina pannkakor bli klara snart? de små goda. pannkakor är så feeeeeeejnt. eller hur?

jag skriver väl något sen igen antar jag.
håll ögonen öppnaaaaaaa!


jag bara spyr i ditt face

090726: yesterday, all my troubles seemed so far away


ja, jag mår dåligt idag.
om det var roligt igår? jorå det var det. de bästa med gårdagen var maten de bjöd på på kalaset. men jo, kvällen var helt ok :) om man bortser från mitt skärsår över hela fingertoppen.

090725: godmorgon käre vänner!

det börjar ta sig. jag vaknar allt tidigare för varje dag som går. idag redan klockan 10.29. jag har inte så mycket att berätta nu så jag tänkte att jag gör en todolist för denna lördag. åhhh va roligt tänkte du nu! här kommer den:

- äta ägget
- ringa lisa
- måla naglarna
- leta kläder
- sminka mig
- åka iväg på 60års kalas
- äta äta.. de kommande fem punkterna är äta.

- sitta på en buss
- låna skor
- ha roligt som feeein






090724: vad vad VAD?

det blev inge fiska, de andra ville hellre sitta inne och kolla på tv. hmm. jag sitter och funderar på hur länge man måste ha handduken kvar i håret, efter man duschat, för att håret ska börja mögla. och nej, jag ska inte testa. eller? ska jag?

nog om det nu. jag måste dricka vatten!! jag skulle kunna dricka upp.. alla hav tänkte jag först men nej jag väljer nog den gamla hederliga vattenkranen. påtal om det så undrar jag var vattnet kommer ifrån egentligen?! det bara rinner ut när man vrider på kranen. det är cooolt tycker jag. en till fråga är: HUR får allt vatten plats i den där lilla kranen?



nu kan du ju fundera på HUR seriös jag var..
pusshej

skärgården, fika, poker, nytt linne, hem igen

lite bilder från de senaste dagarna. ♥













090724

vad är det för fel på spoti nu då?
lugn fredagkväll. jag stör mig inte lika mycket nu som jag gjorde nyss, se inlägget nedan. orkar du läsa det? jag ska fiska nu. imorgon blir det fest. braaaa. jag har lust att vara lite kreativ. ska leta runt efter något att skapa med... jag ska lägga upp bilder här också. börjar med det.

emelie


"buhu"

jag STÖR mig så sjukt mycket på ALLTING. just nu på musiken. och sms till min mobil som slutar med ett  frågetecken fast de som skickar VET att jag inte har några pengar att svara med. och att det är fredag idag och att när folk kommenterar min blogg så är det anonyma som tror att dom är COOOOLAA. jag stör mig på attt "vi ska bort imorgon" jag stör mig på att det är planerat att jag ska ÄTA klockan två imorgon och på att allting kostar OCH på att 370spänn är borta?!?!?! eller vad. jag stör mig på att banken har STÄNGT tills på måndag. jag stör mig på dig och dig och dig och dig.......jag stör mig på att texten i min blogg är för stor och på att när jag ändrar den så blir texten istället för liten. jag stör mig på 93or.
jag stör mig på att du finns jag stör mig på saker som är BORTA. på folk som skämtar och tror att dom är roliga när dom ser att man är på dåligt humör. på dig som loggade in på msn nu och på att jag vet att något kommer gå åt helvete och på sommaren som inte finns. på semestrar!!! mmh extra mycket på sånt, resor.
på.. hoffmaestro som upprepar allting hela tiden istället för att hitta på MERa text. på bussar på bilar på tåg på båtar på flygplan. på sjukdomar. jag stör mig på perfekt städade rum och på TIDS-PASSARE.. de som verkligen aldrig kommer 1 minut försent -.- jag stör mig på SPOTIFYreklamtjejenrösten "hej förlåt om jag stör igen" mhm stör. åhh jag stör mig så sjukt mycket på min spotify-lista. uttjatad. jag stör mig på uttjatade skämt. äckligt. och på folk som smaskar när de äter åhh... jag stör mig VERKLIGEN på lisa ekdahls röst idag. på allsång på skansen.
på filmer som man sett så många gånger men ändå tittar på igen och igen för att man inte har något bättre för sig. JAG STÖR MIG på fötter och på min garderob. på gnälliga röster och på idomin-läppar. nej, det tar aldrig slut. jag stör mig på "nu bråkar jag lite med dig hehe" så kallat "vuxenprat". på lappen som heela tiden fastnar på min hand? på sömnlösa nätter och på dagar som man sover bort. jag stör mig på söndagar. f. inte så mycket på myggbett faktiskt, i can handle that. stör mig på "jag tror det.. men jag vet inte" nehe? jag bara stör mig... helt enkelt.

dudå?

090724: ???

whaaata? varför har 370 spänn försvunnit från mitt kort? 370 spänn som jag inte ens hade som jag nu är tvungen att sätta in? 370 spänn som tydligen spenderades på krogen KLARAS i örebro, den 15 juli.. KLARAS som stängde för sommaren den 10 juli? blir du förrvirad? jag blir det. jag orkar inte helg-stängt nu måste jag vänta ända tills på måndag för att kunna gå till banken.

was i really part of it? NO!


090724 dagens:

klädsel: shorts, tshirt, väst
låt: if i ever leave this world alive - flogging molly
bästa: min frukost
sämsta: mitt humör
personer: mamma & hoffmaestro
saknad: lisa nilsson på gruvgatan
vill ha: nya kläder
mat: lasagne
ord: ?
humör: arg
att göra: hinna med tåget heeeeeem!

090724: jag spyr i ditt faaace



jag åt jordgubbar + mjölk + sockerrrrrr, till frukost, nyss. jag kan bara sova länge om jag sover själv? tror jag. eller nej. men om jag vaknar när jag sover ensam så somnar jag om direkt. men om jag inte sover ensam kan jag inte somna om, då får jag stirrögon och måste gå upp. hur har DU det? haha. nu ska jag klä på mig sen vänta på tåget.

090724

nej gott folk, som en viss anonym påpekade, så kan jag väl skriva att jag är inte så jättehård. konstig mening men ni förstår väl ändå antar jag. jag bryr mig allt för mycket? för att vara "hård", ja det är väl tur att jag bryr mig. sluta läs om du stör dig vaaaaaa. vem du nu är hej hej :> nu slutade jag bry mig om anonyma kommentarer.

nej.. poker är verkligen inte min grej. bäst på allt - förutom poker. men det är ruligt. nuuu: sova. imorgon: veeen. sovgott människor!

090723: ISAK

poker pågår. jag åkte ju tyvärr ut först. oväntat må jag säga för jag är ju faktiskt bäst på ALLT? ny omgång nu, jag tar hem det. ni kan lita på mig vet ni väl? nu köööör vi. hör av mig....


090723: jaaaa, VADÅ?

vem är det som spökar hääär? vi kan ta det face to face Anonym. eller vänta nu.. ta vad? principbrytarN no1? whaaat? jaja :) hör av dig om du är "face to face sugen." det verkade ju nästan som det. morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. haha -.-

nu ska jag ta en kvällspromenad. imorgon eftermiddag åker jag hem igen. väl hemma så åker jag bort igen. till min bästa vän LISA :> piss

090723: det är inte lätt

jag kom nyss tillbaka efter en hel dag ute på stadens gator ^^. jag köpte mig en liten grej jo tack det gjorde jag allt. så nu vet ni det. vad mera? jag väntar på maten som just nu står i ugnen. inget kan göra mig lyckligare nu än lite maaaat! jag längtar till lördag då jag ska på 60års kalas och få god god god mat. buffé. & lördagkväll blir en rolig kväll tillsammans med mina vänner. tack gud för mitt liv. för min mat ♥


THE RAT WITHIN THE GRAIN

                   

face to face

är så mycket bättre. tycker jaaaaag. nu ska jag ut och spendera pengarrrrrrrr



090723: halvvägs

23 juli. halva sommaren har gått. jag vill sjunka under jordens yta när vintern kommer... jag orkar inte en vinter till. eller rättare sagt typ 80 vintrar till. 98 år? det blir jag, lätt. men va hahaha 80 VINTRAR!! det känns helt sjukt. om jag inte flyttare till varmare breddgrader dvs. men å andra sidan.. 80 somrar låter inte helt fel. fast det blir ju aldrig riktigt sommar här! hmm... 

090722: me and you and you and me


090722: life is gooooooood

jag är så mätt och trött. nu ska jag ta en promenad i sommarkvällen. faaaaacku.
lisa ring mig kanske någon gång snart? hej ♥

blandat från de dimmiga dagarna








hahahahaha

090721: kärring.

NÄR?! slutade jag bry mig helt om vad det är/ska bli för väder? jag var ju SMHI's flitigaste besökare förut. (flitigaste besökare.. usch. men jag kom inte på några andra passande ord). nu de senaste veckorna har jag varken gråtit om det regnat eller skrattat om det har varit sol. inte för att jag brukade gråta bokstavligen... jag kanske gav upp hoppet om en fin sommar? nej.. jag undrar varför de senaste veckorna känns helt dimmiga? alla dagar flöt ihop på något konstigt sätt. men nu börjar det vända. jag var nyss inne och kollade upp vädret igen. och jag blev glaaaaaaad. johoru. jag såg att det ska bli en fin onsdag. 23 grader sol.

090721: it drives me craaaaazy

ja vofaan. ahsciefjkcdmpoefpori. hej. imorgon 09.30 åker mitt tåg. med mig på. förhoppningsvis. jag har chips. jag måste äta dom. innan jag blir helt galen. eh tja.
emelie

"to all u losers out there, stop trying, get lost!"

090721: I'M SUPERMAN, EH?

haha jag skrattar åt mig själv idag. för att jag på senaste tiden verkligen har trott på riktigt att jag är superqvinnan som varken behöver äta eller sova för att leva? eh. efter att ha levt efter den tron i två-tre veckor så upptäckte jag att jag hade fel så fel.
 
jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde i lördagskväll. det snurrade, mitt huvud sprängdes och det flimrade och blinkade framför ögonen och jag såg inte ett piss. mmh mysigt. nej. efter att det hände så har jag sovit och ätit hela dagarna. jag ska aldrig mer tro att jag är odödlig :) sömn & mat ♥ *

imorgon sticker jag till stockholm ahyyyyeeeeee. mysigt.

i'm okey, i'm alright, though you have gone from my life


090718: jag gillar mat ♥

igår fick vi äntligen träffa den "förlorade vännen" igen. efter att hon varit frånvarande i tre? veckor. nu försöker jag få tag på henne igen och dra med henne in till örebro men det verkar vara omöjligt att få tag på qvinnan. lisa, ring mig.

julia försöker dra med mig på minisemester. tälta. haha? jag hade verkligen bestämt mig för att säga JA till allting men där kunde jag faktiskt inte göra det. haha. hon gick iaf med på att åka in till örebro och ut i natten istället så det ser ut som att det blir det :>

återkommer.....

ananasMJ


macgyver

vilket uuuuunderbart program va

090717: midnattens bad

varför har just jag klassisk migrän? 15%. som har det. och jag är en av dom. jag HATAR det :) som tur är så varar det inte så länge. men jaha. kom nyss in efter ett iskallt mysigt nattbad. det första denne sommar. nuuuu... te. ♥

090716: time can do so much

jag måste kolla på prison break och det är bara jimmy kimmel live på tv just nu och det är nog...... bland det tråkigaste jag sett. så att. det känns som att det aldrig kommer att bli sommar igen. bara den 1-8 augusti då SKA det vara sol 24/7. det måste* vara det. nu ska jag vara social med luv.

julia hur i helvete får man tag på dig? :>

090715: premiär

var på bio idag som sagt. den nya harry potter. jag hänger inte riktigt med i handlingen i hela harrypotter grejen men bio är ju alltid bio :) ja den värd att se om man har sett alla dom tidigare. kan man väl säga. uppdatering. done!


090714: åhhhhhh

jag har verkligen världens sämsta tålamod. jag har inget alls rättare sagt. jag orkar inte vänta det är det jobbigaste och tråkigaste som finns. just nu väntar jag på mat. wqjopweoåqehw asdfghklmnpåwkrwporiwrålrll.... 

översvämning på vägen såattsäg...

alltid roligt när det händer något.
eh?



090714: if this is worth a try then i need to do some stretching

hur ska man börja? det är knepigt. att komma på en bra början. och ett bra slut. en bra mitten också. det brukar inte bli så mycket av med någonting här. ja ja. whatever. igår bjöd moa in oss på en myskväll. tack tack. ♥ det var inte sista gången jag var på besök hos den tjejen. i'll be baaack. jamen. när klockan var 04.00 var vi redo att bege oss hem mot lisa igen men vi ville helt enkelt inte lämna lilla mois så vi sprang tillbaka i spöregnet och hade sleep-over. riktigt fejnt var det. idag vaknade jag av att lisa hoppade på mig :) inga fel. sen åt vi frukost ute i solskenet.

klockan 19.30 ikväll har jag ett film-möte. harry potter. 5an. tänkte jag. för imorgon ska jag bli bjuden på den nya harry potter filmen på BIO. tack för det. nu ska jag äta sallad. hoppas att ni har det lika bra som jag. eller nej. men nästan.

nu ska jag bara lyssna på musik. jag har... ca. en och en halvtimme på mig. ♥

söta moa

090714: bilder som jag snodde ifrån dig lisa puss hej.

vad hände med mig?


jak, julia, lisa

linnie och ?

lisa min älskade

jessica, okänd, anton

amanda, hanna

lisa och lovis

ohaaa ohaa


090713

som du kanske redan vet, jag är oslagbar, jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder..


090713: vilken tristess

nu är det kört. mitt liv. somnade 07.00 igår och vaknade nuuu 15.43. undernärd. känner jag mig också. jag ska snart äta en macka, sen duscha, sen iväg till moaaa. det blir bra. men, var bor du? det blir ett senare problem.

jag börjar min dag med OCHRASY ♥


världen är ett under, dagen skall åter gäldas... somliga har en egen farlekk


Filosofin är ett under!
jag är fascinerad av den otroliga utstrålning detta ord ger folk, varför finns världen... och även solen, månen alla alster under ytan på den spegelblanka sjön. Allt liv som födar på annan föda, hur kan detta vara sant?!?!?!

Efter ett par glas vin, både rött som vitt så har jag kommit underfun med att livet är vackert, otroligt är detta liv som gud har skänkt mig, jag känner att jag är under hans betryggande varma (ganska stora) händer.

Min gammel-gammel-gammel-gammel mors mormor hade ett motto: "Den dagen min höft knakar när jag söker potäter i landet, den dagen skall jag begravas med värmen av Lorkas föda!"

Jag hoppas, men även vet att jag en dag kommer att finna inre frid och lycka, evig lycka!!

DEN LYCKA SOM KOMMER ATT FINNAS MED MIG IN TILL DÖDEEEEEN!!!

PEace out, do not dare to fuck with me!! (förrutom en del)

Detta var allt från Emelie, the one and only fukkkaaaz (;

090712: dagarna bara går

hahaha.
jag sitter fortfarande hemma hos lovisa. det är så mysigt här. vi tittar dessvärre på linde förr i tiden-filmen? va? haha. jomen de andra verkar tycka att det är väldigt intressant faktiskt.

jag vill skriva så mycket här i min blogg men jag orkar inte.. eller jo det är ju det jag gör men jag KAN inte rättare sagt. när man sitter och skriver så känns det som att man pratar med sig själv, vilket man gör. MEN.. sen är det så att alla kan läsa det jag nu sitter och skriver så.. jag står över att skriva ner mina innersta tankar även fast jag är sååå sugen på det just nu.

idag vill jag säga att: slösa inte bort din tid på att vilja ha något om du inte ens har försökt. gör allt du kan. SEN kan du ge upp. okej? :) och bry dig mest om dig själv, eftersom att det är dig själv som du aldrig kommer att bli av med. haha. det var riktigt djuuuupa tankar ifrån mig emelie såhär på söndagskvällen. jag är sugen på att se en film nu!

nu ska vi se på.. flyg över lindesberg? okej.






















some hang on to used to be, i'm not some..

jaaaaa. här sitter jag och slösar bort min dag. hörde nyss ett tips om hur man kan göra för att öka sitt självförtroende: använd cerat, läppstift eller läppglans. jahaja jatack. snaaaaaaart.. händer det något bra


090712: jag klarar vad som helst

inatt var första natten sedan peace and love som jag har kunnat sova ordentligt. därför känner jag på mig att idag väntar många bra saker på miiiiiiiig. jag får inte slösa bort en sekund av denna dag så jag sticker nu. lev livet kör hårt. på återseende.


kliiiiiiiiiiiiiiiiiii

                    


090711: ta dina minnen och försvinn ur mitt liv

vad hände? jag har nackspärr. sov ihopklämd som en spätta haha. men det var kul. igår. så att.. nu vet ni det :) och nu har jag inte ens 1 krona kvar. grattis - tack! haha, torka. på idéer. men ja vi säger väl såhär att.. vad gör jag nu? jag åkte nyss ifrån jessica och julia som var övertaggade idag också och var redo att börja om igen haha. ♥

nu orkar jag inte mera pusshej.


jessica, julia, jag och lisa

090710: överstyyyr

äta √
duscha √
damma √
dammsuga √
ta ner tvätten √
hitta kläder √
sminka mig √
håret √
lyssna på alla låtarna √

FÄÄÄÄÄRDIG! nu sticker jag.

nu ska jag borsta tänderna


090710: what to do, what to do?

godmorgon allihop vaaa. nu har jag bytt tillbaka till min vanliga text-stil. om jag inte har gjort det så ska jag göra det snarast. okej. jag har redan tröttnat på den här. det är som när man ska köpa en mobiltelefon. man måste köpa en rak, vanlig och ganska törr telefon för om man köper den nyaste konstigaste snyggaste? så tröttnar man på den dirrrrrrr-ekt. där fick ni ett litet tips av mig såhär på morgonen. försök inte vara speciella.

vad skönt det är. att vara vaken när det fortfarande står 12 på klockan :) 12.43 just nu. jag har BARA ätit frukost hitills. jag känner att jag verkligen inte har någon som helst ork i kroppen jag vill bara ligga här och kolla på filmer. MEN. det ska jag icke göra. nej. jag måste sätta igång nu för annars kommer det att bli stressigt som tusan.

städa, dammsuga, duscha, göra allting man måste göra efter att man duschat :/, laga mat?, äta mat.. sen ska jag in till jessica och senare ut i natteeeeeen. så nuu är det bråttom. ni får ha en bra fredag! ochrasy just nu i mina högtalare ♥

Jag vet inte varför, men kanske är det därför jag minns det så väl

                     

090710: hahahahahahahaha

hahahahaha jag orkar
inte
skratta
så mycket som jag egentligen
vill. skratta. haha.
oj.

lyssnar på highway man.
haha.
ha en bra kväll.

090709

Beck - Mannen utan ansikte. min underhållning denna torsdagkväll. jag tänker somna tidigt ♥



WHY SO SERIOUS?


090709: it's all there in my fantasy


de senaste dagarna...

  • the place to be
  • jag lagade iordning romantisk middag
  • det blev så jävlaaaaaaaaa gott. ursäkta men.. ja!! haha det ser inte helt underbart ut på bilden. ni skulle varit där istället! mmh ♥



090709: lev i nuet

ja? det är lite svårt att leva någon annanstans än i nuet. det går varken att leva förr i tiden eller i framtiden, för bakåt kan man ju inte komma hur gärna man än vill det. gjort är gjort ni vet. och när man väl kommer till framtiden så är det ju DET som är det nya nuet.

what? nejmen.. det jag kan säga er idag är att.. jag orkar inte tänka. jag ska göra det jag måste för att överleva. dvs: äta och sova! och jobba??!... jag har gjort av med alla mina sista pengar den senaste veckan. great! eller det finns en liten slant kvar men den ska jag göra av med imorgon för jag ORKAR VERKLIGEN INTE spara nu. jag kommer ju ändå att göra av med dom pengarna snart, så varför inte göra det så fort som möjligt?!

jag tänker såhär att.. varför ha tråkigt när man kan ha roligt?

090709: vad händer med livet?

somna klockan fem på morgonen och vakna klockan fyra på eftermiddagen. dagarna går så fooooooooort. nu är klockan 02.09 och jag har massa överenergi och är övertaggad. allting är över. överglad är jag också. haha jag skrattar hela tiden. vad händer? övertrött? sådär så att man inte är trött alls.

vad ointressant... imorgon ska jag gå upp tidigt. bra. hoppas att ni allihop har ett kul liv och så. lyssna på musik är nog det bästa som finns. ♥ och bloggen bloggar är ointressant. och allt som går på tv... dvs ingenting. jag hoppas på bättre väder nu. jag är inte trött på solen längre. på fredag.. ska vi ha roligt!!

090708: klockan 03.34

jag är inte hypeeeeeeer varför är du det martin? lovis diskar. kvällen är slut. puss. ♥

lisa väskmattias jag



PL. fine tider ♥


090707: i can see clearly now

dagens arbete avklarat. vad ska jag göra nu då? vad ska man ta sig till. vad kan man göra inomhus när det regnar och allt som man tänkt göra redan är gjort. det här är inte speciellt underhållande.. jweoqpjeoppppk. när kommer SOLEN TILLBAKA?!!!!! justja. jag har jättemånga bilder att lägga upp här... senare.

åh snart ska jag få en varm mackis ♥ 


090707: det känns som att.. "vad har hänt?"

JAG ORKAR INTE MED MINA SÖMNPROBLEM!!!!  jag orkar inte försöka skriva blogg heller för det går ju inte alls bra som ni kanske märker. puss.


090706: i'm not like that

jag kan aldrig sova vad är det för fel på mig va va va va. somnade sex imorse och vaknade nio :> men jag är aldrig trött heller så jag antar att jag är superquinnan som  varkenbehöver sova eller äta. efter den långa promenaden till bion igår så sa dom att det var slutsålt så det blev inget av med det heller. otursveckan. vi gick tillbaka och åt marängschwiss istället och det var inget fel med det. jaha ja nu måste jag ta itu med den här dagen hej. jag längtar till fredag faktikst för jag är så rastlös!!!!!!!

090705: nu är jag

på bättre humör igen. sitter och väntar på att lisa ska ta tummen ur röven och orka gå iväg och äta crispy chicken. och dennis ligger och sover. jag är jättehungrig. bio ikväll, hoppas det blir roligt. ja. hejdå.

...

jag orkar inte.....

?!

LISA VAR ÄR DU DÅ?

i don't know


090705

ta mig tillbaka till kvällen med mig och julia på mando diao & kvällen med mig och jessica på håkan. de fina perfekta sommarkvällarna. ♥

jag såg att det skulle vara regn sön mån tis ons.. det var väl ändå att ta i lite? :/

090705: overdosing with YA!

ska detta bli en skriva massa blogginlägg kväll? jag tror faktiskt det. just nu sitter jag och undrar varför vissa personer spårar ur och samtidigt funderar jag på att kanske göra det jag också? varför inte. alla andra får ju.

090705: farväl

idag tog vi farväl av johan som just nu är påväg till arlanda mot flygplanet som ska ta honom till jävla sunny beach och där skulle han visst stanna i TVÅ MÅNADER. jaha hejdå. vi måste ha en återförenings tekväll sen :>

090705: vad är det som händer?

hemma ♥ myskläder, mjölk, köttfärssås och spaghetti, billie the vision. låter fejnt va? jag undrar vad det är som händer. mitt hjärta slår JÄTTEHÅRT. hela jag hoppar i takt med mina hjärtslag. och så har det varit ända sedan jag vaknade. vilket inte är så jättelång tid med tanke på att jag vaknade så sent men ja... det spårar ur. min blogg. jag har ingenting att skriva. det är konstigt att det ändå är rätt många som läser den varje dag. men det tycker jag att ni ska fortsätta med. att läsa den. alltså. ja. jag är ganska rolig när det väl gäller. eh.

nuu kom jag på en grej jag måste göra nu direkt det kan verkligen inte vänta en sekund till så hej

090704: saturday

jaha vad har ni hunnit med idag? jag vaknade klockan 15.30 av att det regnade in på mig. har jag någonsin varit med om så mycket regn på en och samma gång? jag tror faktiskt inte det. översvämning på gatan blev det. och åskat har det också gjort. skönt. äntligen en dag med riktigt skitväder. men nu skiner det upp tror jag. det roliga varade inte särskilt länge idag heller alltså.

trevlig kväll igår även fast den gick fort som tusan. vad gjorde jag? pratade med helene. äntligen. men inte tillräckligt :/ blabla.....

ska göra mig iordning nu igen. känner mig inte så fräsch efter min racercykeltur. har jag någonsin cyklat så fort?

lisa kom hiiiiiiiiit. du hör inte hemma i örebro.


090704: tiden går fort fort fort fort fort

kvällen har gått fort fort fort fort fort... lyssnar på dom band som binder mig ♥ nu. i väntan på fiskpinnar och potatismos. mh äkslking. mat. MAT. underbart. oh det ska bli så skönt att åka härifrån den 1 augusti<3 jag längtar. men mest så längtar jag efter maten jag snart ska få.

puss godnattttt tack alla för kvällen

akta dig för människor för människor gör dig illa om dom kan

                    

090703: måste härifrån

jaha. det var den sjutusonde gången idag som min högtalare ramlade ner i golvet. dom mår bra. det går bra för mig. imorse vaknade jag av åskan som var precis ovanför huset :) då gick jag ner och tog en kopp kaffe men jag tycker fan inte om kaffe längre?! hmm. efter att ha kommit på det + hällt ut kaffet gick jag upp och la mig på sängen och lyssnade på hela Michaels the essential på högsta volym. ♥ jag gillar verkligen hans musik det kan jag inte säga något annat om.



surru dudu.. eftersom att jag sitter vid datorn nu betyder det att det inte åskar för tillfället och det får mig att tänka på att jag har BRÅTTOM ATT DUSCHA innan det blir åska igen? jag drar....PS är det bara jag som vet att man inte ska duscha när det åskar?

090703: hon skriker förgäves

såg att det kanske skulle bli åska imorgon :( dåligt. det var ju grillning planerat. kanske. men kvällen är i allafall planerad. "in i dimman" som man så fint säger.. eh? tillsammans med LL och helene ♥ jag ska prata tills jag tappar rösten jag har såå mycket att berätta för dig helene. puss godnatt allihopa.

you are just somebody that i used to know

        

090702: lite av min dag. i bilder. då det saknas ord.

ja jag har ju ingenting intressant att berätta. jag har i allafall spenderat min torsdag i örebro tillsammans med samma mesar som igår.





SOMMAREN: varje gång du kommer blir jag alltid lika glad :)

090702: klockan är 11.40

trist. jag vet inte vad jag ska göra. jag tror att jag ska börja göra mig i ordning. allt vad det innebär. klockan halv två åker jag iväg til örebro och träffar lisa. ikväll ska det bli picknick i parken. haha jag hade inte så mycket att dela med mig av såhär på morgonen. blabla. ha en bra sommardag alla ni också vafen :)

090701: varmt

imorgon ska det bli 31 grader stod det. fan :( imorgon är det torsdag.. då ska jag vinna tillbaka min flickvän. men jag kommer inte lyckas. ska även köpa mig ett par nya skor. det blir bra.
nu ska jag se på film och... ÄTA! ha det så bra va. godnatt och sovgott. vi hörs och ses. ♥

090701

nu har jag nyss klippt gräsmattan. när jag satt där så tänkte jag att "de som har åkgräsklippare när de är små måste ju bli bättre bilförare. de lär sig hur man ska styra och så" hmm...

bestämde nyss att det blir utgång i helgen med helene :) jag har saknat att umgås med henne så jag hoppas att det blir kul som tusan. jag tror inte att det kan bli annat än det. jag älskar att vi alltid är så bra kompisar när vi ses även fast vi nästan aldrig umgås nu längre. det kan gå år... det skulle ändå inte kännas som att vi glidit ifrån varandra :> MEN! för det så vill jag inte att det ska gå år mellan varje gång vi ses. haha. men nu var det ett braaaaa tag sen så jag ser fram emot helgen.


090701: denna dagen. onsdag?

jag håller på att bättra på min arm. alltså. saker att ha på den. armband. samtidigt som jag letar efter klock-delen. jag vill verkligen hitta den! fine klocka. det kommer gå åt helvete. men armbanden blir i allafall bra. hahaha. jag kommer hinna göra hundra stycken ikväll. minst. alla kommer inte få plats på min arm. någon som vill ha ett?!!


lisa varför har du (nästan) alltid rätt?

du sa att jag skulle stoppa grejen till klockan i min plånbok, för annars skulle jag tappa bort den. men jag gjorde som jag tänkte. dvs jag la den i väskan? kanske. jag kommer inte ihåg. så den är borta.. pisssss

dom band som binder mig - lisa ekdahl & lw

jag blev sugen på att gå på bio och ta mig en STOOOOOR kulglass också. i sommarkvällen. det blir snart.

lyrics

If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow

090701: varför varför varför?

varför ligger jag i min säng. ensam i hela huset. jag orkar inte anstränga mig och hitta på något annat. samtidigt som jag har så TRÅKIGT. döh. men jag orkar inte. jag ska lyssna på johnossi nu ett tag. högsta volym för mina bedövade öron.

jag ska göra en liten grej sen. kanske tar kort och visar.... får se va!

mliii

hav. solnedgång. bort. vecka 32.


MLI DISSAR

alla nackdelar med att bli 18 år.

hur kan

man
vara
såhär trött
va?

jag har klii.
kaffe. tack.

jag skulle så gärna vilja ha lite coca cola i min strupe.

090701: första juli idag alltså.

första dagen på ett tag nu som det inte har varit sol. skönt. tack. jag vaknade med linnie klockan tolv ungefär. sen dess har vi städat, ätit baguette, druckit cola. åkt hem. nu ligger jag i min säng och orkar inte ens lyfta ett finger. eller det gör jag ju nu när jag skriver men.... det känns som att jag aldrig kommer återhämta mig efter förra veckan. sleten som aldrig förr. klockan 21.00 ska jag kolla på min stora kärlek. jag såg att den går på tv. haha jag kommer inte ihåg den? måste checka sen i allafall. om den är något att ha. jag hör av mig sen. här alltså. ♥

nuu: billie the vision & the dancers - overdosing with you

30 juni 2009







peace and love. jag tycker om er.


RSS 2.0