091031: happy halloween!

eller vad säger man?

nu ska jag åka hemåt ifrån stockholm. men jag tänker åka tillbaka hit när det är julmarknad. då ska jag köpa en liten busig sak också som jag och josefine tittade på igår :) hihi. nu ska jag äta upp min glass+hallon och sedan packa ihop mina grejer. ikväll är jag hos min vän på maskerad. ♥♥ ni får ha en rolig kväll háaaaa.

ikväll ska jag ta jättemycket bilder som ni ska få se här imorgon!

Now I'm done believing you,
you should have known if you had listened

091030: stockholm.

mmmmmm watchaaa saaaaay...
kom nyss in efter en dag på stadens gator tillsammans med josefine. ♥ jag hittade alla grejer jag letade efter så nu är jag redo för morgondagens maskerad! jag är helnöjd och jag trivs verkligen bra här i stockholm, det är så mysigt.

nu blev jag rastlös. what to do what to do tänkte jag...
nu vet jag. jag ska kolla upp om jag fått pengar från stipendium-grejen som jag sökte i somras. hoppaaaaaas..


091030: hej små vänner.

fredag idag. vilken HÄRLIG dag! jag vaknade nyss och det första jag gjorde var att läsa moas blogg. där såg jag att hon hade gjort en to do list fast bara över dagen. på mina listor brukar jag alltid skriva ner ALLA saker jag tänker på att jag måste göra. även om det är om.. ett år? men nu tänker även jag skriva en som bara är över dagen. dock UTAN tider för jag är verkligen sämst på att passa tider :)

här kommer den då.
fredag 30/9. WHAT TO DO?
- äta frukost
- kolla datorn
- sminka
- platta håret och sedan ångra mig
- sätta upp håret as usual
- gå ner på stan
- möta josefine
- köpa: maskeradkläderna, jeans, stickad tröja, smink.
- äta?

sen har jag inte planerat mer. antar att jag ska kika på idol. i en rutig fotölj, iklädd stora tofflor och en morgonrock, smuttandes på lite kaffe. haha neeeeee. vad ska ni göra ikväll era galningar?


091030: happi.

nu har jag kommit på vad jag ska vara på lördag. och jag vet nog även VAR jag ska vara. allt löser sig och blir riktigt bra. nu ska jag nog ta och sova. imorgon ska jag möta josefine och inhandla grejerna till lördag :) puss godnatt och sovgott. vi ses. ♥


091029: tomorrow i will get ze money

hej hej hallå. nu är jag framme i stockholmet. åt nyss jättegod mat: kyckling, rostbiff, fetaost, majs, curryröra, sallad, paprika, tomat, honungsmelon.. ja men det var väl allt. lite nyttiga grejer. och så ett stort glas coca cola till det. för att jämna ut det!

jag behöver en riktig kamera känner jag. det blir så mycket roligare med bilder.
bloggen, livet, världen.. ALLT blir roligare helt enkelt.

nu ska jag försöka planera lite inför halloween. jag är riktigt sugen!
sen ska jag ta en kopp bulle och kika på en film. vi hörs och ses. :>
mliii.

091029: jag hatar spyttipanna och älskar mandariner.

jag tänkte på en sak igår.
ända.. enda? (jag har alltid problem med det ordet för hur stavas det? i ett sånt här sammanhang.) det var det här jag tänkte på igår: ända sen lovet började har jag velat, viljat? (ännu ett stavningsproblem..) men hur som haver: jag har velat att det ska bli lördag för jag är riktigt sugen på att klä ut mig så att ingen ser att det är jag och så kan jag göra vad jag vill utan att sen få skulden. lördag-halloween, aa ni vet. men sen när det väl blir lördag så är mitt höstlov över. jag vill bara vara ledig hela tiden.

åå jag förstår inte ens själv vad jag skrivit nu när jag läste igenom det. men läs det ett par gånger så klarnar det!


i'm watching you!


091029: whatcha saaay

den låten har jag sjungit på ända sen igårkväll. mmmmmm whatcha saaaaayy.. sen kan jag inget mer. så jag sjunger bara det där om och om igen.

det blev en myskväll igår med mina vänner :) nu sitter jag hemma vid min dator. ska packa lite grejer eftersom att jag snart ska fara iväg till stockholm. har laddat upp med godis och mp3 inför bilresan dit i mörkret. ♥
imorgon tänkte jag ha en träff med josefine på staden eftersom att hon också skulle dit :) jag tänkte också kika på kläder till halloween men så kom jag på att jag säkert inte är den enda som tänker göra det. jag minns hur det var förra året dagen innan halloween.. det var kö utanför buttricks och så släppte dom in några när det var några som gick ut. smuckat. kanske är så ofta? nej? vad vet jag..

nej nu måste jag verkligen sätta fart va. ni får ha det så bra jag uppdaterar senare ikväll.

jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här..


091028: i know i want YA

idag har jag tvättat, ätit och sett på i love you man! nu är jag sugen på att träffa vännerna och det är just vad jag tänker göra också. ni får ha en trevlig kväll människor. puss.

091028: pang gnap.

jag börjar dagen med FIL. det är ju svingott, har inte tänkt på det förut. däremot så tycker jag att kaffe har blivit äckligt. varför blir det alltid så för mig? alla som börjar dricka kaffe blir ju beroende och tycker att det är något utav de bästa som finns men jag bara tröttnar på allting. det är iofs bra eftersom att kaffe inte är överdrivet nyttigt. eller? jag vet.

nog om det och nog om allt för stunden. ha en bra dag. jag ska träffa lisa!


fine pumpan


091027.

jag vill så gärna ha den där äppel-kostymen ;o
fick jag välja vilken utklädnad som helst så skulle det bli den! lätt.


091027: nu lever du på lånad tid

jag har blivit beroende av maskinens dansa med vapen.


!

vad vill jag helst ha?
en kamera
en mobil
en tv

vad skulle du välja?


091027: jag ramlar aldrig dit igen.

igår var det söndag? nej det var måndag. jag är dålig på att hålla ordning på vilken veckodag det är när det är lov. men nu har jag kollat upp det i min almenacka 8) och det var visst måndag. BLA för mycket ord för att få så lite sagt. jag har inte ens sagt något? nej nu börjar jag med det jag egentligen tänkte skriva.
jag tänkte berätta att det var en mycket bra dag igår. jag åkte iväg till liza på kvällen och vi hade myskväll hemma hos henne i fornaboda.

idag har jag tagit ett riktigt långt snack med moa. några timmar sådär, mycket trevligt. vi hade egentligen sedan länge (igår) planerat att åka in till örebro och kidnappa någon men det blev ändrade planer.
oh jag hade tänkt att träffa lisa nu ikväll men när det började bli mörkt ute så tappade jag all ork så jag åkte hemåt istället. väntar på en film som laddar just nu. när den är färdig tänker jag bädda ner mig i sängen med sissodär sju-åtta mandariner. 

AHA! ett plus med vintern - mandarinerna kommer tillbaka. annars så vill jag bara ha sommar. är inte säker på att jag kommer klara av denna mörka årstid. inte utan hjälp i allafall.

 jag sitter och tänker på att jag måste göra i ordning min to do list, så att det blir något gjort. för som det är just nu så flyter jag bara med och gör ingenting viktigt. jag har i allafall kommit på vad jag ska klä ut mig till på halloween :]

och så har jag världens beslutsångest....


091026: men mig får du inte tillbaks!

hej alla människor. dagens to do list:
√ ta en dusch
√ besöka doktorn
√ laga mat
√ äta
√ städa
packa väskan - det ska jag göra nuuuu
träffa liza och m to the g.


lite gamla och lite fina. haha <3

är det tiden på året som skrämmer?

ja, jag vet. men det känns så än..


091026: ännu en regnig måndag, men ack så skönt med höstlov!

denna dag började bra. det gjorde den faktiskt. men sen dess har det bara gått utför. det började med en dusch, och sedan en god rostad macka med björnbärsmarmelad. sen tog jag mig iväg till doktorn och där stack dom mig en gång i högerarmen och två gånger i vänsterarmen, helt utan resultat.. jag började tvivla på att jag ens hade något blod i mig men till sist så kom det ut lite i allafall.

när jag kom hem igen med två ömma armar så slog jag i huvudet samtidigt som jag bet mig i tungan riktigt hårt :)

nu vet jag inte vad jag ska göra. dricka en kopp kaffe kanske. ses.


091026: C'MOOOON!

jag är sugen på mia och klara. det var längesen sist. ja det var det verkligen. hemma hos moa.
imorgon ska jag till doktoren, han ska ta blodprov eller något liknande. sen kanske jag ringer till lisa. jag saknar henne.. träffade henne för fem timmar sen.
jag lyssnar igenom alla låtar med imogen heap som finns på spotify, måste lära mig dom. men nu känner jag att jag inte har så mycket att skriva såatt.. jag tänkte ge er ett till filmtips: blades of glory. haha jag gillar den.

and i just want to say that.. I'M BASSHUNTER!
sov så gott sen. ♥


091024: why do you have to be so QTE ...

halloooo.
long time no see här på min blogg så att säga. vad händer?
i fredags åkte vi iväg på äventyr långt åt helvete härifrån, tyckte jag, men det blev en riktigt rolig kväll i allafall. det slutade hemma i teresias säng. när vi vaknade på lördagen så dukade hon upp med dunderfrukost åt oss allihop :) helt okej och mer än det.

igår hade jag meet up med alla L. jag skrattade oavbrutet där ett bra tag haha. nu ska jag kika på blades of glory sedan somnar jag nog. ni har väl ställt om klockan?

justja jag glömde berätta om det bästa idag.. jag missade tåget. stod bredvid det och tröck på knappen på dörren och då åkte det iväg. glad blev jag då! heeeeee he.

imogen heap.. lite av en ny favorit.

091023: jag såg nyss klart på..

jag såg nyss klart på amelie. helmysig film. jag älskar när hon går in i gubbens lägenhet och ändrar massor av grejer så att han tror att han blivit galen! speciellt snabbknappen på telefonen, psykisk hjälp. haha, jag tycker att ni ska se den filmen. :)

mina skolfoton kom hem idag. hahaha det var så fult så fult.

nej nu ska jag göra mig i ordning sedan ta tåget till lindesberg. äntligen fredag ♥


091022: who the hell can say forever?

jag tänkte dricka lite kaffe nu och kolla på amelie from montmartre. jag har verkligen ingen lust att sova just nu så jag tänkte skita i det, tills jag bara inte kan vara vaken längre. kommer säkert att vara helt slut imorgon men jag vill inte somna nu för då blir det morgon så fort och jag orkar inte gå upp, göra mig i ordning och åka iväg..

efter praktiken imorgon ska jag i allafall åka iväg och träffa liza och teresia. vi ska göra det vanliga va. får se vart det bär av. jag gillar dom.

eh det var något mer men det har jag glömt..
det var inget viktigt, det kan jag lova. sov så gott sen när ni tänkte göra det.

amelie, here i coooooooooooooome.....


091022: say goodnight and go.

haha roligt.

sista dagen på praktiken imorgon. dom kommer inte klara sig utan mig nu när dom är vana vid att ha mig som deras lilla slav :) men det blir nästan fem av fem plus på min praktikplats. imorgon börjar höstlovet! SOM jag har väntat på det. det lilla lovet ♥♥♥

äter lite godis
lite mandarin
lyssnar på lite musik
i väntan på lite tacos.
håller på att planera morgondagens kväll också. lite ve i enn kanske?

vad gör ni idag? som atttt någon (förutom moa) kommer att svara..


fina tider.


091021

onsdag.
vaknade 08.10
kaffe + smink
stack iväg 08.50
kom till praktiken 09.00
ägde
hamburgetallrik ca 14.00
kom hem 15.00
sen är det som en dimma..
jag har ätit och duschat.
kan det ta.. hmmmm 15-23
ÅTTA timmar?
konstigt..

ska sova heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, vi ses.
jag ser fram emot en exakt likadan dag imorgon då -_- snart lov.


091021: tiden går fort när man har roligt!

tiden går fort när man jobbar sover och äter hela dagarna. nu har jag precis hängt in lite kläder i de nya garderoberna. förut så har golvet varit min garderob, heheeeee.

mamma hade gjort hawaiikyckling det var svingott verkligen! påtal om mat så åt jag en oversizad hamburgetallrik idag på jobbet. det var fint men också to much.

när man lyssnar på musik samtidigt som man skriver så kan texten bli lite konstig och osammanhängande. jag lyssnar på melissa horn, lär mig de nya texterna. det är så drygt att lyssna på musik om man inte kan sjunga med till. sjunga, skrika ut.. låta alla få höra. bara lyssna till min fina vackra stämma!

du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig


091020: ahmen det är ju kaneeeeon!

jag sitter och tänker "imorgon ska jag FAN vara hemma. jag orkar verkligen inte iväg till praktiken. bestämmer det redan nu ikväll" så tänker jag varje kväll. och har gjort i.. ett år? och jag undrar hur många gånger jag har stannat hemma. ungefär en, kanske.

ska äta en mandarin nu. det ska bli gott ja.
imorgon kommer lisa hit. fett. AHA! du ska få en sak då lisa.

hej puss.

TAADAAAA:

lite bilder på mitt rooooom. hihi. nu väntar jag bara på att få min nya stora säng. sen ska jag sätta upp alla saker på väggarna. men idag orkar jag inte göra mer. gardiner ska jag ju ha också! det känns jättetomt nu ;o






jag förväntar mig en liten kommentar....

jag vill ju verkligen inte

så varför ändrar jag inte på det då?

jag orkar aldrig ta tag i saker, men det här känns verkligen onödigt att inte göra någonting åt. jag ska göra det. för jag stör mig så mycket... ja

btw
jag håller på att flytta in i det nytapetserade rummet nu. jävligt snyggt äre, det måste jag säga.
ska ta en paus nu.. kladdkaka & kaffe. ♥ 

kanske slänger upp några bilder senare på mitt rooooom


091018, klockan 23.58:

sådärja! nu är mp3n fylld med massor av nya låtar. ♥ nu så ska jag sova. vi ses!

22:28

sedan en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
så mycket man kan göra,
och borde, och vill
men mitt i allt så ska man räcka till

091019: du, om någon, borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

jag vet inte riktigt vad det är. kanske är det hösten och mörkret.. jag har bara ingen ork. kom nyss på att jag inte har ätit sedan skol-lunchen vid elva idag. skum dag. balubalaa. jag började dagen med att slå ner min lampa så den gick i kras.. det var den sista lampan jag hade på mitt rum. jag bara ramlar runt hela tiden.

jag känner mig alldeles för konstig och trött i huvudet nu för att skriva mer. ska ta och somna till några scrubsavsnitt tror jag. men först - ÄTA något. nej allra först ska jag lyssna igenom melissa horns nya album. underbart.

GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING lilla kusin som fyller 9 år idag. ♥


091018: FILIP OCH FREDRIK.

vad gör du? jag kollar på vem kan slå filip och fredrik. eller.. just nu så är det paus så jag försöker lyssna på lite musik i mina hörlurar men det går inte för att det gör SJUKT ONT i vänster öra!? och nu kom jag på att jag vaknade inatt (av att jag ramlade ner på golvet) och det kändes som att mitt öra skulle sprängas. jag har aldrig haft öroninflammation så jag vet inte riktigt hur ont man kan ha men jag antar att det här inte ens gör hälften så ont som det gör när trumhinnan går sönder?

varför är kajsa bergqvist med i vem kan slå filip och fredrik? hon är dryg dryg dryg.
men han dom tävlar mot är ännu drygare. hoppas att dom vinner nu, för jag hatar utmanaren idag! bahluu nu ska jag duscha, hej!


Er skulle jag verkligen vilja ha med mig i min ficka hela tiden och plocka fram er när jag vill det. ♥


billie the vision & the dancers

 

091018: uppdatering!

nu är helgen slut. igeeeen. varför går allting så fort för?

i fredags tog jag tåget in till örebro, där jag mötte liza, och så gick vi hem till jessica där vi sedan stannade hela kvällen. det är alltid lika mysigt hemma hos jessica med alla olika sorters människor. bra fredag helt enkelt! nattbussen hem till linde tog två timmar? haha. liza sov hela vägen medans det ramlade in människor på henne. när vi äääntligen var framme i lindesberg somnade vi så sött i lizas säng.

igår åt vi chokladmousse + gick en långpromenad i skogarna. det tog hela dagen?
sen vid 01.00 somnade jag och linnie hemma hos lisa.

idag har jag väntat på tåg och ätit mat hos farmor och farfar ♥ nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan äta räkor. har ni haft en bra helg eller?

ska få tag på lite bilder så lägger jag upp dom lite senare idag.


091017

först skratten,
sen dom där tårarna

091015: to many nights..

You know you’ve been away too long
When your penis smells like a cheese doodle – the cheesier snack.
Please take it back!
I can never eat that sort of thing again.


vad göra när man inte har något att göra?
ta en lång varm dusch eller ett bad. verkligen bra tidsfördriv.
men varför försöka skynda på sitt liv? egentligen? jag gör det nästan hela tiden..

snart ska jag kolla på lyxfällan. det känns bra att kolla på det för det får mina egna ekonomiska problem att kännas minimala :)

nej nu längtar jag tills imorgon. jag tänkte ha en bra dag imorgon. efter jobbet ska jag träffa lisa sedan på kvällen ska vi kanske till jessica? jag undrar om jessica själv ens vet om det. (om du inte vet.. skyll på julia. okej?) jag undrar varför mina inlägg alltid slutar i meddelanden till mina vänner. kan vara för att jag tänker på dom hela tiden.

nu svider mina ögon alldeles för mycket, jag ska vila dom en kvart sen blir det tvn.
youhavezagreatnight. puss.

bra tider. lisa och linnie är fina fina tjejer ♥

MELISSA HORN - NEW YORK ♥

en jävligt bra låt.
melissa är min baby. bara min.

man väcker en ångest när man släcker en annan.


please, let me get what i want this time.

hej på dig lilla duuuuu där. idag fick jag som är praktikant ta hand om en mindre praktikant. KUL VA?! kan det inte vara fredag idag? snälla? :( men jag undrar, är jag ledig imorgon? hela skolan har studiedag imorgon. får man ledigt från praktiken? i såfall har jag ju helg nu. ♥

jag kom hem,
jag lyssnade på töntarna
jag åt en mandarin
and theeeeen?

jag har skickat sms till mickis men hon svarade inte. jag orkade/orkar inte ringa henne heller.. hoppas att hon svarar på mitt sms snart.

har ni en bättre torsdag än vad jag har? det hoppas jag för er skull.

 ♥

socker ♥

spelar det längre någon roll?
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll

091014: nu e bena lena!

jag måste börja ta kort. ska lägga ut minst en bild om dagen i allafall. eller.. det första jag måste göra är att skaffa något att ta kort med. ska jag önska mig en ny mobil igen? det tar emot. FAN för att jag tappade bort min nya fina älskade :( hatar när det händer..

Stället på fredag? hoppas att någon är på.
jessica? julia? ni KAN inte säga nej.
lovisa? lisa?


lite coolt att mina kompisar matchar sina namn
lovisa lisa linnie liza
matilda mickis
jessica julia
moa mliiii

091014: hej muggnar

jag sitter och lyssnar på din spotifylista. så skönt med lite ny musik, nya idéer.
fast.. vi lyssnar i stort sätt på samma musik. (ett ord som jag inte kan stava. är det sett eller sätt?)

förut idag kändes allting skit! verkligen.
nu känns det som att jag har en nål intryckt i bakhuvudet? obehagligt. hela jag är fylld av en obehags-känsla. jag vet inte var den kommer ifrån eller varför den är där. den bara är där och den vägrar försvinna..

jag har nyss bakat. jomen visst. morotskakorna står i ugnen lisa. jag vet att du vill ha dom. och mig. jag ska ta med mig kakor till dig när vi ses :)

haha så ointressant allting verkligen..

EN SAK TILL BARA
våran tv fungerar igen. det var antennen som inte var i.. he he he


YOU'RE ALL THAT I WANT, YOU'RE ALL THAT I NEED:


when you know that you just don't know

           

091013: varannan dag så är det..

varannan dag så är det tvätta håret dag. idag är en sådan dag. OH jag hatar när man måste och verkligen inte orkar. det jobbiga är väl inte själva grejen att tvätta håret. nej det jobbiga är att det blir blött! så att man sedan måste föna det och platta det. ni känner igen er va?

då kommer alltid tanken "jag kanske ska raka av mig allting?" upp i mitt huvud. men det skulle jag ju aldrig göra frivilligt. för tänk om man har ett jättestort födelsemärke mitt på huvudet? hur snyggt är det?
hallååå?

mli
kl 20:08
sweden


091013: with or without you

hej. jag sitter framför brasan och värmer mig. det är inte alls roligt med vintern. vet inte hur många gånger jag redan hunnit säga att jag aldrig mer ska gå utanför dörren. självklart så gör jag ju det men visst gör det ont i hela kroppen när det är kallt ute?

nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli färdig med maten.
ska tillbaka till praktiken imorgon igen. jag är verkligen inte alls sugen men måste man så måste man väl :/


091013.

jag är ledig idag. har besökt
- tandläkaren
- rusta
- bauhaus
- mariebergs galleria.
jo, det har tydligen bytt namn?
- ikea
- coop forum

jag hittade tapeter till mitt nya rum och en ny kjol. men ändå är jag på så sjukt dåligt humör och så vill jag ha något att göra. måste hitta på någonting.


091012: make a plan to love me.

NU kom jag på att våran tv gick sönder igår? ljudet fungerar inte? hmm..

jag har nyss ätit flygande jakob. varför i hela helvete heter det flygande jakob?
trots namnet så var det gott.

idag fick jag tillbaka den där känslan hur det är att gå till skolan när det är vinter kallt regnigt snöigt. det var längesen sist och jag kan säga att jag INTE har saknat det. kan vara något av det värsta jag vet..


091012: och jag glömmer bort att andas

idag har det verkligen varit svinigt kallt ute. men jag ska in till örebro imorgon så då tänkte jag kolla på en vinterjacka som jag aldrig kommer att frysa i. det är nästan det värsta jag vet, att frysa! fast det kan väl inte finnas någon som tycker om att frysa? hmm nee

men jaha. jag lyssnar på kent. dom ska komma till örebro igen i början av nästa år. jag vill vara där, jag tror att jag kommer att vara där. socker är en av mina favoritlåtar. antingen älskar man kent eller så hatar man dom? är det inte så? kanske.

oh jag har träffat lisa idag, min kompis som försvann där ett tag. eller så var det jag som försvann? vem vet. jag vet att hon är en utav de bästa jag vet.

nu ska jag laga lite mat hej.

091011: SAKER SOM BARA INTE HÄNDER I MLI'S LIV:

  • jag går till skolan UTAN SMINK. DAH, aldrig. och nu har jag glömt det hemma hos liza. vad ska jag göraaa? omg! jag kan inte gå till skolan utan att sminka mig. herregud alltså.
  • jag går utanför dörren UTAN höga klackarna eller mina uggs (SOM INTE ÄR FEJK!) usch.
  • jag ÄTER! fyfan. det skulle jag aldrig göra.

nej nu orkar jag inte. tror att jag ska sova lite, vi ses och hörs va. puss godnatt och sovgott.


091011: jag vill vara ledig ledig ledig.

how do you sleep while the rest of us cry?
how do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
how do you walk with your head held high?
can you even look me in the eye
and tell me why?


jag har gjort vaniljglass. sedan åt jag upp den, med hallon. och nu då?
jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. och så.

jag känner som såhär att jag vill vara ledig hela tiden och ligga i min säng ensam och bara glo och inte prata med någon. det känns så bra när man känner så. eller?

091011. ♫


091011: HEJ

nu har jag duschat och det tog bara en timme. vad ska jag göra nu då?

0911011: uttorkad

jag drömde om rinnande vatten och stora glas mjölk. FY SATAN vad törstig jag var imorse, hatar när det händer. jag har inte mycket att skriva. livet suger? hejdå nu ska jag dricka vatten.  


091010: dream

godmorgon!
det blev ingenting alls igårkväll. jag satt hemma i soffan med chips och cola sedan somnade jag i min säng vid 00.00. så nu är jag utvilad för en ny dag. trots mina konstiga drömmar inatt.. jag kommer ihåg att jag var instängd i något vitt rum med någon, kan ha varit elliot från scrubs. uh jag vet jag tål henne inte! hur som helst.. det var en mördare efter oss och det fanns jättesmala slangar med blod i överallt i rummet. fast det var ändå inte en obehaglig dröm, bara skum.

nu ska jag åka iväg och kolla på tapter sedan ska jag in till lindesberg,
där ska jag dricka vin tillsammans med liza och teresia.... resten visar sig

puss

091009: workiiii.

kom nyss hem från sista praktikdagen denna veckan. jag älskar verkligen helger. ♥ 
men jag gillar min arbetskamrat. han kan lära mig så mycket. om servering, och om livet. man ska inte dricka kaffe före maten, sa han idag. han sa även "jag har jobbat i 47 år nu. tänk dig att du också ska göra det". DOH?! jag orkar inte jobba. jag ska bli rik så att jag kan vara ledig och så :)

vad ska ni göra ikväll?
vad ska jag göra ikväll? kan inte bestämma mig. jag ska börja med att duscha nu...

DET ÄR FREDAAAAAG!!


091008: jag är en klippa!

det ni!

det är jättefint väder idag. men jag är inomhus.. det första jag gör när jag kommer hem är
- kolla skafferiet. förhoppningsvis hitta något bra.
- byta om
- slå mig ner på min favoritplats.

nästan alla bilder på min blogg är tagna med en kameramobil som har badat.
det jag vill säga är att jag vet att kvaliten.. INTE är den bästa.



just nu dricker jag te. vaniljte, med hononug i. det för mina tankar till en vän jag en gång hade. hon försvann från mitt liv för ett par veckor sedan. jag har provat ringa men jag fick inget svar. det enda jag fått är fem ord "jag är här, o så". VAR??! jag saknar dig.

ska jag?
eller ska jag inte? åka iväg och träffa matilda idag. jag ska nog göra det. om det går. hon kommer inte hem än på ett tag. what to do what to do.

hej vi ses.

och moa.. pytt i panna kan vara det äckligaste någonsin :) puss.


091007: men ändå rätt så törrt!

det var ju såndär studentfest ikväll tydligen. jag som hade glömt bort den. blev nyss påmind och nu blev jag lite sugen ändå.. hmm

091007: wrong

nu ska jag klippa gräset för vem vet när det börjar snöa. imorse hörde jag mamma säga "det är tio grader ute....", så jag tog på mig tunna kläder - sen tjocka kläder över det och så vinterjackan och uggsen. när jag sedan kom utanför dörren förstod jag att det var tio plusgrader hon menat. min klädsel kändes inte helt OK men jag hann tyvärr inte byta så jag åkte iväg iklädd kläder som skulle varit perfekta.. om det varit tjugo grader kallare. så kan det gå. nuuuu: gräset.


091007: tja Moa!

och resten.
vad gör jag då? jag kom nyss hem från Stadskällaren. åhh jag fick så jävla god lasagne till lunch. jag förstår inte hur lasagne kan vara så GOTT. vad är din favorit när det gäller mat, moa?

nej nog om moa nu. hon tänker "whaaaaat?"
det är inge kul att inte träffa sina vänner i veckorna.... men jag orkar verkligen inte dra iväg någonstans alls. jag är helt slut.

dagens vill ha: bubbelpool.

091006: jag är besatt! oO.


091006: the world spins madly on

jag vill ha fredag nu jag är så sjukt rastlös. vill ut och slösa pengar denna fredag också, jag hoppas att det blir av. måste leta kompanjoner.. heter det verkligen så?

men ni som kan/vill vara mina kompanjoner på fredag ni kan mitt nr. så.. skicka smset, jag har pengar till svaret.  


091006: tidvis

jag gillar inte att det börjar bli riktigt kyligt ute nu. måste köpa en vinterjacka, en FET jacka som jag aldrig kommer att frysa i. det står först på min to do list. eller nej, först kommer loggboken sedan jackan.

jag har inte mycket att skriva. speciellt inte nu när jag är på praktik varje dag för där händer det inte mycket som jag kan berätta om här. haha. jag sliter som ett djur i allafall och det känns asbra :>

jag ffffryyser..
undrar var lisa har tagit vägen? svarar aldrig :(

nu ska jag göra varm choklad. puss.



091005: jag kom nyss hem.

haha jag skrattar åt min dator verkligen. internetkabeln hoppar ur hela tiden. det räcker att man nuddar mattan som sladden ligger på, så att den rör sig en halv millimeter, så hoppar den ur. jag klarar inte av sånt jag tror jag blir galen snart och kastar datorn i väggen...

idag känner jag att jag vill skriva massor, eller som alla säger "jag känner att det riktigt kliar i mina fingrar idag hihi". igår åkte jag och mami iväg till marieberg och inhandlade vinterkläder. bla uggs som alla tjejer i sverige, 12-30? år, har.. men jag kan inte hjälpa det jag tycker att dom är så sköna. och mina gamla var verkligen ruttna så det fick bli ett par nya. jaha ja tänker du nu. kul. 
jag gick sönder lite inuti igår också då det var kanelbullens dag och de var slut på kanelbullar på ALLA affärer och macker, mackar? ni vet hur det känns när man har siktat in sig på att få något och så blir det bara inte så.
men jag åkte hem till liza och där bjöd dom på mys med mackor, räkor och te så det ordnade sig ändå.

åhhhh idag har jag sett på seven
och bakat en kladdkaka som blev torrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..rrrrrrrrrrr.....

och nu: scrubs,
dudå?


091004: kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

jag börjar dagen med att, efter en dusch, spilla kaffe över hela min tröja och lite i håret och sådär. hatar när det händer.

ska snart börja kolla på scrubs säsong 5. jag tröttnar aldrig. marieberg senare :)

091003: irriterad

nu har jag ändrat min beställning från student-mösse skiten. hoppas att jag har gjort det iaf, det går säkert inte. det skulle inte förvåna mig. "BESTÄLL NU OCH ÄNDRA ER SEN! DET ÄR BARA ATT TA BORT DET NI INTE VILL HA" pft, som att..

nej nu ska jag sova.


091003:

jag sitter och lyssnar på beauty and the beast. ramlade nyss i trappen och jag hittar inte mina hörlurar.. det går inge bra idag känner jag.
jag längtar till julafton men jag känner mig alltid helt nere på julaftonskvällen. för att det känns som att julafton är så mycket speciellare än vad det alltid blir och dagen går så jävla fort. det känns som julafton idag. har varit hos farmor och farfar enda sedan klockan ett idag. de allra bästa som finns :>

jag saknar mina vänner.
och mina kusiner, som jag nyss träffade.


imorgon ska jag iväg och handla skor och förhoppningsvis hittar jag någon form av tröja också. ja men gud ja. liza ring mig imorgon, vi lär träffas?


äta melon, dricka te, kolla på film. diiiiirrrrrrrrrr

091003: can't touch this!

jag är helt sjukt trött. och ledsen, för att alla mina elektronikprylar går sönder. kom att tänka på att alla lovisas elektronikprylar också gått sönder när jag varit hemma hos henne. det känns som jättebra.

igår åkte jag som sagt iväg till sofia. efter några timmar hemma hos henne så gick vi iväg till frimis. jag hade en jätterolig kväll. roligare än muggnar i guess :)

idag har jag varit på finmiddag på Stadskällaren.

nej jag orkar inte. haha redan mål i hockeyn, fett.. ska fortsätta kolla på den. jag kommer somna vilken sekund som helst tror jag.


091002: äpple!

h
e
j.
kom nyss hem efter en rolig dag på min APU-plats, och det känns så UNDERBART att det är helg nu. jag lyssnar på enya - only time, försöker få in rätt feeling till ikväll, eller inte. egentligen så vill jag bara sova men det ska jag inte göra. ska ta tåget vid sex in till örebro och hem till sofia sedan ska vi ut i natten. hoppas på en rolig kväll va! vi ses.

nu måste jag leta efter kläder till kvällen och morgondagen.


091001: såg ni idol nu nyss, röstningen ni vet?

hahahahahahahah ÅNEJ. jag trodde att jag skulle dö när camilla trodde att hon hade gått vidare fast hon inte hade det. hahaha jag skäms. vad jobbigt haha. HATAR NÄR DET HÄNDER! hahaha.

091001: the girl that does yoga when you come over.

mycket tankar i mitt huvud ikväll. jag ska nog ta en dusch sedan lägga mig och försöka sova, orkar inte vara vaken längre min ögon faller ihop.

men först: jag har lust att ta kort på något så det ska jag göra.

ehzwa

Lock it, Fill it, Call it, Find it, View it, code it, Jam, unlock it, Buy it, Use it, Break it, Fix it, Trash it, Change it, Melt, Upgrade it, Charge it, Point it, Zoom it, Press it, Snap it, Work it, Quick, Erase it, Write it, cut it, Paste it, Save it, Load it, Check it, Quick, Rewrite it, Surf and Scroll it, Pause it, click it, Cross it, Crack it, Switch update it, Name it, Read it, Tune it, Print it, Scan it, Send it, Fax, Rename it, Touch it, bring it, pay it, watch it, turn it, leave it, stop - format it. Buy it, Use it, Break it, Fix it, Crash it, Change it, Melt, Upgrade it, Charge it, Point it, Zoom it, Press it, Snap it, Work it, Quick, Erase it, Write it, Cut it, Paste it, Save it, Load it, Check it, Quick, Rewrite it, Plug it, Play it, Burn it, Rip it, Drag it, Drop it, Zip, Unzip it, Surf it Scroll it, Pause it, click it, Cross it Crack it Switch update it name it, read it, tune it, print it, scan it, send it, fax - rename it, touch it, bring it, pay, watch it, turn it, leave it, start - format it.

091001 = PENGAR I MIN PLÅNBOK! ♥

vad gör jag?
OK.
jag äter melon,
sitter och tänker på vad enformiga dagarna blir när man har praktik. och vad tråkigt det måste vara att sluta skolan och jobba hela tiden. tänker jag.
idag fick jag iaf agera slav och springa till affären tre gånger varav en gång jag skulle handla så mycket så att jag nästan inte orkade bära tillbaka det. det var tur att ingen kunde läsa mina tankar just då :)

jag skulle egentligen åkt och träffat matilda nu men det blev inte så :/ hoppas att jag får träffa henne imorgon istället. imorgon ja.. jag måste planera lite. men jag kan ju som sagt inte bestämma mig. nu blev det jobbigt..


RSS 2.0