Så fina, några av mina hjärtan






it's cold around me



-22 grader utanför dörren. Vilken tur att jag ligger inne under mitt täcke då. Har precis kollat på Paradise det är ju så BRA man blir besatt och nu vill jag se nästa avsnitt haha.

Idag har jag pluggat på körskolan, sladdat alldeles för lite med bil, ätit kycklingwok, velat bowla.... Hängt med johanna! och josefine, och g.

Min mage kan dra!!!!!!!! vad den gör ont :(

klockan 12.22

Klockan hade jag ställt på tio men visst stängt av. Men johanna ringde och väckte mig och tur var det för då hinner jag duscha och äta innan jag sticker iväg! Har ännu en körlektion idag. Känner inte alls att jag kommer kunna ta körkort, det är så jävla mycket saker att tänka på när man kör, småsaker som kommer att kugga miiiiiig!!!!!!! :(

Nej nu ska jag koka några ägg puss, fint väder är det ute idag iaf. Klarblå himmel, sol och....... snö.

...

Upptäckte nyss att jag haft jättehögt ljud på musiken, har inte fattat det tidigare för att jag sitter med mössa på, men tog precis av mig den och jäklarns du va de va högt. häääää hä.

Har ont i magen :( och är jättetörstig, verkligen sugen på oboy men jag ooooorkar inte gå ner och blanda. Det får bli ett (eller 50) glas vatten istället, torkar ut nu. hej :) Kanske ska försöka sova lite snart, men det är så svårt det är så mycket tankar som flyger runt så jag kommer bara glo upp i taket i några timmar som vanligt innan jag somnar..

klockan till vänster går inte bara liite utan väldigt mycket FEL, men jag kommer inte ihåg hur man ändrar den. bara så ni vet så är även jag medveten om det. Kan väl vara roligt det med

MYSA



Nu sitter jag här igen och bara gör ingenting, eller jo jag lyssnar på musik och vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. känner söndagsångesten sakta ta över och kan inte ljuga om att jag fortfarande mår fruktansvärt dåligt efter gårdagens bravader. 

Fatta vad skönt det skulle vara att bara kunna stanna tiden lite då och då, när väckarklockan ringer och man vill fortsätta sova, när det är söndag och man verkligen inte orkar med en trist måndag, när man bara känner att man mår så bra och är så glad och trivs med var man är och vilka man är med och önskar att kvällen aldrig ska ta slut. Fattar ni hur skönt det skulle vara om man kunde bestämma över tiden! Stanna till ibland och inte vara tvungen att göra någonting, ingen stress och ingen hets!

Sådärja, macka och oboy det är så goosigt! Nu blir det ensam mamma söker

puss

wish

sitter och lyssnar på en ljuv låt. Kom precis hem och jag hetsade in på bloggen och ville skriva, ville skriva vad tänker jag nu. Jag måste äta något!! det enda jag fått i mig på hela dagen är popcorn på bion och lite cola :)

Vid fem tog jag steget ur sängen och hängde med Johanna och gunnart på bio, nya Harry potter och hur tråkigt är det inte att man nu måste vänta på del 2 :(

NEJ jag måste ha maaat nu

jag har haft en ASBRA helg, verkligen

GÅR ÅT

Det känns som att tiden springer bakom mig och hetsar idag! Och det är så kallt ute så att man måste springa så fort man kommer utanför dörren för går man så stelnar man.

Idag gick jag upp tio och har hunnit med
Frukost med josefine, två timmar på körskolan, vinka adjö på tågstationen, handla 50 000 gånger känns det som... har jag verkligen inte gjort något mer? Va

Försökte mig nyss på mario ensam men det gick åt, väntar på att josefine ska bli klar i duschen och på Johanna som jobbar sen ska vi laga mat, sen äta den och bräcka 8)) yeah Emelie. 


hahahaha


gokväll



Jag sitter alltid och bara lyssnar på musik i flera timmar sen när jag tittar på klockan är den snart två, när hände det. Jag är inge trött alls och det är så tråkigt att sova! måste skaffa tvspel, men skulle jag göra det skulle det gå åt. Jag skulle bli beroende och spela hela nätterna....

imorgon har jag körlektion i snöstormen, härligt va

du ger det du vill

Har jag fått något fel på min mage eller den gör ont hela tiden.

lyssnar på Melissa horn och tänker på:
- josefine
- att jag inte vill övningsköra i snöstorm
- helgen. jo det är sant!
- ett och annat

ONSDAG

Redan torsdag imorgon sedan Fredag? vad är det som händer, varför går det så snabbt?
Idag har jag badat, inte simmat bara badat det är roligast, och så är det någon sorts snöstorm ute nu.

annars så vet jag inte......

GYMYRGYN YLLYSYMMYNS

mensvärk och magkatarr är ingen bra kombo märkte jag inatt -_- börjar dagen med två alvedon och och och.. vet inte vad jag ska äta till frukost kan inte bestämma.

.

godnatt

Vad som går runt kommer tillbaks så jag försöker vara bättre.

Alltså jag har ju ingenting annat att göra idag det är därför jag skriver så mycket.

En räddare i nöden.


sushi

Har myst hela kvällen. Ätit räkor, och sen gjorde mamma en julskinka så jag har även ätit ett par julknäcke med stark senap + julskinka, AA det är något av det bästa som finns!!!

Någon mer som har börjat med julen? jag tog nyss fram min julstjärna också, lika bra för tiden går så fort ändå så annars hinner man väl inte OCH STRESSA ÄR DET VÄÄÄÄRSTA JAG VET! gillar att tare luugnt.

Körlektion imorgon, händer sen då?




nah let go

Då har jag varit på julmarknad: ätit en smörgås, tagit en nitlott, fått en mössa, köpt en julklapp.

ska snart äta räkor ♥ & dricka te. Bara johanna som fattas då! jag lär flytta snart så vi kan ha söndagsmys igen.
Händer sen då? och varför mår jag?

PYSS

sitter och gosar med lilla marsvinis ♥ Hon piper som tusan så hon gillar det nog inte :)
Har precis ätit älgstek, potatisgratäng och seås det är den bästa maten i hela världen tror jag faktiskt.

Julmarknad idag, när mamma har tvättat klart fönstren. Jag tänkte hjälpa till men det måste vara det tråkigaste som finns, jag kan göra vad som helst förutom tvätta fönster. städa mitt rum kanske..... börjar nu herrå




krokodil


GODMORGON!

gör nu misstaget att äta knäckebröd i min säng.

händer idag då?

LAUREL

NEJ nu kom panta mera reklamen på Spotify, har hört att den ska vara aslång och jättedryg,

oh !

hihi

Blev Strömpis igår. ja sen kom jag inte på något mer att skriva. KUL emelie. kul blogg..

Har jobbat sen 10 imorse, asbra! Men nu är jag så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen, förstår inte vad jag skriver så.

Jag blev tydligen anklagad för att vara en tjuv idag också, asbra! eller. Det är jag i alla fall icke

vi ses, herrå pusssssss

SEAN BANAN ÄR NUMERA PAPPOR TILL ALLA RUMPOR HÄR

Har tvättat hela dagen, nu lagar jag mat åt mig och lille plutten, eh

Måste leta efter kläder nu oj oj sen ringa mormor sen hinna äta maten jag lagat. Ta mitt råd och ät dig mätt, varsågod ett kebabspett!

and one more time, loud as you can, how does it go?

'cause i'm Slim Shady, yes i'm the real Shady all you other Slim Shadys are just imitating so won't the real Slim Shady please stand up, please stand up,
please stand up?


jag hatar snigel



hahaha, håkan. han låter exakt som Björne i en av hans nya låtar!
2 steg från paradise.


kroniskt förkyld

Det är så trist att äta när man är så förkyld att man inte känner någon smak. Skulle laga mat till familjen för några dagar sen, pappa tyckte det var liiiiiiiiiiiiiite  för starkt. VA? det smakade ju ingenting alls.

Nu sitter jag här med min vanliga tråkiga knäckebrödsmacka och en kopp kaffe. vågade mig på att äta ägg idag.. har inte kunnat gjort det sen den lilla incidenten på min badrumsmatta för några helger sen, UÄH

jag saknar skolan








AND I SINK SO DEEP IN YOU

Jag hade så roligt hela dagen igår och hela dagen idag också jag skrattar hela tiden. Vill så gärna se nya Harry potter men det verkar inte som att jag har någon kompis som gillar HP, VA? Hur kan man inte.. jo Johanna men det verkar inte bli något.
Imorgon är jag troligtvis sugen på Strömpis.


& JAG KUNDE INTE SOVA

Hej hej! idag har jag och Madde pluggat körkort heeela dagen! Och så var vi på ett möte imorse och alla stolar var upptagna så vi var tvugna att stå rakt uppochner i EN hel TIMME, bara en kvart efter att jag vaknat. Höll på riktigt på att gå av på mitten, och jag vet inte varför jag glatt tackade nej när en tjej erbjöd sig att hämta en stol till mig. Efter 45 minuter, varför tänkte hon inte på det tidigare? Jag trodde inte att det fanns fler stolar...

Är på gång med mitt körkort, har bokat så många tider och ska göra så många saker nu så jag måste skriva upp allt i min almenacka. Alternativ på ett stort plakat och sätta det på min dörr för att jag inte ska glömma bort någon. De som känner mig vet att jag kan vara lite lite seg :)

Nu paradise hotel ♥
hehe.

5

just nu vill jag

1 äta sushi (aldrig gjort)
2 kolla nya harry potter på bio
3 få massage håller på att få nackspärr
4 göra situps
5 äta något sött men har slutat

SUNN IDAG

Grattis Johanna, äntligen är det din födelsedag



Det var värst vad alla redan låg och sov när jag kom hem, tråkigt. Jag är sugen på att göra något roligt, verkligen kul alltså, fast det mesta är roligt. Som Amanda sa "även om det är tråkigt så har jag jätteroligt i min hjärna". så är det för mig med, men inte alltid men idag är det det nu har jag roligt. Fast tråkigt för jag gör absolut ingenting.

KUL att swedbank har haft problem heeeeeela dagen så att mitt kort inte funkat, bra att johanna har en annan bank så att hon kunde betala min nya halsduk och min kycklingbaguette :) Johanna är så GOOOO, jag gillar henne.

Nu ska jag se på Nyckeln till frihet,
puss

could we have a moment ...

har ätit gröt till frukost så ska förhoppningsvis hålla mig tills ikväll jag blev så jävla mätt faktiskt!

jag har tänkt lite inatt. det är jobbigt när man tänker och så vill man dela med sig av sina tankar men klockan är 03.00 och alla har somnat, fick lite smått panik där ett tag!





vad är det med mig jag vill bara sova sova sova. helt sluuuuuuuut

dom e int som do

Nu sitter jag bara här jag har så tråkigt och funderar på om det är datorn som ger mig stötar eller vad är det som händer i min hand?

Har precis druckit C-vitamin ett försök att hålla mig frisk.
A hei baby, oh baby baby la la la la la laa

måste göra en ny spotifylista nu det börjar bli uttjatat, nästa uppdrag! pyss


20.03

festat.

sitter och laddar inför att gå ner för trappen och ta en stor kopp kaffe, jag är svag i benen och fryser och tror att jag snart kommer få lite feber kanske.

imorgon ska jag inhandla skor, mössa, halsduk och vantar tillsammans med johanna, det är på tiden jag fryser ju dygnet runt. skönt att ha jacka mössa halsduk och vantar inomhus när det är -40 ute <3

YOU GONNA SAVE ME OR NOT?

idag hade jag min andra körlektion, jag förstår inte vad som händer men när jag sätter mig i bilen får jag värsta hetsen och vet inte vad jag håller på med. fast det går rätt bra ändå, undrar bara om ja kommer nånsin kommer att få något körkort ...

<3


råkade?

regel nr ett - man öppnar inte andras post!


idag har jag varit HELT SJUKT trött! kom hem 12, ställde klockan på 13.30 och somnade, vaknade inte av klockan. 14.30 vaknade jag sen hetsade vi till farmor och farfar. äta smörgåstårta, leka med mina fina kusiner, må.

sen vidare till morfar och äta mackor & dricka te. farsdag är ju inte bara bra för alla pappor! jag gillar det.

pappa E DEN beste <3

slå mig så att någonting händer



det måste ju vara något av de jobbigaste som finns,
när man blir färdig med allting alldeles för tidigt. då sitter man bara och väntar på att tiden ska gå jag kan inte ta mig för att göra någonting alls jag sitter bara och väntar och väntar..

lyssnar på lite musik.. vill iväg nu, och basta!!

NÄR MAN FÅR DET SÅ VILL MAN INTE HA DET.

hade precis problem med att göra så att de stora bokstäverna blev små, kom inte på vilken knapp det var (caps)

vaknade alldeles nyss. jag drömde att jag hade hyrt en jättestor fin lägenhet med en söt katt på köpet, MEN den låg i spök-kvarteret, fick jag reda på efter att jag flyttat in. det sög ju

frukost: kaffe

FFO TLEH


Tanken har väl snuddat mig, men aldrig att den nuddat mig



sitter och lyssnar på musik, tror att jag får sämre och sämre hörsel för varje dag som går för jag måste ha högre och högre volym

imorgon ska vi fira kleber, börjar med bastu... sen går det åt, förhoppningsvis :))

Amanda har smittat mig med sitt i like the way the way & want you to MAKE ME FEEEEEL..

nej hörrni, har hämtat hem min lilla dator nu igen men har inte riktigt orkat ta steget att öppna den och trycka på knappen så sitter här vid den STATIONÄRA ändå. den var ju igång så det var det smidigaste sättet, ska nog ta och förflytta mig snart

NEJ nu

för dig ska jag göra det tusen gånger om

igår när jag vaknade tog jag bussen till amanda och hängde hemma hos henne tills de ringde och frågade mig om jag ville jobba - självklart, sa jag då!

idag har jag varit överallt, i nora med suzan som tatuerat sig, i örebro och varit hungrig, mött amanda, nu i suzans soffa. hon sitter i sovrummet med en dator och lyssnar på musik medans jag sitter här och försöker överrösta hennes musik med min. GÖTT.

redan mörkt ute, vad ska hända ikväll?


KUN DIG


sitter och ritar, och pennan gick nyss sönder.......... Känns som när man dör på super mario jag får PANIK!

Vill ha tillbaka min dator, den är verkligen dålig men den är ju bärbar, nu sitter jag ju fast här vid denna.

visst är det roligt med folk som uppdaterar sina bloggar ofta men då ska de ju ha något att säga, i allafall någon utav gångerna. det har inte jag. Jag skriver mest för min egen skull. sovis snart, klockan på 09.00

kollar igenom mitt senaste skrivblock från skolan, 75% kladd, 15% tomt, 10% anteckningar




du eller jag vem är konstigast?

är trött. Sitter och lyssnar på musik och kommer på mig själv med att bara glo rakt ut i luften då och då. Har skrivit en lista tills imorgon, ska söka jobb. hoppas på att Amanda är ledig från skolan imorgon så jag kan ta bussen hem till henne, skulle vara FINT!

what to do, to do what, do to what



en kvinna, som heter salli..


17.51

det är KOLSVART ute, jag mår, har ont i magen mår illa är trött måste städa det är snöstorm saknar josefine orkar inte med snön, är hungrig.
mamma laga mat åt mig? snälla

JULE

Sitter hemma hos mamma och pappa igen. det är väl inte det roligaste att efter ca 7 månader av ensamhet i en lägenhet, en go ensamhet som inte ens fanns för jag var aldrig ensam, flytta hem igen. Men man gör det man måste göra, eller hur.

Alla mina kläder ligger i stora ikea-påsar och jag känner verkligen hur lite jag vill och orkar plocka upp dom och hänga in allting i garderoben. det går bara inte, inte just nu.

Förresten så blev det vinter idag! Det ligger massor av snö på marken och ännu mer kommer ner från himlen. Kände idag att jag nog inte kommer att klara vintern i mina converse.. orkar inte köpa vinterskor vet ju inte vad jag vill ha. Nej, jag orkar ingenting, jag erkänner.

Nu ska jag fixa en stor kopp kaffe. jag längtar efter julknäcke från Wasa, undrar när de kommer. vill ha en sån med ost på och en kopp vaniljte hemma hos Lisa..



peacenlove 2010



blev osugen på vintern nu igen..




pan!k

körde igår, det var asroligt, nu är jag verkligen peppad på att ta körkort. synd bara att mina böcker är försvunna?

imorse var jag hos tandläkaren och nu har det börjat snöa som fan, mysigt.



12345

hatar att planera
hatar att stressa
hatar att behöva prata med någon på morgonen
hatar vintern

bööööööööööööhjgfiophkdgzåp ...

ljuvt att vara ensam <3 när man valt det,

You don't get another chance, life is no Nintendo game

Heor. hej.

igår flög jag och amanda runt som tärningar på ett överfullt hotell. det var roligt! min vänsterarm är full med rivsår och höger armen med blåmärken.

lyckades tappa bort hemnyckeln också så trodde ett tag att jag skulle frysa till en isbit i natten men det ordnade upp sig. fin fint!


Nu är jag inte alls på nå bra humör och imorgon har jag körlektion -_-



or am i just going crazy 'cause i miss you

jag är trött. ligger i sängen och tittar på tsatsiki tillsammans med amanda :)) har snott Filips dator de är det bästa.
fyfan va taskigt sa-sagt, MARIA, fyfan va t-taskigt sagt.

sov gott

RSS 2.0