HOLIDAY IS SO FAR AWAY


ARVIKA. Elin och jag hann med att höra ca 30 sek av låten? grymt ändå ♥frågan var varför de hade använt så jättemycket pengar till en stor flygande ballong som knappt märktes ändå?


KENT

lyssnar på kent. som jag såg på både peace and love och arvikafestivalen i år. de är rätt bra!imorse gick jag upp vid elva och gjorde pannkakor, sen åt jag upp allting och nu väntar jag på kleber och bilen.

Fem steg bakåt, två steg fram

.

pratar med mig själv.

Jag hänger med josefine varje dag! idag skjutsade vi iväg henne till Karlskoga :(

övrigt: har ätit god mat med de små idag. riktigt bra dag!

igår skulle josefine och jag dygna. jag somnade halv sju i hennes säng, hon väckte mig sen halv tio. nu är SVINtrött men jag sover inte. sitter i elins soffa och kollar på de andra två. låg nyss på spikmattan. ska ut och ta lite luft på balkongen nu.

imorgon - tandläkaren. YES! hejdå.

Måndag

Jag är hemma hos Johanna nu, och OCH vi ska kolla på the grudge 3. ska bara vänta på att Haze ska ta sig hit.

hon sitter och skriker över COD! hon ser ut att ha spelat för sista gången. johanna du dör ju bara?!
EO EO

här händer det grejer. Josefine sitter och smörjer in sig här bredvid mig i soffan, är hon klar snart? vi ska se på film men jag vet inte hur hon tänkt sig, ska vi börja se på en beckfilm klockan ett... då slutar den ca.. 02.45. ska jag då gå ut i mörkret och ta mig uppför skogsbacken hem till mig? helt ensam. nej det går inte, jag blir nog kvar här. HOPPAS JAG?

skulle kunna hänga med josefine varenda dag, vi är så lika. lika bra. ♥

Ha det så kulT på restaurangen!

Inbakad fläskfilé, hasselbackspotatis och de goda väntar jag på nu.

TICS

De enkla ticsen återfinns i bland annat muskulära tics som tar sig uttryck i en upprepad rörelse, till exempel blinkningar, vickande på huvudet, tvångsrörelser med armar och ben med mera. Det finns även fonetiska tics i form av harklingar, smackningar eller väsningar.

Komplexa muskulära tics kan ta sig uttryck i att personen känner sig tvungen att utföra en omfattande rörelse, exempelvis vidröra vissa saker på ett särskilt sätt.


Varför är jag ett ticsmongo?


RSS 2.0