090831: hey hey it's NOT ok!

jag har sååååååååååååååååååååååååå planerat morgondagens frukost. det där "sååå" vet jag inte var det kom från. det får stå kvar för man ska alltid köra på första känslan. hur som haver så ska jag imorgon äta baguett med skinka ost gurka och tomat + ett glas bravojuice till frukost. ja jag blev så lycklig när jag upptäckte godsak efter godsak i kylskåpet. "det här är nog det bästa jag vet. när kylskåpet är så fullt så att man måste pressa in sakerna"

nu måste jag sova för jag TÄNKER INTE missa min frukost imorgon. jag ska inte. jag får inte. aaaaaa, jag vet att jag kommer göra det :>

sex and the city filmen, vad sägs om den? jotack. och nu har jag en fungerande mobiltelefon igen, livet är bra underbart va. godnatt och sovgott.

AHA!

jag skulle ju lägga upp bilder.... senare ikväll. har inte fått dom ännu :>

090831: JAG HATAR SPOTIFYREKLAAAMERNA!

hej hej hallå.
väldigt lugn dag idag förutom morgonen. men NÄR är en morgon innan skolan lugn egentligen, aldrig för mig. jag missade inte min buss imorse iaf. fortsatte sova på bussen till skolan, det kan vara det bästa. till min stora förvåning så såg jag mickis när jag kom fram. jaha vad gör hon vaken såhär tidigt tänkte jag då. men jag blev glad för då slapp jag sitta ensam på engelskan. BRA VA? AA jag vet :) heh3. skolan kanske inte var så intressant ändå..

jag käkade nyss tacos och drack coca cola - de är två av sakerna på min "saker som gör livet värt att leva, topp 10" lista.

till sist måste jag skriva en sak till liza. och det är att jag har en parthy spotilista nu! mhm du blir inte besviken det kan jag lova.

nu kaffe sen ska jag se på LEGALLY BLONDE 2 som går på tv 20.00 för det är ungefär på den tankenivån jag är idag. för jag antar att det inte behövs så mycket hjärna för att förstå den. har ju tyvärr inte sett 1an, hoppas det går bra ändå. hej ;>


090830

jag är så sugen på wookhouse. blir det av snart eller? det är verkligen dags igen.

090830

fy satan
vad
hängig
jag är.

det är både jättevarmt
och iskallt.
godnatt.

090829: jag känner mig hel igen!

hahahahaha min gamla telefon som blev vattenskadad och inte gick att få igång förut har tydligen torkat nu, finally. ja den funkar NU. efter 8 månader? haha. bra timing i alla fall. när den nya svek mig. ja så nu har jag en rutten gammal telefon med nytt nummer. fråga om du ska ha det, ja... det finns en hemlighet med den där gamla telefonen. en hemlig hemlighet.

nej nu måste jag leta kläääder...

090829: absolutely, salutely

godmorgon!
jag försöker lägga in en låt här men det går inte??! hmm. försöker lite senare.
jag känner mig helt slut i benen? vilket är konstigt eftersom att jag inte gått särskilt mycket? va? det kanske är från igår? hur som helst så är jag vääääääldigt sugen på ikväll!!!!! :) 

090828: du ville att jag skulle hälsa på och se vad ni har..



denna låt får mig att tänka tillbaka på tiden i sjuan. första året på högstadiet, första riktiga ändringen.

jag har inge vidare bra minne.. sitter oftast som ett frågetecken när någon säger "men det var ju då, du kommer väl ihåg det?".. men när jag lyssnar på en låt så kan det verkligen komma upp hur många minnen som helst.. mmh. det är likadant med Lw's låt i dina ögon. oooj.

090828: sleep tight

ska lägga upp bilder från igår när jag får dom av MG. vilket blir på söndag? jaja. jag såg att det är tomt på bilder här så därför måste jag slänga upp några... soon. så ja det var väl ungefär det jag ville säga nu så att ja...



090828: save the best for last

jag känner mig
ensam
övergiven
lämnad
sviken
bortglömd
utan min mobiltelefon. faktiskt.

jag är så trött efter gårdagens kväll. hur säger man det då? "gårkvällen" låter inte helt 100. men det kanske är det rätta. vem vet. spelar det så jättestor roll just nu? nej. jag vill läsa en speciell bok nu, men det går inte. FÖR ATT: den var utlånad så jag har den inte, och hade den inte varit utlånad så hade jag ändå inte haft någon bra lampa att sitta under. såatt.. jag ska ta och kolla på en film. såg att det finns en ny Beckfilm.. den kanske kom ut för längesen? hur som helst så blev jag sugen på att se den på bio någon gång i en annan tid då jag har råd med det..

idag ska jag bara sova och så blir det parkfesten imorgon. ska bli roligt att umgås med lisa linnie och lovet ♥ nej nu ska jag göra något som jag verkligen längtat efter idag...

090828: GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!

haaaaaaaahaaaaaaa. det fattades verkligen bara det.
min mobil är borta stulen ja hej hej.
det går alltid så bra för mig......

090827: tooorsdag

idag var det studiebesök på åkerby herrgård sen bilrace tillbaka till skolan där vi fick maaaat. helt ok va. haha jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. kan ju berätta att efter många om och men så blir det folkan ikväll, ja det blir det. pengar är fixat till lördag också det ser ut att lösa sig med det mesta.

ska klippa sönder lizas klänning nu och lukta på teresia. hej

090826: STREESSSS

man blir sjukt stressad när man inte har några pengar alls. jag måste gå till banken imorgon, synd bara att vi ska på studiebesök hela dagen? och var kollar man bankens öppettider? hinner jag dit efter det där studiebesöket?

jag måste skriva ut några papper också. och fylla i massa papper och skicka in dom innan den första? september. och de där pengarna som dragits från mitt kort utan att jag hade dom? va? jag HATAR att allting styrs av pengar. jag får huvudvärk av tanken på pengar. nu börjar det bli höst, det betyder att man måste köpa nya kläder, nya SKOR. ja har jag inte råd med nya skor blir jag tvungen att sitta inne hela vintern för man kan inte gå i tygskor i en meter snö och 20 minusgrader. jaha då kan jag inte ta mig till skolan och då kan jag inte ta studenten sen och då får jag inte mina betyg och då får jag inget jobb och utan jobb får jag inga pengar.

det är så lätt att slösa pengar och så svårt att tjäna pengar, men det ena kräver det andra.


090826: don't cry for the times you lost in your life.

Kommer ni ihåg vilken otrooooligt positiv attityd jag hade till engelskaB för en vecka sen. den är i allafall inte lika posetiv längre. jag trodde inte att vi skulle behöva skriva uppsatser. varför tänkte jag inte på det? nu har jag en uppsats att göra, om vad jag tycker om familjeliv. vid vilken ålder det är lämpligt att skaffa barn osv. jaha, några A4 om det alltså... hmm.

det har spöregnat hela dagen. helt okej om du frågar mig, då har jag en bra anledning till att bara stanna inomhus. jag ska se på film och sova de resterande timmarna av dagen. inleder myset nu med tacochips i min tomma mage. man kan nog inte leva på nudlar.

man kan inte leva utan pengar heller. jag måste få tag på 300kronor tills på lördag om jag ska kunna gå på den där parkfestjäveln. jag vet inte om jag orkar anstränga mig. orkar jag verkligen det?

090825: utelåst, kyckling & hallonpaj

den här dagen har varit så lång att..... väldigt lång har den varit. skoldagen känns helt suddig, varför vet jag inte. jag och liza hade i allafall meetup efter skolan och vi tog oss hem till henne. runt 17.00 gick vi och hämtade hennes nya tröja som anlänt till ica. sedan mötte vi lovis vid station och efter en liten promenad kom vi på att vi skulle gå hem och göra hallonpaj. när vi kom till dörren kom liza på att hon hade glömt nyckeln inne och dörren var låst och de andra nycklarna var i stockholm & i frövi.

vi tog oss då upp på balkongen med hjälp av brandstegen, där satt vi sen i två timmar innan thor kom och räddade oss med sitt nya körkort + bil. vi åkte och hämtade nyckeln i frövi och kom sedan äntligen in i huset klockan 21.00 - fyra timmar senare. frusna och hungriga.

nu har vi ätit kyckling och både gjort iordning och ätit våran hallonpaj. det var nog nästan värt väntan måste jag säga. mat är så mycket godare när man är riktigt hungrig. fast... jag gillar mat i alla situationer.

har sovmorgon till 12.00 imorgon ♥ det är vi väl värda, efter denna hårda dag. vad har ni gjort idag då?


jag är så kär

i billie the vision



So sing along with me if you trust me on this one.
Some people deserves a salute, Some people absolutely deserves a salute.

090824: hello luv.

nu ska jag dricka kaffe och börja läsa en bok. synd bara att jag inte har någon sänglampa. DET SKA BLI SÅ SKÖNT ATT SOVA SNART ♥

090824: and i say hey to you!

mitt schema har visat sig vara ganska bra faktiskt. på måndagar, som idag, slutar jag redan vid halv ett :) jaa, så vid den tiden ringde jag som vanligt till lisa och sa "jag har slutat nu". det visade sig att hon var i örebro så jag tog mig in dit men åkte därifrån nästan lika snabbt.

jag åkte hem för att jag var så SATANS hungrig!!!! kan bero på dagens skollunch som var potatisbullar och blodpudding, den gamla fina duon som man fått alldeles för mycket av de senaste 11 åren i skolan. men hjälp, har jag gått hela 11 år i skolan? det låter ju bara konstigt.

nej nu ska jag göra fiskpinnar. är inte det nästan den GODASTE maten som finns? så nyttigt också. med fisk. hej!

._.

varför tappar man alltid bort de saker som man "lägger på ett bra ställe, så att man hittar dom sen när man ska ha dom" 

090823: did you see it dissapear?

olika känslor varje dag. fast jag antar att det inte bara är för mig som det går upp och ner hela tiden.

090823: vi som krossar och går på

nu är jag hemma och lyssnar på FET musik ♥


090823: i let someone else in, and i just don't know ...

jag har ju egentligen ingenting att skriva här men jag har ju inte skrivit på hela helgen så någonting kanske jag kan få ner.  det kliar i fingrarna så jag berättar om min helg. fredagskvällen började hemma hos jessica och det var riktigt trevligt. vi mös på balkongen och det bjöds på dricka av alla de slag. sedan tog vi oss, i spöregnet, till satin och kvällen avslutades senare hemma hos jessica. igårmorse dukade jessica upp med revbensspjäll, baguetter och kaffe framför SATC så där satt vi några timmar. senare mötte jag lisa och vi åkte iväg till linnie och liza där det bjöds på kaffe, glass och kladdkaka.

sedan vid elva bröt vi oss in hos johan. han bjöd på filmkväll med te och popcorn. när vi sedan kom hem till lisa vid fyra somnade vi diiiiirrrrr-ekt och imorse väcktes vi av linnie som desperat ville ha sällskap på jobbet. vi tog oss dit och hon bjöd på kaffe och kakor. nu har vi nyss ätit varsin maria special och ja... det här var nog det tråkigaste inlägget jag lyckats få ihop här. haha.


090821: amanda gillarnte pandafrillan

sitter på jessicas balkong. dricker vin och sjunger med till a man from argentina nu ska vi dra vidare hej ha en bra kväll dååå ♥

090821: out

efter en gråmulen utedag i skogen framför en korvgrills-eld så blev jag på jättedåligt humör. det känns inte alls bra. och nu har jag beslutsångest om jag ska följa med de andra ut på krogen eller bara lägga mig ner och sova. jag vet inte vad jag ska göra?!?!

090820: jag har inte tid med DIG heller.

det känns som att jag börjar få tillbaka min gamla förkylning igen. nej tack jag orkar inte det just nu, jag har inte tid med det just nu. har jag någonsin varit så intresserad av gymnasiet som jag är nu? jag njöt till och med lite av min engelskalektion. vad hände? det kan ju bero på att det var den första sedan 1an.. jag vet inte, jag kanske ändrar inställning efter ett 30tal engelskalektioner till. jaja jag antar att den som lever får se. men jag ser på allting med mycket positivare ögon just nu. jag hoppas att det håller i sig.

o/

090820: WOTE FOR PEDRO!

noll fantasi i min hjärna idag igen. kan ju berätta att jag sitter här och tar igen mig, med en skål fil, efter en hård arbetsdag. lie. vi slutade redan vid elva idag. känns bra känns bra. imorgon är det en heldag på parkudden hehe. och så har vi ju de där fyra veckorna i italien i början av nästa år ja.

nej nu ska jag göra något som jag längtat efter hela dagen. sen ska jag äta jordgubbarna som står i kylen.. och seeeen duscha. peace out


090819: ähosliz

jag vet inte vad jag ska skriva idag. jag tänker såhär att... just nu är jag hemma hos liza. (10 minuter senare:) ja, vad mera? vi ska väl.. mysa. HEJDÅ!

jag tänkte på en annan sak också. det finns två alternativ...
alternativ 1 är att sy igen munnen på männskan så att det blir tyst för en gångs skull.
alternativ 2 är... nog allt för brutalt.


myskväll igår ♥


090818: bordsdek & kläd...

jag måste äta någonting jag blev akut hungrig nu! sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på kenny begins. feiint. sen så tänker jag somna för imorgon är det en ny dag. visste ni det? va? puss godnatt och sovgott.

fick sms från lisa: "imorgon ska jag ha på mig en säck :) och klippa gräset hela dagen" hahahaha.. ♥ jag skrattar. jag skrattar åt scary movie också. jag skrattar åt det mesta nu för tiden. jag går mot bättre tider. jag skrattar åt förslaget till klassens projektarbete som ska vara klart v.11 "vi gör en mögelost. börjar vi nu lär den väl bli klar till v.11"

090818: är det inte min turdag idag så säg?

i väntan på min buss kom jag på att jag inte hade några pengar alls :) då det bara var två minuter kvar tills bussen skulle åka började jag leta som en galning efter småpengar i min väska. jag hittade 12 enkronor, inte 50 öre mer eller mindre. och ja.. bussen kostar just 12 kronor.

hej

090818: backz to schoolz

efter två bussar, en taxi och en promenad är jag nu hemma. har precis ätit god mat och druckit kaffe och mitt humör är på topp. första skoldagen idag och det var fen trevligt. träffa alla gamle vänner som man inte sett på hela sommaren. jag inser nu hur mycket jag har saknat vissa :) 

meeen.. vårat schema suger verkligen. 08.40-16.00 varje dag och jag upptäckte att jag bara har tio minuters rast imorgon mellan 12.00-16.00 :| will i survive?! det återstår att se. tillbaka till de bra sakerna... jag tror att liza kommer att förgylla mina engelskaB lektioner, jag hoppas verkligen på det :>

läget dåååå?

jag har så mycket saker planerat känns det som. bra saker. jag är på så bra humör just nu, det var längesen jag kände mig såhär haha. nu ska jag sy ihop ett par byxor och lyssna på africa to malaga, hej

090817: säg inte åt mig att le, vaknade med hjärnan på sne

jag känner mig som en bollis
idag. blubb blubb.

jag är redan klar. med renässansen-orden, mitt rum och mig själv. det är två timmar kvar tills bussen går och tiden står fortfarande still.


summerpics


090817: otrohet varar längst



GODmorgon. inatt vid 02.25 satt jag och ritade i mörkret, först nu som jag ser hur grymt fult det blev haha. vaknade iaf vid tolv idag. det känns ju bra med tanke på att jag ska upp vid sju imorgon. jag känner redan nu hur illa jag kommer att må hela dagen imorgon. det gör jag alltid när jag går upp för tidigt. jaja, whatever. jag längtar tills min lilla makeover ikväll. jag orkar inte vänta, tiden står stilla.. har du lika roligt som jag har? hehehe.

090816: tomorrow tomorrow

lisa imorgon kommer jag hem till dig. vi ska äta, slinga hår, mysa och bara blanda ut vår tid med lite te.

det är lätt att hålla käften, men svårare att säga som det är.

   

090516.

jag är så trött just nu. det finns inte många ställen som jag verkligen kan sova bra på. alltså, när jag tänker på var jag sover bäst så måste jag nog säga att det är hemma hos helene! jag tror inte att jag någonsin sovit så bra som jag gjort när jag sovit hos henne. vi sov i 14-15 timmar har jag för mig. haha. hemma hos lisa sover jag också bra, bättre än i min egen säng faktiskt. jag måste ha en ny säng, fick ju en i födelsedagspresent på min 17års dag. haha. det är kanske dags att åka iväg till ikea snart och provligga alla sängar och sedan köpa en så att jag kan sova lika bra i min egen säng som i lisas ;>

eller så är det helt enkelt så att jag inte sover bra när jag är ensam.

oj vad mycket text det blev om något så oviktigt.
nuuu: borsta tänderna

♫ awesome

tack lisa.


don't cry for the time you lost in your life
the money spent or those cheap white lies
kiss them goodbye and see what's left
i know it's you

090816: just idag är jag stark.

jag har verkligen ingen lust med det här. imorgon hoppas jag på att umgås med lisa, hon ska slinga hår och sen ska vi ha sleepoverrrrrr. så förstör inte det här nu dennis.

och sen längtar jag till fredag då jag ska ta med mina vänner ut i natten. utan pengar och så. men det fixar sig säkert, det gör det väl alltid? jag planerar allas liv utan alla andra.

johan jag blir ju besviken på dig det får du ju förstå!!! det skulle ju vara återträff.. igår. men, it's OK! jag har allt planerat ditt liv litegrann också.

pusssss.

090816: du är inte så jävla rolig du heller!

filmmys igår.
the village, scary movie och filmen om john wayne gacy. annars mår jag? bra.

090815: we don't use our brains.

what to do. jag har inga pengar.... jag vill gå uuet! ska snart iväg till lisa i allafall. tar på mig jackan idag, det var jättelängesen sist. deprimerande att den redan behövs igen.

090815: today

klockan är bara halv två och jag har varit vaken i hela fem timmar redan. jag har övningskört långt ut i skogen.. sedan körde jag hem igen efter en fotbollsmatch, en kopp kaffe och en kexchoklad. vann rätt lag? det blev 1-1. tror jag?? hm.

nu ska jag hosta ut mina lungor, det kliar som satan i gatan i halsen jag blir galen. jag tror att jag spyr....

090815: klockan 02.28

jag vet inte riktigt varför men kanske är det därför.....

nu ska jag slå igen datorn och sedan lägga mig i min säng och sova. godnatt och sovgott.


090815: go inside each others' minds

godnatt. jag kom nyss hem efter en helmysig fredag. idag har jag verkligen varit på bra humör! jag har till och med städat och gjort några svenskauppgifter. sen åkte jag iväg till örebro och där bjöds det på jättegod soppa och tårta och så har jag träffat mina små kusiner. oh, just nu är lisa på tåget påväg hem igen. jag hoppas verkligen på att jag kan träffa henne imorgon. det är upp till henne, hon borde inte kunna motstå mig, det återstår att se vaaa.

nej nu ska jag ladda in mer musik på min mobil.. förbereda mig inför alla kommande bussresor till och från skolan. påtal om det.. snart får jag mitt busskort igen! älskade busskort. jag undrar hur mycket pengar jag har lagt ner på resor nu i sommar. sjukt mycket! men det har väl oftast varit värt det. ja det har det. förutom tandläkarbesöks-resorna ._. suckz. nog om det nu och nog om allting faktiskt. haha.

jag är på så bra humör just nu. jag har så bra vänner.
nuuuuuu: musik.

Yours sincerely,
emelie

090814: fransk-klassicism

sådärja. idag har jag hunnit med att äta, ta en lång dusch och städat mitt rum. just nu sitter jag med gamla skolarbeten. de måste bli färdiga innan vi börjar igen, vilket är om fyra dagar, kom jag på igår :) haaahaa... det är så tråkigt?!?! massor av frågor om renässansen samt 80? frågor om isländsk + medeltidens litteratur. men jag antar att a man is gotta do what a man is gotta do. ja det är väl bäst att jag fortsätter nu för det kommer att ta ett bra tag.. sen sticker jag som sagt iväg på fredagsmys. med tårta. jag är sjukt sugen på tårta ♥ det är sådant man får underhålla sig med när man är lika pank som jag är just nu och har varit ända sedan peace & love OCH kommer att vara ända tills den 31 augusti.. hmm.

090814

jag måste göra någonting åt mitt problem med kuddar. jag använder aldrig kudde när jag sover, och det leder ofta till jätteont i nacken/huvudet. men det är ju inge skönt med kudde? huvudet är så högt upp när man använder det..

whatever. nu ska jag äta frukost + ta en dusch. sedan göra mig i ordning och åka in till örebro. ha en bra dag. i will.






och vad som händer den 4 september tänker jag inte berätta riktigt än.

4 september bokat!!

som fejn.

i gotta feeling that tonight is going to be a good night.

uh jag är så trött hela tiden. och sjukt o-sugen på att göra någonting, förutom att mysa. igår var det en mysig kväll med film och kaffe. ikväll är det en mysig kväll med musik och ensamhet.

hello darkness my old friend! det är jättemörkt ute. börjar bli höööööst...

justja! på lördag är lisa hemma igen. min fina fina vän som jag verkligen har saknat.

090813: these days aren't easy, like they have been once before

jag kom nyss hem och nu har jag krupit ner i min säng med datorn. jag tänkte skriva att det var det bästa idag men nej.. det bästa var när jag satt helt ensam, i väntan på tåget, med musiken på högsta volym i öronen. det var mörkt, dimmigt och lite kyligt ute. och det var ingen annan där, bara jag. helt ensam. jag som alltid hatar att vara ensam men idag just då så älskade jag det. det låter bra fint va? haha. men, alla vet ju hur BRA bra musik är när man är ensam ♥

just nu lyssnar jag på damien rice - 9 crimes.
han är äckligt bra! han och lisa hannigan. deras låt i remember är också äckligt bra.
9 crimes ♫


jag är så trött. har verkligen inte gjort någonting alls idag. solat och städat med liza. skönt fint mysigt bra. imorgon är det dags för fredagsmys på karlsgatan :) och nu orkar jag inte mera, jag ska kolla på scrubs s3 IGEN. det är alltid lika bra. puss. 


090812: det är ibland som förut...

godmorgon. antingen så har jag inte sovit alls inatt eller så har jag drömt att jag låg vaken. jag känner mig ändå ganska utvilad så jag har säkert drömt det. skön dröm :> ska snart iväg och sola med liza va. fem dagar kvar av sommarlovet nu. och något mer hade jag inte att skriva hejdå...

jag vill känna mig fri, fri, fri det är min filosofi


090812: ch-ch-ch-ch-chaaanging

jag måste göra om någonting! nuuuu. tror att jag åker iväg till lindesberg senare idag och får mitt hår slingat. så, nu blev ni väl glada? jag måste städa också det ser minst sagt förjävligt ut här just nu. så nu ska jag städa, eller rita färdigt eller göra ett armband eller bara...... ingenting.


everybody has their private world, were they can be alone ♫

We gotta take these cards ourselves, and flip them, don't expect no help
Now I could of either just sat on my ass, and pissed and moaned
Or take this situation in which I'm placed in, and get up and get my own


090812: watch out!

jag har hittat en ny bebisklocka som jag tänker köpa. tidtagning, alarm, lysfunktion, men det bästa av allt är att du även kan se vad klockan är. men vilken färg? vava va?


090812: look at shit through each others' eyes

godmorgon! nyss körde jag bil ensam för första gången i mitt liv jag är så cool. nu ska jag koka kaffe, det är så underbart, sen ska jag planera och rita en teckning. någon mer än jag som verkligen inte kan hålla i en penna utan att börja kladda med den?




090811: finare kan det antagligen inte bli



med den här otroligt vackra bilden säger jag godnatt och sovgott för idag. vi hörs och ses människor.

world spins madly on

imorgon ska jag färga håret jag ska ringa dig lovisa och om du inte säger ja direkt så tänker jag tjata. men först så måste jag verkligen sova. jag ska bara skicka iväg några sms först.

haha det är roligt att vara övertrött. jag skrattade nyss halvt ihjäl mig åt de allra törraste skämten som finns, de kommer som alltid från min pappa.

jag: ta fram senap
pappa: det sa jag ju ja. när jag var och fiskade.
jag: va?
pappa: se napp!

jag: ät inte upp alla nu.
pappa: nejdå. jag tar dom någon gång efter ett. för jag vill ju ha efterätt.

ÅH VAD TRÅKIGT men vad ROLIGT jag har justnu. äh godnatt hahahhaha....

det är såhär man mår när man hemligheter har.

det är snart September alltså, det känns jätteskumt tycker jag. att tiden kan gå så fort. men jag gillar ändå den tiden när det börjar bli höst det är riktigt mysigt. och ja, Det känns helt okej att komma tillbaka till skolan nu också, tillbaka till verkligheten.
haha jag vet så väl att jag kommer ångra det redan första dagen. Det kommer att vara så... likadant. likadant som det har varit de här senaste två åren. Men det är inte helt fel alla gånger heller. det bästa är att jag slipper körkortsteorin nu. ÅHHHHH tack gud, jag glömmer aldrig de tvåtimmars-lektionerna ._. vad TRÅKIGT det vaaaaar! vilket roligt och intressant inlägg detta blev. jag hoppas att du kom ända hit ner. pussss.

090811

vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon?

090811

jag har saknat en vän. jag måste köpa philadelphia-ost, jaha hur stavar man till det då?
alltså.. jag undrar varför tandläkaren tvingar dit mig hela tiden när dom ALDRIG gör någonting? de kollar in i min mun och mumlar lite.. "jaha... hmmm.. ja.. ja sådärja. då bokar vi en ny tid åt dig :)" ohja tackar jag ser redan fram emot nästa gång. jag menar, vad ska hända då? spännande..

090811: just idag är jag stark (?)

jag hade ju kommit på en rubrik men nu har jag glömt.. fan. (ja jag brukar tänka på min blogg rätt så ofta. du också) haaaah, nu kom jag på en sak som jag tänkte på att jag skulle skriva ner när jag kom hem. för ett par timmar sedan vandrade jag runt inne på gina tricot... jag bara gick där och kollade på alla som sprang runt och röck i kläderna. jag hatade dom allihop. jag störde mig så mycket på dom. och på kläderna dom just skulle köpa. de ska ju ha samma kläder allihop. likadana* det kändes bara så tråkigt.... dött.

ja efter hela 45 minuters sömn inatt 07.45-08.30 så har jag idag hunnit med att:
- besöka tandläkaren
- äta en kycklingsallad + ett halvt wienerbröd
- inhandla lite saker. se bilderna nedaaaaaaaaaaaaaan



jaha vad är då detta? svar: anteckningsblock, solpuder, faceMASK, tshirt

jag är så trött. 45 minuters sömn räcker inte va. jag känner att: vem är jag? vem är du? vad gör jag?
ska jag kunna hålla mig vaken tills ikväll så att jag då kan somna SÅ GOOTTTT som ingen annan någonsin sovit.. jag tror inte det. det återstår att se.


090810: emelieeileme

det känns riktigt bra nu :) jag sitter i soffan nu hos de fina små busarna. lovisa ska färga håret och de andra är nere och tvättar. jag bidrar inte med någonting alls förutom mitt glada humör, det klarar dom sig inte utan. det finns väl inte så mycket mer att säga nu så.... hejdå. keep doing what youre doing.. det gör mig ingenting :)


090810: i våra minsta beståndsdelar

du suger verkligen.

nu ska jag göra mat sen ska jag åka bussen iväg härifrån. ha en bra kväll hejdå.

090810


090810

sitter och tuggar på min frukost nu. spaghetti och ketchup. det bara växer i munnen.. ööööeh, det var verkligen INTE gott idag nej. men.. man måste ju äta

!!!

jag skrattar inombords jättemycket.

nu ska jag ta mig en dusch. sedan ska jag beundra min gryyymt brunbrända mage. sen så vet jag inte riktigt. varför är all musik dålig idag?

090810

nu är jag vaken. och jag känner mig fortfarande lika trött och sliten. jag lyssnar på fields of gold.....mhh underbart. nej varför är jag ens vaken?

nu: sova. godnatt & sovgott ♥

                                      

-


090810: you just got to let it go

i need some sleep
i can't go on like this.

jag tänker på skolan. det skrämmer mig, för att sömnbrist är lika med huvudvärk. jag behöver sova så mycket mer än vad jag kan. jag är helt sluuuut i huvudet och kroppen. jag - orkar - inte. jaja. kopiera gärna det här det blir nog lika roligt som förra gången. va

hej

tandläkaren. tisdag 11.15
jahaja.. känns bra känns braaaaaaa

090809 idag är jag trött på det mesta.

jag har ont i ögonen. vad har jag gjort idag? vad hände med dagen? jag vaknade vid åtta imorse, på sängen med alla kläder på mig fortfarande, så jag tog av mig kläderna och somnade om.. sedan gick jag upp vid tolv. drack en kopp kaffe och åkte iväg till farmor o farfar och fikade - i solskenet under det stora trädet ♥

ja, sen efter det så åkte jag väl hem igen. vad har jag gjort sen jag kom hem? nu är klockan 22.24 och jag känner mig jättetrött så jag ska snart sova igen. konstig dag.

jag är så trött.

i think i need a new town...


i don't feel so good


090809: människor som tror att dom har en chans!

det är varmt det är sommar <3 jag tror att det skulle regna imorgon? jag vet inte. det spelar väl egentligen ingen roll. nu är det bara EN VECKA kvar av sommarlovet. det känns.. ruttet. men ändå helt okej just nu. det är ju inte över ännu såattsäga. heheheheheheh he.

jag har nyss slängt i mig lite pizza. vad ska jag göra nudå? umgås med linnie och lovisa senare idag jajaja tackar vet jag det. jag tror att det kanske blir så hej puss

090809

hellooooooooo.
det snurrar i mitt huvud. det har det gjort hela veckan. jag är inte i balans va. eller så har jag fått för mycket sol på mig. sommaren kom tillbaka  :>

det var lisa som tyckte att jag skulle uppdatera. jag har ingenting att berätta faktiskt. just nu så försöker jag få tag på lilla lovisa. jag tänkte be henne färga mitt hår idag. ja, det är väl så det är just nu idag... äh hejdå.


här har ni några bilder ifrån min resa. var? svar: danmark.

home


GAH!

det är redan det åttonde månaden på året. om fyra månader så är det nyårsafton alltså.. great. hmm. äh det är ju inte vinter än. augusti kan bli en jäkligt bra månad. om man vill det, jag vill det, jag fixart. nu ska vi kolla på Vi hade i alla fall tur med vädret, igen. sen försöka sova. godnatt och sovgott hörrni.


mina söta.

RSS 2.0