du är här för första gången

har myst ute i solen i några timmar nu. ätit nudlar, druckit för mycket loka och lyssnat igenom veronica maggios nya album som alla verkar älska. nu sitter jag på altanen och undrar vem fan det är som har gjort salta-isbitar?!?!?


i follow

lisa har lyssnat så mycket på den här och nu kan inte jag heller sluta. jag älskar den

bara 1 minut

veronica maggio. hej där! Jag ska gå och borsta mina tänder nu, mina fine tänder. Idag rök min tandställning! strax efter att jag varit så nära på att svimma i tandläkarstolen. som tur var så tog de hand om mig, fick vatten, kall handduk på pannan osv. Sen firade jag med korv med bröd!!


älskar att sova med fönstret öppet. fyfan vad skönt det är med vår, känner mig så fri efter fem månaders vinterkylaäckel

...

mamma hittade inte påskäggen så jag fick godis i en påse istället:)
Men,  jag hatar påsken, vet inte varför men den får mig bara att må illa :)
en grill och en öl ikväll, så gött väder ♥

seo.

fick plötslig träningsvärk, men från vad? i armarna. Dom har jag definitivt inte tränat. puss godnatt

...

igår

holland

idag

mest irriterande i hela världen just nu..

hur länga ska man ha behöva haft körkort innan folk sluuuutar säga åt en HUR, VAR, NÄR, OM man ska köra??!?! eller är det bara så att folk tycker att jag kör som en kratta? jag är bäst.

hoooooow

hur kan du veta allt AKINAAAA?

ligg där du ligger...

prisonbreak maraton. Kaffe. försöker packa, kan inte tänka. vad behöver man för en 5 dagar hemifrån?

vår

fick precis ett samtal från polisen "Vi har fått in din plånbok" upphittad av en taxichaufför. Mamma fick panik, jag blev konstigt nog inte ens förvånad. fast jag visste inte ens att jag tappat bort den. hur var när? Efter en stunds funderande kom jag på att jag glömt den.. PÅ MOTORHUVEN :) sen körde jag iväg.
som tur var fanns både körkort och bankkort kvar.

lisa och dvärgjag på promenad

fredag hela veckan.

grillade för andra gången i år, igåår. majskolvar, goa grillspett och heta jävlar, mmmmmmmmmmmhhM. lagade precis mat till pappa, han borde vara jättenöjd över att ha en privatkock. Bara komma hem och käka sen dra.
nu ska jag tvätta, duscha, dra. Fredag idag, det är alltid fredag.HEJ BARN

nu ska jag äta frukost.. ägg & kaffe. Sen ska jag vila lite till, sen dra på mig mina "nya" byxor, eller rättare sagt bortglömda och återfunna byxor.
SEN undrar jag som så att.. är det storm ute eller är det något påhitt? det låter som att det blåser väldigt mycket men inte storm, nehedu. hoppas INTE det iaf, för ikväll blir det grillaaaaa.. majskolv och grillspett. och kanske hetajävlar, om jag kommer ihåg hur man gör dom? lisa?

ja är ett ägg`?

nös precis och efteråt slog hjärtat svinhårt I MAGEN, trodde för några sekunder att det faktiskt förflyttats dit men nu börjar det lugna ner sig. vad hände?
hänger inte så mycket på bloggen, gillar mina vänner mer än min datyr:)
GZPAPI

jag har färgat håret. har dock inte skaffat mig ett jobb, än. Har mest ätit kinatmat & smörgåstårta.

RSS 2.0