Måste också...

säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till min bror, som hade oturen att födas sista dagen på året! 21 år idag :))

31 december 2010

Sista blogginlägget för i årrrrrr, spännande visst? vad ska det handla om?
samma som alltid: ingenting.

har precis duschat och nu sitter jag och funderar över hur jag egentligen mår. Jag är fortfarande hängig och förkyld men vet inte riktigt HUR hängig jag är. Ska snart ta bussen och möta josefine, senare ska vi väl antagligen fira att året äntligen är över och välkomna det nya!!

jag borde kanske känna "det här är absolut det bästa året hittills i mitt liv, jag tog ju studenten" men, det känns inget alls. Kommer knappt ihåg det, det känns så långt borta bara.

nu när jag tänker efter har det hänt massa roliga saker i år. men NEJ jag skulle ju inte ha någon "årskrönika". jag har i alla fall haft en jättebra sommar år 2010.



Nyårslöften har jag tre stycken:
skaffa jobb, ta körkort, flytta, innan det blir mars månad!



GOTT NYTT ÅR! :*

PSSSSSSSS

det är så jobbigt så ni anar inte!! jag har varit kissnödig sååå länge nu, men det är ju en jävla process det där att gå på toaletten och kissa. Har inte hunnit när jag spelat, har inte orkat när jag suttit här. nej jag orkar inte!! Men jag  är  samtidigt jättetörstig så jag sitter och dricker  vatten hela tiden samtidigt som jag är helt galet kissnödig som jag faktiskt är just nu. Frågan är  bara när ska jag  orka ta ta i saken? Först måste jag spela mera, & först är nu



Jag har

Ny mössa
ny klocka
nytt humör

Hänga runt med josefine är det bästa. imorgon är det nyårsafton, det kan inte vara saaaaaaaaaaant. jag hör att någon spelar mario och jag bara MÅSTE vara med trots att jag vet att jag kommer bli dryg och arg och förbannad när jag tvingas börja om

Men jag kan inte motstå

vaskamangöra?

.

MLIERS

Skulle behöva nackmassage, kli på ryggen, en kram

Eller vill du bara att jag ska avsky dig?

Ja inte vet jag men något fel är det i allafall.

gårdagen kommer jag knappt ihåg, sov mest. idag har jag också sovit jättemycket, fast i bilen till & från Stockholm. Jag vaknade när vi hade stannat utanför Statoil.
Trots att jag inte var sugen på någonting så gick jag in på statoil och mot baguetterna - ställde mig där, tittade på dom och så hör jag mig själv säga: "jag vill nog ha en banucka! ..eller VA?"

Jag måste inte sova för det har jag ju redan gjort, jag tror att jag har lite feber. taskigt eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och dra till stockholm igen ._.

nuuuuuuuuu.. ska jag dricka upp min fanta vilda bär


sommar 10


chillar

i min säng. har ännu inte rest på mig och på riktigt känt efter men det känns som att jag mår bättre idag. Skönt att sova till halv elva ♥
Jag tänker alltid på samma saker varje morgon, en utav de är frukost - knäckebröd och kaffe! även fast jag inte ens är så sugen så känner jag mig tvingad så nu blire frukost och seuper meario.


<3

Blev ändå riktigt grym på spelet tillslut! tvspel är världens bästa tidsfördriv, jag vill ha alla i hela världen. Min lilla iPod fungerar också nu och är inte ens halvfull med musik men nu orkar jag inte mera, det får räcka för nu. nu ska jag öppna mitt fönster, håller på att smälta här, sedan gå och borsta tänder sen lägga mig i sängen och titta.. de är förtaskigt att sova ensam tycker jag. Känns så bra att veta att någon ligger bredvid och bara andas som man kan väcka om man inte kan somna


Min blogg suger

har precis bokat buss till stockholm på torsdag tillsammans med Josefine, hon ska handla och jag ska kolla på för jag får inte slösa mina pengar :)

Nu ska jag gå ner och bli ännu mer förbannad på tvspelet


puss på dig mitt ♥

JAG KASTARRRRRR

ALLT I VÄGGEN GOLVET HATAR att börja om förstår inte varför jag är så äckligt dålig på super mario idag och jag FATTAR INTE hur ja kan vara på så dåligt humör

det är galet

förvirrad

en låt som beskriver den känslan jag tror att jag känner idag

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

jag återkommer när jag vet vem jag är igen, lär bli imorgon, eller om några timmar.


happening

01.00 somnade
08.00 vaknade
08.30 gick upp
10.00 möte
12.30 hemma igen, somnade
14.00 vaknade igen

nu: MÅR! vet inte hur jag mår, känner mig askonstig. ska duscha, ses
har ingen energi alls

wii.

Jag är så nöjd med denna dag, har varit mys hela dagen och farfar är den roligaste jag vet. har precis öppnat de sista julklapparna och snart somnar jag. Imorgon ska jag äntligen få träffa mina vänner det är det bästa

puss

24 december, God jul.

jag är färdig. Med min nya klänning. de andra håller på att slå in de sista julklapparna och leta efter kläder att ha på sig. Snart ska vi iväg till farmor och farfar där väntar MASSA MAT, som jag längtat efter julmat, och sen julklappar och ikväll ännu mer mys här hemma igen :)

Vi bytte precis ut vår gamla gran som höll på att tappa alla barr, nu har vi en liten, skev och rätt så grenlös gran, den är fin!

saknar mina homies

THÅSTRÖM

Jag tänkte faktiskt att jag skulle skicka dig ett brev
eftersom vi aldrig pratar eftersom vi aldrig ses



Har precis kollat på tomten är far till alla barnen. Nu har alla andra gått och lagt sig, jag sitter och TÄNKER och det känns som att jag aldrig kommer att kunna somna. det vanliga.

Något för dom som väntar

jag väntar, jag har väntat, jag har väntat jättemycket.
jag vaknade 06.30 igår och väntade. Jag hatar att vänta

finn något nytt som gör det lätt att hålla ut något för dom som väntar
dom som orkar vänta




klant

slog nyss i huvudet rätt lite AJ vad obehagligt det är och AJ vad ont det gör! Det knäckte och lät... ÅH

mina bebisar



& man säger en sak men menar en helt annan.

Men ja, jag är väl peppad. har precis ätit julskinka och nu sitter jag och kollar på filip och fredrik. Är sugen på att öppna mitt morgonpaket imorgonbitti för jag vet vad det är!!!!



vad är det jag hör min bror ska gå och lägga sig redan? NEj, är det bara jag som har sömnproblem och sitter och glor för mig själv till klockan tre-fyra på natten.

nu börjar det igen herrrååååååå

jag är pojken i glasögon hon var kär i en gång.

sssssS!

11 juni 2010



fan vad jag vill göra om den dagen, hann inte ens tänka en sekund allt gick så snabbt

or am i just going crazy 'cause i miss you?

Jag längtar bara till lördag då jag får träffa mina bästa bästa vänner igen, känns som att jag inte träffat någon av dom på evigheter!


och fira lisa som fyller 20

:*

jag är så trött. Ska dricka mera kaffe sen titta på två filmer, har laddat upp, kommer somna


1 tu 3

varför gör man en Facebook och låtsas vara någon annan "jag är håkan hellströöööööm" nej det är du inte.
funderar bara

beating like a hammer

Man är ju förkyld hela vintern, vilket gör att man känner sig lite hängig dygnet runt hela vintern vilket gör att man är trött vilket gör att man ändå inte vill sitta hemma och hänga, vilket gör att man alltid är lite för trött för att göra saker men gör det ändå.

Idag har jag provat 5, kanske till och med 6 st klänningar, en var bra så den köpte jag :) nu har jag förresten fått in lite julkänsla, fast det är inte för att jag åt på Mc donalds idag, det var gott.
De spelar julmusik överallt och alla hetsar runt och letar efter julskinka och köttbullar och allt vad det är, NUUUUUU är jag peppad på i övermorgon, kan knappt vänta.

vad gör ni? jag funderar på att dygna, och sova till ca 16.00 imorgon. Vakna.. säga hej hej min bror vad roligt att du är hemma igen. om han inte har fastnat på ett tåg. & sen klä granen och dricka glögg. Ska inte äta mer än ett par knäckebröd imorgon, laddar upp inför mitt efterlängtade julbord på fredag ♥

Vem dancar Kuduro

Nu knyter jag på mig mina converse och går ut i 20 minusgrader, kommer att....
jaaaaaaa, jag HAR vinterskor men inga av dom är hemma!


Onsdag 22 december?



I övermorgon är det alltså julafton, happ. alla julklappar ligger inslagna och klara, granen är på ingång, knäcken är färdig, tomtarna är framme och det är ös med snö ute men ändå känns det inte alls som jul...
Aa du hööerd.


fyfan vad varmt det är här inne, men ute är det för kallt, ska försöka hitta något mellanting någonstans

mamma frågade mig nyss något som lät som: emelvilluehosomsenoojgkslaaooeohhw? :)
jag hör inte för att jag lyssnar på musik men jag nickade och hon verkade ju bli nöjd, undrar vad hon sa

slow wind

Mamma har gjort knäck idag. och jag vet inte om jag är sjuk, är i allafall heeeeeeelt slut. Så efter några timmars filmtittande ska jag nu titta på Grown ups

cs


i'm still too tired to care

Nu söker jag jobb i andra delar av Sverige och i andra delar av världen också, bara jag blir klar med mitt personliga brev som är så drygt att skriva. herrå

LIVET E EN BITCH!

Jag skulle laga mat åt mamma men det slutade med att mamma gjorde det själv då jag var för seg, skulle ha fått dåligt samvete om jag inte varit så trött. skulle inte gått upp så tidigt idag börjar redan bli trött, Nu ska jag käka mamma har lagat älgstek!!!!!!!!

jag hatar vintern för alla är sjuka, och man fryser 

SEO

Söker jobb och kollar efter resor, vill bara vara på en varm solig vit fin strand nu.


FEJKADE MITT MÅLBROTT

Igår julhandlade jag och jag blev klar med alla julklappar, medans mamma och pappa försökte vara hemliga och smyga iväg och åka till media markt och grejer :))) snart äre JULAFTON jag är S

LOKA, & så ett popcorn för mycket


JAG GILLAR DIN VIBE



Godmorgon era små. jag har precis ätit frukost i en timme tillsammans med pappa. Två mackor, två ägg, två koppar kaffe.

det är så jobbigt med skulder, när man får pengar försvinner de lika snabbt då man måste betala tillbaka skulder. Påtal om pengar så MÅSTE jag köpa julklappar snart, har bara köpt EN. kmratt

nu ska jag duscha, sen vänta på Kleber
ikväll ska det firaaaaas!!!

MYS HÄR



Jag sitter ju och mår illa nästan hela tiden men det händer ju inget, måste vara magkatarr ._. jag grillar det inte.  Nu har jag varit trött i två timmar men jag kan inte lägga mig klockan nio så jag har hållt mig vaken.. Men nu när klockan blivit elva tänker jag gå och borsta tänderna

oengagerad?
hur ser de ut egentligen, kolla på det

varför har inte jag fått något julbord än?

...

SOCIETY

Igår när jag skulle ta en ostmacka hemma hos Suzan så hyvlade jag inte bara osten utan även min tumme, saaaatan vad den svider nu!!! det värsta var när jag skulle tvätta håret, värsta proceduren jag vet inte hur lång tid det tog. Vad sakta allting skulle gå om man saknade tummar! eller tår, då skulle man inte kunna gå.

Suzan gick och la sig vid tio igårkväll, jag kollade på tv och hade mig sen när klockan var 01.00 kommer hon ut ur sovrummet, utan ett ord, går fram till kylen & knäpper en cola, bräcker den och går och lägger sig igen hahaha.

Nu gick vi, nu drog vi, nu gick vi hejdå


FRI ATT FÅ DET JAG VILL

Jag har så mycket småsaker jag vill dela med mig av, inte för att det är något intressant, inte heller för att jag tror att ni vill ta del av det.. bara för att. Har man en blogg måste man ju skriva något, och jag brukar skriva det mesta småsaker jag tänker på i skrivandets stund även om det är helt ointressant.

Kan äntligen läsa smset jag fick för en timme sen. vågade inte göra det ifall att det skulle vara Johanna som hade skrivit något i stil med "FAN VA BRA ATT... VANN PARADISE HOTEL" då jag inte hade hunnit kollat på finalen än, men nu så har jag gjort det och det var inte något sådant sms och Emanuel vann!

När gör de chokladkalendrarna? Jag undrar hur länge chokladen ligger där i, den smakar ju lite damm men det är något visst med den ändå!

LÅNGFREN

varför finns långfren med i ordlistan på min mobil men inte längesen? Finns det något som heter långfren?

ASspännande handbollsmatch var det idag, roligt roligt men det slutade tyvärr oavgjort. Bättre det än förlust iaf :)
nu ligger jag hemma hos suzan, dom sover och jag kollar på scrubs, vill ha kli på ryggen.

dålig fantasi idag hoppas den är tillbaka imorgon, puss hej

yntymygyn

Suzan har så fluffiga täcken så man tappar bort allting i dom, nu har jag letat efter min mobil i tio minuter men hittar den inte. Mys nu sedan blir det handboll ikväll :)

YOUNG FOREVER

Jag vill ha en kamera eller bara en fungerande mobilkamera och ta kort på mitt rum som är asmysigt just nu. & jag kan inte FÖRSTÅ att jag är hungrig igen :(((((

GEODIS

Jag har inte varit sugen på min chokladkalender förens nu så nu börjar jag öppna den.. 1, 2, 3.. blir nog fler ikväll. 4.. jag tycker att chokladkalenderchoklad är GOD

RILLI RILLI BIG

Mina jeans håller redan på att bli större förresten, har haft de på mig några timmar bara säger ju att det kommer gå överstyr och så kommer de bli förstora så blir det ju alltid.

Köpte dom igår, och tre saker till som mamma köpte till mig som jag ska få i julklapp men jag vill ha dom NU! men jag ska glömma bort dom och bli överraskad nästa fredag istället. Hörde jag rätt? det är julafton redan nästa fredag!

Nästa är ett svårt ord. nästa fredag måste väl ändå vara nu på fredag, för det är ju den första fredagen som kommer, alltså nästa. Men nu på fredag heter ju Nu på fredag, sen veckan efter kommer Nästa, tolkningsfråga


1an

det var BACK IN THE DAYS



Internet har inte fungerat de senaste tre? timmarna. Har ätit en macka, druckit en kopp te, tittat på paradise hotel, städat.. och så. har fått ont i bihålorna, SHIET lär inte få bihåleinflammation yao. Ja, jag har tråkigt -_- men samtidigt är jag så trött så jag orkar inte göra något heller. Enformiga fjösiga inlägg har det blivit här idag

Men imorgon tänkte jag dra till Suzan!!!

uttråkad.......

Ska vi fira svennevis eller flippa ikväll,

lär ta tag i de här.. snart

köttbullar, tvätt, bakad potatis

& musikhjälpen hela dagen, jag känner en viss rastlöshet och jag vill göra något mer av dagen än sitta här hemma
Nu väntar jag på min bakade potatis som är i ugnen

Happy Christmas your arse

En kvart senare och jag har äntligen fått på mig mina nya jeans. de ska alltid vara så jeklarns tight i början och efter en vecka hänger de och har tappat formen

Vad ska jag göra idag?

Stay the night

Nu har jag sett en film och vilat tillräckligt, ska tvätta och sen göra köttbullar, det var antingen det, baka bullar eller tvätta fönstren så...

Jag vill lära mig 9 crimes på piano.


HEJ, hej hej.

Vad händer? jag vaknade nyss. ni då? Känner mig lite hängig, ska ta en stor kopp kaffe och bara chilla ett tag sen ska jag väl ta tag i att baka bullar -_-

händer ikväll?

VATTN!

varför alltid utmana och fortfarande ligga ner när jag ska dricka vatten. Jag vet ju att hälften av vattnet kommer att rinna ur mungiporna och ner på kudden, så blev det även denna gång. nästa gång kanske.. För jobbigt att resa sig upp för att vara safe

Grattis på din födelsedag förresten Lovis ♥ 20 år fan!


ÄNTLIGEN SÅ NÅR JAG DIT

Jag har ännu inte gått ner med min disk och jag irriterar mig fortfarande på alla glas som står och skramlar. Nu är det bara tre par kvar i Paradiset och jag vill inte att det ska ta slut haha! tönt. Har haft en så mysig dag idag och nu är jag helt slut, ska snart mysa ner mig i min säng och lyssna på musikhjälpen. Imorgon när jag vaknar, kan bli sent det, så ska jag baka åt mamma. Jag gillar inte att baka tycker mer om mat men vaskamangöra, jag menar Klart man ställer upp

Jag känner mig så puttinuttig idag -_-

Jag skulle förresten varit i stockholm i lördags istället, kunde gått åt då ;o

Nu blire

Ja de blire de blire, sitter o lyssnar på ken ring 2000-talet men nu blir det
paradise hoteeeeeeeeeeeel


Musikhjälpen i p3

något utav det bästa. Nu har jag något att lyssna på i en vecka framåt alla nätter jag ligger och funderar och inte kan somna :))


eller någon

Mamma fyller år idag, grattis lilla mamma. Jag skulle upp och sjunga för henne halv åtta imorse :) det blev istället så att hon kom in och väckte mig halv nio :) Så fick hon sin present sen åkte vi till stockholm. Har hälsat  på min bror, handlat lite julklappar, träffat på Rolf Lassgård och myst runt på julmarknad i gamla stan! Kanon dag :))

Min mage är som ett svart hål idag jag äter men jag är fortfarande hungrig, åh jag stör mig så mycket på alla glas som står och låter så fort jag skriver en bokstav, ska gå ner med dom till diskmaskinen nu brb




När dagen blivit natt

Den här söndagen gick från att vara en utav de värsta i hela mitt liv till riktigt mysig. Jag och josefine har verkligen mått hela dagen pga sömnbrist. Men kvällen slutade med mys i Suzans soffa med skumtomtar och julmust och såklart fint sällskap <3 Nu är jag hemma och har gjort i ordning en hel hög med mackor!!!

Ska kolla på en film sen sova gott, upp tidigt imorgon och sjunga för mamma som fyller år :))


KAFFE

Det är jobbigt att äta macka när man har mer pålägg än macka, allting ramlar liksom av, men det är godast så <3

jag jaha, när slutade hon skolan idag?
pappa hon var inte i skolan idag
jag varför inte? NEJ justja. det är ju lördag :)
pappa nej.. söndag

Jag måste sova.

fast för evigt.

Det blev en hemmakväll hos suzan igår. slutade med att hon och jag satt och sörplade ur varsitt sugrör klockan 05.00 imorse, sen somnade vi så sött. Repris idag tyckte jag, men suzan verkar inte lika peppad tyvärr. Fast nu ser jag i ögonvrån att hon suger i sig lite apor, 3 st. BRA DÄR!

Ni vet vad jag talar om. nu ska jag borsta tänderna! Fast det är bara snack. det är vad jag VILL göra men inte orkar just nu.

KAJ

käkade nyss älgstek och potatis, gott, och nu kom jag in i andra andningen lär göra nå roligt idag, S!

P.


överst på min önskelista står det.....

ett Körkort! tack :))

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag hoppas han tar han om henne väl
Tar hand om henne väl




Kanske är det bäst att jag skriver en bok

1 gång om året blir jag riktigt förkyld & jag tror att det är dags nu. Sitter och känner mig allmänt svag men ska snart ta en dusch och förhoppningsvis piggna till lite så att jag inte behöver sitta här hela dagen!

Har precis ätit frukost med pappi, nu lyssnar jag på looptroop och Don't hate the player som verkligen bara får mig att tänka på "MEN JOSEFINE DET RINGEER!!!!!!!!" Så länge jag känt henne har hon haft den låten som ringsignal. Man kan verkligen förstöra en låt genom att ha den som ringsignal.

dusch nu puss. ja du höööööööööööörd


stackars mig.

Jag sitter och hostar och hostar. Det river i halsen och kommer blod, varför det göra det?



Det är dags att klara av Mario! värld 8. Sen hitta ett nytt uppdrag när vi är klara med det, vilket vi snart äääääääär om vi kör bara kör! så, när ska vi spela?
Jag saknar dig lilla Amanda.


Hur eeer leeeeeget?

Var tog den här dagen vägen? alla dagar försvinner så fort, imorgon är det REDAN onsdag jag kan inte förstå. Ligger i min säng nu oh smuttar på ett glas vitt.. mjölk, medans jag lyssnar på samma låtar som vanligt. Har gjort en ny spellista med ca 15 låtar som jag lyssnat på i fyra dagar nu.. om och om och om igen

Kolla klart på desperate housewifes, sen senaste avsnittet av Paradise, sen en julfilm.....

Cimon, ful kille


tjejer

...

And any man who knows a thing knows he knows not a damn, damn thing at all

BJ

jag har ALDRIG ätit Ben & jerrys så jag måste fråga: Är de verkligen så speciellt underbart himmelskt bästa vän AH!!!!! värt varenda öre som alla säger eller är det egentligen bara en grej?

hjul

Efter en vecka nästan helt utan mat börjar jag få tillbaka aptiten. Nu är jag riktigt sugen på julbord jag vill ha ett riktigt fett innan jul, alla andra verkar redan ha käkat det så jag vill också göra det. 

och oooooooch
Snart har jag två julfilmer som jag ska kolla på ikväll, meysigt

IM NOT SURE ANYMORE

Sitter och skriver jättemycket som jag sedan raderar ibland går det av bara farten och jag skriver samtidigt som jag sitter och tänker på något helt annat och tittar på något helt annat, men jag är duktig med tangenterna så det blir rätt ändå visar det sig nu när jag tittar tillbaka igen och allting är rättstavat. Förstår inte hur jag kan vara så svag, det är väl så det är när man är kroniskt förkyld som jag faktiskt är.

igår trodde jag att det var Fredag idag, idag tror jag att det är fredag imorgon. Det är bara tisdag idag Emelie



danmark

WHAT IF YOU

Har varit och julhandlat och gått runt med feber idag. Kändes det i allafall som då, men nu mår jag fint igen? lite svag. Har köpt ett par skor - till mig själv, sockor - också till mig själv, och så en julklapp, den första, till mamma. Det går bra.


OPEPPAD

-15 ute.


lever på vatten

Det är så DRYGT när man bara inte kan sova.

Börjar må

kliar i halsen får ingen luft svider i näsan Hostar som fan. Jag orkar inte gå ner och hämta ett glas vatten och filmen jag skulle titta på funkade inte. Blir Toy story istället

...


Little lion man

Jag ligger med hakan nedtryckt mot halsen så jag kan knappt andas men jag har ändå inte orkat flytta på mig.
Och så undrar jag om jag har fått feber eller om pappa har eldat liiiiite för mycket idag för snart smälter jag. Ska lyfta på huvudet och få i mig lite luft....... sådär. Sen gå och hämta ett stort glas vatten!

Goda dagars magi

Jag vill verkligen ha tvspel, en massa roliga. Ja jag vill ALLT, AAALLT

You



Min inte så fina men ack så älskade dator verkar överleva vad som helst. Så många gånger jag tappat den i golvet, smällt in den i dörrkarmen, bankat på den när den inte gjort som den ska, eller det värsta - spillt ut en hel kopp kaffe över tangentbordet = fungerar fortfarande fint.

Den nya profilen

Det är så jobbigt när de ska hålla på o göra om facebook och grejer hela tiden det funkar väl bra som det var nyss?

Idag har vi åkt pulka och kört volvo och det var verkligen inte sista gången för det var så kyyyyyl. Måste förbereda oss bättre nästa gång bara med mera kläder sen är det bara att KÖÖÖÖÖÖRA! jag gillar att sladda med volvos ja?

Min helg har varit seg men det var inga fel ändå. gick åt i fredags det var också kyyyl :)

nej, jag har ingen fantasi just nu hörrni.


tillbaka

But it was not your fault but mine And it was your heart on the line
I really fucked it up this time, didn't I, my dear?




Kom precis hem och nu sitter jag verkligen och MYSER. kom hem till ett varmt och gosigt hus, dricker te, lyssnar på musik och laddar inför Paradise hotel. yes ni hörde rätt,
Lär öppna min chokladkalender, 1 2 3 4 5 6an väntar

Montt Mardié

Alltså jag gillar den här låten.


saknar Josefine & lyssnar på denna:


PFFT

Har min dator gått sönder? den går inte att starta nehe? kul.....
Tänkte fixa lite på mitt rum, hänga upp en affisch och lite mera så jag frågade min syster om tejp:

- öj har du tejp?

- ne
- ok.. Min dator har gått sönder :(
- Men va? och du tänker laga den med tejp!?
- neje? va? ska hänga upp en affisch



haha mamma kom precis hem och sa:
- MEN.....
jag: - vad är det?
- vem har ställt filen i skafferiet?

"Fil och flingor var verkligen asgott idag!"

Måste vakna!

Vad jag åstadkommit idag:
- fixat massa ny musik
- tagit en timmes dusch
- tvättat
- lagat mat, det måste göras men frågan är orkar jag?

Hetsrakade benen eftersom att det är så tråkigt, så nu sitter jag här med sönderskurna knän. nej nu ska jag fixa mat sen händer det grejer...

& man säger en sak men menar en helt annan

Fil och flingor var verkligen asgott idag!

Ska börja dagen, snart, med att tvätta! Sen duscha lite.

LÄR


Ingen mening att beklaga


GODMORGON



Nej den var inte god idag. blev väckt av De på körskolan vid halv åtta, och nu har jag jätteont i magen.

Känner att jag inte kommer komma någonstans med den här dagen den känns helt värdelös, alltid lika roligt när man vaknar upp med den känslan. Imorgon är det REDAN FREDAG, IGEN. jag förstår inte vad det är för fel jag hinner verkligen inte med! Men den här dagen kan gärna få gå snaaaaaaaaaaabbbbbt som vinden för den var tråkig..

Nej lite frukost nu kanske? ska leta efter en torr brödbit och ta ett glas c-vitamin brus, hallonsmak. & kaffe.
återkommer

Man blir så GLAD när saker äntligen funkar, har massa ny musik att lyssna på på bussen imorgon jag älskar musik musik är det bästa med musik kan man inte höra sina tankar tacka gudarna för musik ♥

LÄR


så jävla osmart

varför är det så svårt att stava till dyslektiker och varför är det ett s i ordet läspa?

vill inte ha något om det inte kostar Gratis.

Försöker hitta musik men precis ALLTING krånglar och jag har världens sämsta tålamod så nu vet jag inte vart jag ska ta vägen!

Nikola Sarcevic



jag tröttnar aldrig på den.

HERRÅ

jag vill flytta nu.

& åka till Boda borg

Johanna



- Hej, sov du?
- Mm. Sprang som en hund när jag blev jagad, varför gjorde jag det?


Imorse ringde Johanna och väckte mig ur min otroligt skumma dröm. Jag och två till var instängda, men jag lyckades rymma och sprang på alla fyra som en galning, jag var inte lite snabb.

Sen kom hon i allafall och hämta mig, (detta är inte min dröm jag är tillbaka till verkligheten nu,) och så åkte vi in och handlade julklappar. Johanna handlade och jag hittade saker jag vill ha. som vanligt

uttråkad ...

jag vill så gärna ha ett Wiiiiiiiiiiiiii nu.

jag är så trött ...

men jag kan inte sova. Funderar. det blev vinter typ.. 15 november? 15 dec, 15 jan, 15 februari.. tre månader vinter kvar, MINST. Snabbt och konstigt utträknat det stämmer ju inte ens

det jag vill säga är att jag gillar sommaren så mycket bättre jag känner mig instängd på vintern.




Hur ska du ha det? Jag har faktiskt ingen aning
Hur ska det vara? Det finns inget svar på det

Du måste välja! Men jag har ju ingen aning.

RSS 2.0