090930: det här är brustna hjärtans höst.

två jobbdagar kvar nu sen helg. ♥
nu är de små ute på havet och festar hela natten lång och jag blev kvar här framför min dator. just nu ångrar jag inte att jag stannade hemma. eller. jag förstår inte hur jag kan ha så SVÅRT att bestämma mig. när det gäller allting, så fort jag måste välja så bara går det inte. jag blir galen. det är jobbigt att äta frukost för jag kan ju inte bestämma mig för vad jag vill ha på mackan. haha jag orkar inte...

nu ska jag sova. eller kika på en film.
hmmmmmmmmmm? vad ska jag göra?


hypnos på DVD


kan det finnas folk som köper de där?

090930: frusna händer

lisa du ska vara med och inreda mitt nya rum som jag får snart.

sådärja, nu har jag varit ute i trädgården i två timmar. klippt gräset, krattat löv, matat katten..
nu orkar jag inte mera. sitter på mitt rum med tända ljus och a whiter shade of pale i högtalarna. helmysigt. nu väntar jag på köttfärssås & spaghetti + idol.


en händelserik onsdag. lekte lite med kattens mat.. eh


katten som åt och sedan stack. det kom en skugga och förstörde bilden också, jävla skit.


090930: jump around

sista september. idag får vi ÄNTLIGEN studiebidraget mina kära vänner. jag har inte fått pengar sedan den sista juni. så länge har jag varit pank, men ändå inte. vill inte ens tänka på alla mina skulder.. dom får jag betala tillbaka när jag fått jobb och blivit rik.

nu ska jag göra en sockerkaka och lite kaffe, sedan ska jag väcka min övertrötta pappa och då blir det fikastund.

jag saknar mina vänner. jag som brukar träffa dom varje dag. nu kommer jag inte få träffa dom förens på fredag. jag skulle aldrig kunna vara utan dom. de bästa vännerna som finns ♥

alla längtar alltid någon annanstans

jag måste sova men jag orkar inte ta tag i någonting. jag känner mig hungrig, mätt, törstig och inte törstig på samma gång. varför finns det inget ord för det? för det är väl inte många som säger "jag är så mätt nu" när man inte är törstig längre. nej det blir "jag är inte törstig". kan inte någon komma på ett ord för det? tack hej.

090929: I'M HOME!

nyss hemkommen från praktiken och jag är helt slut. men jag tror att det kommer att bli skitkul de här fyra veckorna så jag är nöjd med mitt val :> nu sitter jag och dricker kaffe & cola samtidigt som jag äter godis. försöker göra allt för att få lite energi så att jag inte somnar. ska nog iväg och slänga sopor, roligt va?

jag känner att jag kommer att vara heeeeeeelt slut på fredag. då det är utgång planerat, jag kommer att somna redan på förfesten.


stadskällaren.

090928: champinion, stavas det så?

imorse vaknade jag av att lisa irriterade mig. jag har för mig att hon petade på mig, hårt, och sa "gå upp nu". det vanliga man alltid hör på morgonen. hon hade ställt klockan på sju för att vi skulle hinna med en lång frukost där man tar en tugga från macka.. lägger ifrån sig den.. stirrar rakt ut i ingenstans och sedan fem minuter senare tar en till tugga. den sega morgonfrukosten.
hur som helst, när jag kom ner i lisas kök så stod hon där och kokade gröt. hihi ♥ så då åt vi det innan vi sprang iväg till våra ärenden. jag hade ett engelskaprov 08.40 och lisa hade ett möte. lisa, min sambo. jag önskar att hon var det. det skulle vara så rent och städat hemma hos oss :)

efter dagens utmaningar i skolan bjöd lisen på kaffe och sedan tog jag sällskap med mgunnar hem till frövi. jag hann även med en fika med mickis + äta champinionsoppa med liza med z. helt ok måndag enligt mig!

imorgon klockan 09.00 ska jag vara på min APU-plats. jag är lite nervös men det kommer bli grymt skönt att komma bort från skolan så länge. nu ska jag se på film sedan sova. godnatt och puss vi hörs och ses. ♥


090927: you should join us

ei.
vad har du gjort i helgen vad har jag gjort i helgen? jag har umgåtts med mina vänner och tagit det lugnt. t-tare lugnt. i lördags skulle jag på bio men det blev flyttat till nästa fredag. det känns bra att ha nästa helg planerad när det bara är måndag. ja ni vet. på lördag ska jag på FINMIDDAG också :>

lördag
igår hängde lisa med mig hem, vi åt tacos och hon kollade på film medans jag låg och sov :) eftersom att lisa är det värsta städ-freaket jag någonsin träffat så städade vi mitt rum idag. vi rensade ur allting och sen möblerade vi om. flyttade på alla prylar förutom sängen.

vad händer nu då? jag har nyss kletat i hårfärg i lisas hår och så tvättar vi skjortor.

haha.. hejdå.





090923: lyyysande!

eei, jag fastnade framför tvn. först idol, som inte alls är roligt längre, och sedan efterlyst. hemsk historia om han som påstår att hans blivande fru försvann men nu är misstänkt för mordet på henne oO hmm...

justja.. det var ju något ställe som blev rånat imorse. med hjälp av en helikopter från taket. när jag hörde att dom inte hade någon aning om var rånarna fanns så tänkte jag verkligen "YES! dom ligger steget före :D". vet inte riktigt varför jag reagerade så? kan vara för att jag hade alla jönssonliganfilmer när jag var mindre och kollade på dom varenda dag.. det kändes som ett jönssonliganrån. och när man ser på de filmerna håller man ju alltid på tjuvarna. hmm.....

vilken tönt jag är. jag lär sova nu, känner att min hjärna inte riktigt fungerar som den ska. men jag vill fortfarande att penga-rånarna ska vinna? VARFÖR?


090923: what?

mamma har lagat piss-, ap-, skit-, as- god..
haha varför bara äckliga ord när jag skulle beskriva något som verkligen är så ÄCKLIGTgott. jaha nu blev det äckligt.. jag tar om det. mamma har lagat JÄTTEgod mat som jag nu ska äta. sedan ska jag ta fram popcorn & salta pinnar och kolla på idol. ♥

090923: you tell me!

jag har sådan beslutsångest idag.
tåg eller buss?
fotboll eller stanna hemma?
apelsinjuice eller mjölk?
popcorn eller salta pinnar?
duscha innan eller efter idol?
vad ska jag lyssna på för musik?
jag kan inte bestämma mig.....

sugen på en picknick på sommargräsmatta.

090923: varför är jag sämst sämst sämst?

VARFÖR?
vad gör man när man har sönder andras grejer? gömmer det och låtsas som att det är borttappat eller bara säger som det är. nej jag vill inte säga som det är. jag ska plocka ihop alla bitar jag hittar och sedan gömma dom någonstans. kanske slänga dom i soptunnan, aa det blir bra. varför är jag sämst? i? världen? varför är jag bäst i världen på att ha sönder saker?

nej lisa det är ingen utav dina grejer! det lovar jag.

sista skolfotot: avklarat! och satan vad fult det blev.
här är klassen för två år sedan. älsklingar ♥ eller?

bloggar jag läser:

liseenliz, cuuko, foki, gurli, sandralii, cochetts,
therestefanie, jkaarlsson, annaingvarssonfoto, kissie

bara tjejer var det visst. ni hittar dom på bloglovin.com. någon jag missar?


mina fyra L och mitt M

jag har planerat en kväll, fredag eller lördag, valfritt. men alla måste välja samma dag. luv ♥

(ni andra får inte glömma att vi planerat wookhouse på torsdag. okej?)

22 september 2009: grattis mickis 18 år



090922: in my mind you're all retards in the end

idag har jag haft huvudvärk och gått runt som en zombie hela dagen. det beror nog på vädret. UH jag mår illa av bara tanken, det var helt grått kallt blåsigt och regnigt. hoppas på bättre väder imorgon men det är väl knappast troligt.

efter en skoldag med två stycken prov så gick jag och mötte lisa, ida och lille bebi uppe på stadens gator sedan gick vi hem till lisa och bakade blåbärsmuffins och åt sedan upp nästan allihop tillsammans med lite kaffe. det var skönt. vi satt i soffan i 4 timmar? räknade jag ut nu. och allihopa ville bara lägga sig och sova.

nu är jag hemma vid min dator igen ♥ har nyss kollat på idol men det är inte alls lika intresant nu längre när det bara är dom "bra" som är kvar.. tycker jag ja. mjölk & kakor är riktigt riktigt gott, såna där kakor med stora chokladprickar i ni vet. MH! ja, jag äter det just nu.

sovmorgon imorgon!!!!!! nej justja nej, det blev inget den här veckan heller h3h3. ska ta skolfoto imorgonbitti. JA nu kanske alla tänker att vafan måste du vara med på det för då? JAG skulle stannat hemma och sovit. men då tänker jag som såhär att vilken tur att det är min sovmorgon som går till spillo och inte din. jag känner att jag bara måste vara med på sista skolkortet i hela mitt liv. faktiskt. ett litet problem är att jag varken vet VAR eller NÄR vi ska ta det? imorgonbitti någonstans på skolans område, men det räcker inte. så är det någon i min klass som läser det här, hör av dig om tid och plats.

nu ska jag inte kolla på scrubs nej för jag har redan kollat på alla avsnitt :( vad ska jag göra? vad mycket text det blev idag.

090921: här sitter jag och baddar såren med salt

sådärja nu har jag nya skor, en ny tröja och en praktikplats :>> jag har även varit på hemligt uppdrag idag. nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra.. hade tänkt åka iväg och träffa lisa men jag får inte tag på henne. fucK! nej jag tror att jag ska ringa moa nu och kolla läget. har inte så mycket mer att berätta för er va. återkommer när jag har någonting att skriv.

mLi


Well, you don't build a city in a day but in twenty years you should have something

          


090920: haligh, haligh, a lie, haligh

imorgon är jag ledig från skolan, ska upp vid tio och åka in till örebro med mamma. köpa mig nya kläder ska jag göra. FETT! hör av er imorgon då, godnatt ♥

idag har jag fikat hos morfar. kladdkaka, äppelpaj och saft. det var först nu som jag kom på hur RIKTIGT GOTT det var. mhm..

oh my love ♥




090920: för en ork som inte fanns...

jag känner mig verkligen helt utmattad och svag. var nyss ute och gick men var tvungen att gå in eftersom att det blir mörkt så tidigt nu. jag vet inte varför men jag mår inte alls bra :(

ska lägga mig i soffan med popcorn.

090920: nobody knew

godmorgon.
- varm choklad
- scrubs
- duschat
det är vad jag hunnit med än så länge. nu vill jag köpa en tröja, tror att jag ska göra det. sedan vill jag träffa lisa. 


090919: and i don't know what to do

sitter och lyssnar på whiskey lullaby.
ska försöka sova bort mina tankar nu.

godnatt.


090918: i've got a feeling that tonight is gonna be a good night

nu har jag ätit min majs och träffat alla mina vänner. just nu är det liza, teresia och moa som är närvarande och snart så ska vi ut och iväg :) ha en rolig kväll allihop. puss.

090917: you don't have to be alone

sitter hemma hos lisa och dricker det te som vi nyss hittade nere på hemköp. det var längesen vi hade en myskväll. men det är fin fina grejer måste jag säga. hon ringde precis i rättan (rättan?) tid efter en helvetesdag i skolan :)  morgondagen ser exakt likadan ut i skolan så det är tur att jag planerat ett möte efteråt vid 15.00. jo imorgon är det ju marknad också, det gillar jag, massa goda grejer att äta och rea på strumpor 8)

haha vad dött.. jag vill ha min grillade majs med salt på NU.

liza, ring mig imorgon. okej?


090916: som i en liten ask...

nuuuu: scrubs, sedan sova. imorgon ska vi laga trerättersmiddag och jag SKA fixa apu-plats. måsteeeeeee.. varför är jag så seg? jag som ville åka iväg till Loka. jag förstår om ni inte förstår vad jag snackar om. puss godnatt ♥


090916: rootless tree

jag hörde att studiebidraget ska höjas. 400 spänn mer i månaden.. något sånt. det var väl på tiden!

sitter och tänker på min praktikplats som jag ännu inte hittat.. och så på vår italienresa. jag har verkligen ingen lust att hänga med. men så tänker jag iofs alltid om allting så ja, jag kommer att åka. men tre veckor tillsammans med klassen känns som alldeles fööör lång tid. hmm

jag längtar efter mitt och lisas möte på fredag klockan 15.00
nu ska jag sova tror jag. jag orkar verkligen inte göra någonting annat och kaffet är sluuuuuut.. 

jag måste
jag måste
jag måste
jag måste
jag måste
jag kom precis på att jag har jätte många måsten. jag orkar inte.. inte just nu.
jag måste köpa nya skor.


090916: öööööhkkhk

VARFÖÖR är man tvungen att installera nya windows live?! jag hatar det. jag vill använda det gamla messenger-blabla. nehe det går visst inte längre. jwpjrpqr!!!


FRÅGA 1: skulle DU vilja att jag tatuerade dig?

kolla bara på denna fina som jag gjorde på liza.. sen ge mig ditt svar.



h3hehehw...


090915: och jag tänkte att "det här är bra"

vad glad jag är idag! har nyss kollat på idol och nu sitter jag här och lyssnar på billie the vision. wzzzzaaaaaaa, jag måste rensa datoren och jag måste göra det NU. sen ska jag ta en dusch innan jag lägger mig i soffan och kollar på.. MER SCRUBSAVSNITT! om jag vore en tvserie skulle jag vara scrubs. eller? nej det jag vill säga är väl att det är så skönt när man har en serie att följa. sjukt bra tidsfördriv. fast varför ska man fördriva tiden när man inte lever överdrivet länge? det tål att tänkas på..

äpple.


090915: det går bra nu, kompis det går bra nu

nej varför skrev jag att jag längtade till den 28? det är ju den 30.
idag började vi kolla på dokumentären SICKO på samhällskunskapen, bra film, det bästa är att det kommer att ta ett antal lektioner att se klart på den :> imorgon ska vi prova studentmössorna. det känns som att det här året kommer att gå fort som tusan, det är ju snart oktober ;o

ja det var det. nu ska jag kika på scrubs, lånade säsong 4 av MG idag. fint!
återkommer senare va.

JA MEN JAA!

jag är  otroligt sugen på den 28 nuuuuuuuu! för att jag är så sjukt TRÖTT på tråkigheter och VANLIGHETER.


090914: woman like a man

fjäder-accesoarer är enligt mig NOT so HOT.

brrrrr det är iskallt. jag längtar tills då jag får orken att borsta tänderna så att jag kan gå och göra det för att sedan lägga mig under mitt stora varma täcke. ♥

ska sitta här och lyssna på lite damien rice. jo det är han ikväll, det är det.
och så måste jag skratta lite. sedan hoppas jag att orken hittat till mig.

090914: bacon is good for me! haha

hei. det är kolsvart och iskallt där ute nu. det är så skönt, snart kan man gömma sig i stora tröjor, halsdukar, vantar och mössa. eller bara gömma sig inomhus hela tiden.

jag har nyss ätit jättegod mat och nu väntar jag på kaffet :) sen ska jag lägga mig i sängen och se på film och sova. jag älskar att sova. men duudå?

090913: all they ever wanted

halleå. denna söndag blev rätt bra ändå.. det börjadee med spaghetti & köttfärsås, sen stack vi iväg och kollade på min systers fotbollsmatch och efter det åkte vi iväg och fikade med mormor. hann även med en hamburgare och lite bilkörning. nu sitter jag och lyssnar på johnossi som är HELT OK om ni frågar mig.

jag har ändrat min åsikt om söndagar,
och om hösten. jag gillar båda två. just nu i alla fall. AHA hej. nu ska jag göra varm choklad.


090913: i don't know.. you.. anymore.

söndag söndag söndag höst höst höst höst,
jag sprängs
snart.
vet inte vad jag ska göra.

090912

kryssning om 18 dagar :D kul när det händer grejer va.


090911: you're in the air i breathe

har umgåtts med josefine och liza hela dagen ♥ har även hunnit med att träffa teresia och elin. vi har kollat på idol och ätit pizza. fredagsmys.

johan snackar om gratiskryssning.. jag hoppas verkligen att det blir av :)))

lyssna på mariette hansson - lies beyond.

vi ses och hörs imorgon, okej?

godnatt ♥

nu måste jag sova inför morgondagens servering. puss.

TRWTG ♫


if I don't keep in touch, then I guess I won't hear from you...

jag känner mig helt borta i huvudet idag och jag kan verkligen inte förstå att det redan är fredag imorgon. fredag ja, what to do? jag vet inte. satt nyss och tänkte på mina pengaproblem men så kollade jag på lyxfällan och då kändes det genast mycket bättre. nejdu, jag orkar inte skriva.

and i won't do that...

090910: but i'm not really sure if i want you to.



later
mliii

hej du det var ju ett tag sedan..



frukost: två hårda mackor, en kopp kaffe
kläder: jeans, svart linne, grå jacka
väska: inte bestämt ännu...
morgonmusik: säkert
hälsa: kliar i halsen. annars helt OK!
dagens måsten:
- äta med moa
- ringa praktikplatsen
- redovisa svenskan
- vara på bra humör
- fixa pengar. justdet! det måste jag göra nu dirrrrrr...ekt.

ha en bra dag.

där elden falnar, men fortfarande glöder..

ska duscha nu, ska du?

090908: fett

imorgon är det 090909. vad ska hända? något bra. ska man slå till med att gifta sig imorgon kanske? bara för datumets skull. hmm.. 

idag har jag träffat ALLA mina bästa vänner. vilken lycka. sen åkte jag hem och lagade kyckling och så åt jag upp den medans jag tittade på idol, som började idag. det är ju en positiv grej när det blir höst.. att idol börjar. jag tycker egentligen inte att det är så roligt att titta på det? men jag vet inte, idol är ju idol. det kan vara rätt roligt nu i början. blaaaablu nu räcker det med detta. jag slänger nog upp några bilder senare...

sovmorgon imorgon. 12.00 ♥

to do list, tisdag.

imorgon måste jag:
anmäla frånvaro
åka till tandläkaren
hinna med 11.45 tåget till skolan
fixa praktikplats
skriva i loggboken
skicka sms till moa

det är mina absoluta måsten för morgondagen.. nu ska jag se på film och sova.
AHMEN DU godnatt.

Lovisa, du é fett bra!


höstpromenaden med två st. söta..


090907: alone

har nyss sett på you, me and dupree. alldeles ensam. med tända ljus och ett stort glas oboy. fint.


amanda, du spolade ner luckan.

you're talking, talking, talking and i'm not listening

men kan du förklara hur man ska orka? jag vill bara leva på en grön kvist ♥

090907: whaaaaaaat am i gonna do?

i just need to hold you for a lifetime.
lyssnar på marit bergman. det händer inte ofta men när det väl händer så händer det veerkligen. kusinerna var nyss här, dom bet mig och så spelade vi lite gogos. säger man spela gogos?

ska ut och övningsköra lite nu. det är det längsta jag kommer med mitt körkort. övningskör hit och dit, jag orkar inte plugga teori och betala alla grejer som man måste betala sen. fast det skulle vara himmelriket med ett körkort, nästan..

nej nu sticker jag.
julia om du läser det här så, skicka bilderna till mig på msn! :)

090907

måste:
praktikplats
lägenhet
städa
klippa gräset
skriva engelskauppsatsen

ja det var väl bara det.

vill:
äta kinamat

090907

HEiii BLOGGEN TIHI.
vad har jag gjort idag? haft en engelska lektion och ätit lite tårta och nu är jag hemma och jag gillar inte måndagar speciellt mycket. imorgon ska jag till tandläkaren igen, är det inte underbart?

nuuu ska jag lyssna på damien rice och dö lite i min säng.


schuul

♥♥♥



nuuuuuuuuu...

ska jag borsta tänderna sen ska jag lägga mig i sängen och se på vi hade i alla fall tur med vädret, igen. den filmen har jag sett så många gånger så jag kommer att somna dirrrrrrr-ekt. godnatt puss ♥


090906: förgiftad eller stoooooor?!

jag har inte mycket tankar att dela med mig av. det har inte hänt någonting alls idag höll jag på att skriva, eller jag skrev det juuuuuuu.. blabla. imorse vaknade jag av att MG stod och kollade på mig? runt 09.40.. så nu är jag jättetrött pga av den tidiga väckningen. kraken var väl hungrig eller något, inte vet jag varför hon vaknade så tidigt ;o jag bjöd henne på frukost i alla fall och sedan lyckades vi se klart på män som hatar kvinnor. den var ootroligt seg i början men visade sig sen vara riktigt bra. ja, surru dudu, vilken händelserik söndag det har varit.

har övningskört lite också. kollat runt lite efter praktikplats men det gick åt helvete. var vill jag vara? ingenstans.. ge mig förslag då! praktikplats v.40-43, servering. HA som att någon kommer komma med förslag, jag trort int ._.

lite bilder har jag allt slängt upp nu. julia, du ska skicka de andra till mig sen, remember.

nej nu räcker det va? pusshej

dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän

.

090906: ibland som förut.

jag är så rastlös. och så är det något med hösten.. som får mig att känna mig just såhär :( öh. vad ska jag göra? MG åkte nyss härifrån, jag måste uuuuuut.


förfest hos liza










090905: på något sätt hittar det alltid tillbaka till mig ...

what to do, what to do?
...

ikväll ska jag lägga upp bilder.
men just nu har jag ingenting att dela med mig av.

vill gå ut och andas in höstluften. det ska jag göra.

090905: AAAAAAAAAAAHHHHHH

aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh............. !!!!!!!!!!

but i'm holding you closer than most



090903: remember

wookhouse inbokat, för firande av mickis 18års dag. och för att det är så GOOTT! och för att det är en traditon, börjar bli.. aa jag längtar. haha. mina söta vänner ♥

090903: somewhere over the rainbow.

det har varit en riktigt jobbig skoldag idag. men vi gjorde jevligt god mat måste jag säga! imorgon måste jag ta itu med praktikplatsen. först och främst måste jag hitta något ställe som jag vill vara på, sedan ringa och se om jag får vara där. ja sen om det går bra på de två punkterna så är det ju klart.

jag måste ju verkligen laga mina byxor nu. och imorgonkväll är det fredagkväll. kan bli mysigt.

bilder ska jag lägga upp snart. är lite tråkigt bara att mgunnarsson, som har bilderna, har tappat bort sin kamerasladd :( men.. det ordnar sig. allt ordnar sig va.

nu ska jag väl städa som jag gör varje kväll eftersom att jag börjar varje morgon med att slänga ut ALLA kläder som finns i min garderob. mh jag ångrar mig lite efteråt eftersom att jag ändå aldrig använder några av de kläderna. varje morgon tror jag nog att det har skett ett mirakel och att om jag slänger ut alla kläder så ska jag hitta något nytt som jag har glömt bort och som är AS-SNYGGT! men det händer ju aldrig. varför fortsätter jag då att slänga ut allting vareviga morgon?! bra fråga.. jag vet att det kommer hända imorgon också.

090903: to much!

varför måste man låta sig påverkas så mycket av vad alla andra tycker och säger? varför tänker man inte själv.. "vad vill JAG?". varför hålla på och göra som alla andra säger hela tiden? man glömmer bort att lyssna på sig själv. sig själv ja, den enda personen som man ALDRIG kommer att bli av med...

vad vill jag? jag vet vad jag vill innerst inne. MEN ändå finns alla andra där som alltid kommer med vad som är rätt och fel.

det som tar mest krafter från mig är att vara osams med någon. det känns så bortkastat och värdelöst. jag vet ju vad jag vill, jag måste bara våga stå för det också.


HEJDÅ

090902: INTE HELT OK!

när jag vaknade imorse såg jag klart på satc-filmen och så åt jag mat som mamma hade lagat till mig och så kände jag mig jättesjuk. men jag tog tåget till skolan klockan tolv, eftersom att jag inte började förens ett idag. det började självklart att spöregna och åska när jag var framme i lindesberg.. jag är inte den som är den som har tur med vädret. fast.. aaa. skolan var i alla fall helt förjävligt jobbigt tråkig idag!! tur att den tog slut snabbt.

sedan blev jag nästan överkörd av linnie som TOG KÖRKORT IDAG! GRATTIS. det firades med ett besök på MAX. fast jag kände mig jättehängig och var helt förjävligt jobbig och tråkig och sov medans de andra var så glada så.

SKITdag. men jag är så glad för linnies skull :) och för alla kommande utflykters skull, aha. hoppas att jag får hänga med på någon av dom iaf.


HATAR NÄR DET HÄNDER!

åhnej varför börjar jag inte förens  13.10 imorgon? det går ingen bussfuckifdofngndsg.. .

090901: make it two, please

jag som gjorde två koppar kaffe.. men mamma ville inte ha något. så nu sitter jag här med två st. koppar till mig själv. den ensamme som gjorde två koppar för det kändes lite bättre då, inte lika ensamt, som att någon annan skulle ha den där andra koppen..

nee jag ska nog kolla på män som hatar kvinnor nu. verkar som att ALLA har sett den. eller? har du?

VAAAAAAAAAAAAAAAAR?!

VAR SKA JAG PRAKTISERA? blir både galen och galet stressad. hjäälp

som man bäddar får man ligga!

AAH jag älskar verkligen det uttrycket. när man vet att det är så rätt och man bara säger det
till någon
och
skrattar litegrann.
underbart.

tre saker...

  • dom har gjort om designen på statistikgrejen, hatar när det händer!
  • ikväll lägger jag upp bilder?
  • och för det tredje så fanns det ingen tredje

090901: den första september.

det har varit så underbart väder nu på eftermiddagen. ge mig såna här dagar hela september tack. och så lite höst i oktober, sen kan vi kanske hoppa direkt till december med MASSA SNÖ och allt som den månaden "har att erbjuda". sen så hoppar vi till.. maj? mh vilken dröm.

alltid är det något. något fel är det väl på mig..

RSS 2.0