Påskmust.

Min högra baktand? har gått sönder, halva har försvunnit. Nu sitter jag ensam och skålar med påskmust och firar det att mina tänder faller sönder.

Imorgon ska jag lämna CVn och köpa shorts och grejer. vi ses.
Nu ska jag kolla på bridget jones, hon är för söt.


16 ton.


2010

har beställt linnet till mig och johanna idag. Alla andra tyckte visst att det var fult, synd. Jag är sååååååå sugen på studenten!


Spring Ricco.

Imorse gick jag upp halv sju och åt frukost. Så idag är jag tillbaka på banan igen. När jag kom in i klassrummet imorse satt där EN person från klassen! sedan kom det 1... 2.. 3 till. Det var en sån dag idag, ingen orkade riktigt. Men klassen, imorgon är vi LEDIGA! vad ska man göra då tro? Jag måste köpa shorts och lämna CVn.

Nu ska jag ta en dusch...
återkommer


Jag är sugen på något, men vet inte vad.

vad gör JAG?
VAD gör jag?
vad GÖR jag?

De här funkar inte, jag måste ta mig något att dricka.. lite vatten. En liten....... chokladbit. om det finns.
Sen måste jag borsta tänderna, tvätta bort mitt smink, sätta på mig den rätta tshirten, lägga mig i min säng och  lyssna på min musik.

Vi ses grappar!

Det snurrar i min skalle.

Jag känner mig helt ur balans!!! allting har varit tvärtom den veckan som varit. Jag var i skolan 15.00-23.00, jag somnade 06.30 och vaknade 12.00 för att sedan gå iväg till skolan? eller va?

Jag har glömt bort att äta varje dag. jag åt nyss kycklingpaj. Jag har inte haft några pengar och jag har knappt varit hemma.

Jag måste styra upp det här.


26 MARS

Godmorgon.

Städa, duscha, laga mat, äta mat är vad jag måste hinna med innan jag sticker till skolan idag. Jag har....... två timmar på mig. Det går aaaaaldrig, för städa kommer jag inte orka göra. Någon som är sugen?
maila mig.... [email protected]

Kärlekens alla färjor.

Nu har jag fått i mig lite mat. har haft så mycket att tänka på idag att jag glömde bort mat, jahaja. Nu borstar jag mina små tänder (haha ånej) sen ska jag lägga mig och sova. Kan bli skönt att sova ensam, efter en natt med fyra personer i en säng.

godnatt vi ses.



men VA?

Jag VISSTE att det var något jag glömt, jag har känt det hela dagen. NU kom jag på vad det är.. jag har glömt äta! har inte ätit på hela dagen. va?

mat dirrrrrrrekt.

Mliers!

Hej älsklingar.
Kom precis hem från skolan. vårt projektarbete är rätt kul ändå, jag gillart.

Det var ju något jag skulle skriva... men vad var det?

återkommer.


Det snurrar i min skalle!

jag har alldeles för mycket att fixa. Måste hinna hinna! kommer inte att hinna hinna!

Ei kompis ja!

Jag väntar alltid med att äta tills jag är så hungrig så jag håller på att spy - DÅ äter jag alldeles för snabbt och för mycket så att jag inte orkar röra mig.

Jag gjorde nyss hamburgare, jag åt dom, jag blev MÄTT. ikväll ska jag kolla på twilight. first time!



MEN DU...

Om 12 dagar chillar jag i solen


Eller kanske bara allmänt sugen?

Först tänkte jag skriva om vädret, men hur kul är det? alla vet väl redan vad det varit för väder idag.
Jaha jag kan ju skriva om min dag? men NEJ. jag har inte gjort någonting.
Kanske kan skriva lite om vad jag ska äta ikväll. Mamma gör hamburgare ♥

Nu ska jag dricka kaffe och måla naglarna med mitt underbara nya nagellack..
återkommer

Mittag!

Min syster slängde ihop en trerätters middag till oss nu ikväll så nu kan jag inte längre klaga på att jag vill ha mat.

Just nu spelar jag betapet med MG, det är rätt roligt. Mest för att jag vinner verkligen alltid.

Detta. + ett par skor, handdukar och två tshirtar.







Varför byter du inte jobb då?!?!

Jag förstår mig inte på busschaufförer som HATAR människor. bra val av yrke då!

Måste komma högre!

Nu är jag hemma igen efter en heldag på ikea och Marieberg. Ska visa senare vad jag hittade, så håll ögonen öppna! h3h3

Varför målar jag alltid naglarna på vänsterhanden när jag VET att jag inte kan måla på höger? Nu sitter jag här med fem naglar målade.. wofan

Nu räcker det!

Jag sov verkligen dåligt inatt, känner mig inte nå utvilad överhuvudtaget. Har precis fått i mig två mackor, ett ägg, ett glas apelsinjuice och en kopp kaffe - exakt.

En underbar nyhet är att det snöar som tusan utanför fönstret. Hallå det räcker väl nu? jag är inte den som lägger mig ner och grinar över lite snö den 20 mars men jag tycker att det suuuuuger. Igår var det ju vår ute och alla var så snygga.

Ska snart sticka iväg till Marieberg med mamma och inhandla lite sommarskor & shorts inför vår utlandstripp!
ses!

Livet är rätt bra ändå!

Idag har jag verkligen hunnit med.. även fast jag låg kvar i sängen ända tills klockan närmade sig ett. När jag tog mig upp ur sängen sliten som jag var, efter en helrolig kväll igår, åkte jag och kikade på en lägenhet SOM jag troligtvis kommer att flytta till i början av april!!!

Nej jag vet inte vad jag ska skriva. jag har haft en riktigt bra dag i allafall! Det finaste var nästan när jag kom hem och öppnade kylskåpet och en kebabpizza låg där och väntade på mig.

Nu ska jag lägga mig under täcket, skönt att inte behöva sova ihopmosad. ♥

Alla blir så snygga när det är vår!

Så ska det se ut!

Ligger på soffan med datorn på magen framför jättetvn. Jag och johanna ska fixa ihop en middag snart, och sen ska vi dra vidare hem till Suzan på förfest. ikväll bjuds det på Bistro bellman med fransmän! jag vill helst bara sova nu men det ska jag inte göra, det är fredag!!!!!!

Good?morning

Hostade mig till sömns igårkväll och hostade mig vaken igen massa gånger inatt. det är så dryyyyygt.

Nu ska jag leta efter nässpray sen hoppa in i duschen. vill ha en hamburgare.

höres! synes!


stereo love.


Att slippa ta beslutet.



Jag är ett känslomässigt vrak idag och jag har ingen aning om varför.

MEN!!!!! idag fick jag äntligen vara bäst i ett tvspel!! som jag väntat.. i snart 19 år har jag alltid fått stå i skuggan av någon, oftast har det varit min bror. Men idag var jag verkligen bäst. Det känns.. nej, jag kan inte förklara känslan.

Imorgon har vi möte med klassen 13.00, sedan kvällsarbete till 22.00. Men jag gillart faktiskt! laga lite mat & dricka lite kaffe.


Åh!

Det kliar i halsen och är helt tjockt i både halsen och huvudet. känns som att jag börjar bli lite suuk. Men det tänker jag inte bli för det är så t-t-trrrråkigt.
Jag vill ha kvällskola varje dag, det är inte riktigt min grej att gå upp tidigt på morgonen.

Nu sitter jag och väntar på att min kvällsfilm ska bli färdig. jalla, jalla!!!!!

Rullar fram

Har nyss käkat min fina middag som jag lagade till mig själv och min mor. Hon har det så bra nu när jag är utbildad kock. Nu är det bara kaffet som fattas! och kladdkakan jag spanade in på köksbordet.



Det är så tråkigt...

det är så mycket som är tråkigt. tex Att min dröm i förrgår inte var nå sann alls & att det tar så lång tid för potatisen att koka färdigt. Firrepirren väntar ju!

Måndag.

Efter att ha gått upp halv sju imorse och tagit mig till skolan för att sen bara ha en timmes lektion som började 12 så är jag rätt trött på livet nu.

Men det är heller inte varje dag man får pengar av sin lärare för att köpa glass :)

Fiskpinnar nu,
återkommer


Sömnlösa nätter!

Jisus! vad ont i magen jag har. Kom precis ut ur duschen som en helt ny människa, det känns som att jag väger 10kg mindre nu än va jag gjorde när jag klev in i duschen.

Helgen har bjudit på Strömpis, sömnlösa nätter, borttappade saker, badtunna, fyra filmer och underbart god mat både igår och idag. Såndär badtunna äre verkligen inga fel på ♥

Jag vet bara inte vad jag ska skriva. skulle behöva sova lite, ni når mig på mobilen.
HÖHÖ. sovgott så ses vi.


Vår och långt hår!


Pappa ge dig nu då!

"livet är som en tidtabell, missar man en buss så kommer det en ny"
"livet är som en snäcka"


Han snackar oavbrutet, jag stängde av öronen men de där hörde jag att han sa nyss.

Friday, I'm in love.

frukosten är avklarad.
duschen nästa.

mitt busskort är borta! Så jag tar tåget sen. HAHA. nej man åker på samma kort så de funkar inte. Mitt buss-tågkort är borta.

Ikväll bjuder Suzan på föris. ska bli spännande att se hur den lilla filuren bor :)

Godmorgon barn.

Sitter vid köksbordet, lyssnar på p4, kokar ägg, dricker kaffe och äter rostade mackor. Det känns SÅ söndag! Men som tur är så äre bara fredag idag och jag är ledig.

Pappa ringde och väckte mig vid tio imorse: "jag kommer hem om en timme och då åker vi till IKEA och hämtar din nya säng" FINT :> men du, klockan är ett nu? & han är inte hemma ännu. Blir nog inget av med sängen idag.

återkommer,

You are not alone.


GOSKLI.

Jag är verkligen jättetrött men jag är ledig imorgon,
så jag kan inte lägga mig och sova riktigt ännu. frågan är vad jag ska göra imorgon. Något jag vet är att det blir Strömpis på kvällen!

nej nu blev jag verkligen svinhungrig!



IBRACADABRA

hej jag kom nyss hem från skolan, det börjar låta tjatigt. Jag har lite problem att skriva på tangentbordet pga av mina plåster på båda pekfingrarna? vad hände där? Jag vet inte.

över till nästa grej: När jag kom innanför dörren stod där på bordet en fet sockerkaka med choklad och grejer i. FINT tänkte jag och tog en fjärdedel av den.. såhär i efterhand känns det inte lika fint. euh

Vad mer av intresse kan jag berätta för er? jo att ikväll var jag bartender nr 1 i skolan.




varför är det där välstädat i jämförelse med hur det ser ut på mitt rum just nu?
ALLT ja äger och har ligger utspritt på mitt golv. har jag ens ett golv?

OM JAG VAR KÄR

Kom precis hem från skolan. MJAH.

men det här går inte, vad ska jag skriva? jag vet inte. Men jag vill inte att alla ska sluta läsa min blogg. ni gillar den ju! Det gör i alla fall jag. men på senaste tiden har jag blivit en mycket upptagen man så jag har inte riktigt tid med det här. Snart är det lov, då brukar jag ha tid med detta men icke nu på påsklovet för då ska jag flyga härifrån - sola - flyga tillbaka.

Jo just det ja, idag fick vi våra studentmössor. min är så fin så fin ♥ Jag vill ta studenten nu men jag vill inte sluta skolan än.

gudars vilken bra låt. Lyssna på den sen går ni och sover som jag!




SVIN!

Jag har en liten paus här. men ni lär kolla in hit varje dag ändå och se om jag uppdaterat. h3h3

07.00 imorse gick jag och josefine på skakande ben hem till henne efter innebandynatten. Jag är helt slut nu, fast det är jag väl alltid. lite tjurig är jag också, händer rätt ofta det med!

1. B-rudarna och Kalle
2. I ♥ coach
3. Taktiksnack





...........................

Jag pratar med matilda vid tretiden inatt:

- Muggnar vad har du för lösenord till datorn?
- eh.. det är bögjävel
- haha nej det funkar inte
- vänta. Det är mgunnarbögjävel
- neeej haha, vad är det?
- något typ, det är nyktert tillstånd... zzzzZZZZ


hur hon mådde?

SÅ FÅR DU MIG ÄNDÅ!

TJA TJA!

jag har varit väldigt upptagen sedan i Torsdags. och just nu har jag så mycket att skriva men jag orkar inte riktigt göra det idag.

Kom nyss hem från Sofia, som bjöd på middag. Vilka vi var kanske inte är så intressant? ne jag har ändå ingen bild. Men det har varit en mycket bra söndag!

Imorgon är det nattinnebandy, hur ska jag orka? Kul kommer det i allafall bli.

jag återkommer, det här blev inge bra. Nu ska jag lyssna på Show me heaven, har tänkt på den hela dagen.


luckan var är du?

STUDENTFEST.

Vaknade nyss, jag gillar sovmorgon.

1+2+3

Idag på bussen satt jag och lekte med min tjugolapp, de enda pengarna jag hade (de pengarna jag sen skulle betala resan med).. vek den på olika sätt och hade mig - ojdå, den gick av på mitten! HAHA hur dum får man vara?

GITARRER & BAS

Huuuur gott var det inte med kycklinglasagne och hur SKÖNT var det inte att duscha? ne jag vet inte.

Nu blev jag akut törstig. Tänkte skriva lite om vad jag gjort idag men jag kände att jag inte riktigt orkade det, och att det inte fanns så mycket att berätta. Imorgon har vi kvällsservering, börjar därför inte förens 15.00 :> senare på kvällen sticker vi iväg till Studentfest nr 4.

Nu ska jag hälla i mig ett par hinkar med vatten.


HAHA

Kom precis innanför dörren. nu kom jag på hur desperat jag var efter min dator. Jag hann inte ens ta av mig jackan, jag bara sprang direkt till datorn. varför?
Nu har jag hetsat in på alla sidor jag är beroende av..

to do:
Ta av mig jackan, äta kycklinglasagnen som står i kylskåpet, duscha. sen återkommer jag hit.

TRÖT HUVE

Det var aslängesen jag kände mig riktigt trött och sovsugen men nu är jag verkligen det! ska se klart på filmen från igår sen sova ♥♥♥



oh jag har sovmorgon imorrn också. skent. puss godnatt!

SEOL!

Blev ju allt annat än snöstorm ute idag. Efter skolan gick jag hem till Lisa och drog upp henne ur soffan och ut på en promenad. Vi kom nyss tillbaka hem med chips, cola, dip och en film.

och de har sänkt priset till 20kr på biljetterna till studentfesten nu på torsdag, för att temat var det sämsta nånsin. Men nu är det så billigt så alla lär dra dit. OK?



jag och lovis i somras  


LISA, jag saknar dig.


MÅ ILLA


Snacka om snöstorm det var idag! allting var helt vitt, hela skolan var täckt av snö. Sist jag var där var det inte alls mycket. Hörde precis att det skulle bli ännu mer snö och storm imorgon. härligt!

Charlie
är här nu, vi har provat outfits till den kommande Studentfesten - riktigt fult ska det vara :) Nu dricker vi te och planerar inför nästa veckas bravader. Snart ska vi se på Luftslottet som sprängdes, äntligen ♥

it's been a bad day please don't take a picture.

nu ligger jag i sängen och väntar på att somna. Det är för varmt i mitt rum. jag gillade vår lägenhet i Loka där det var endast 7 plusgrader sista natten.

Alarmet ringer 06.15, alltid lika härligt! godnatt.


RSS 2.0