You're simply the best thing I never had

trött.

OH YES!

JAAAA va bra det går att se på idol på tv4play för det står ju inte vilka som gick vidare dirrrrrrr-ekt när man klickat in på sidan. vad spelar det för roll emelie? ingen alls. men, jag ville bara ha något att göra.

Smash into you

Det har varit en jättelång och jättebra dag idag!

har varit ute heeeeeela dagen, sen blev det kallt. Då gick jag in till suzan och fikade. nu sitter jag och lyssnar på hennes Spotifylista, jag tog den från henne. den e fiiiiiin

Ska se idol när det kommit ut på tv4play, om ca 1 minut. pusssolig vårdag! Längtar till våren

FÅR JAG

eftersom att jag inte har internet hemma hos mig och därför inte heller har tillgång till spotify så har jag nu suttit här och lyssnat igenom halva min spellista. musik är..... vad skulle hända utan musik?

har röstat idag (min första gång, yey!!!) och jag tänker inte tala om vad jag röstat på, inte för att det är någon som frågat. eller jo EN har frågat. gillar inte att säga nej jag tänker inte berätta, det är ju som att jag inte står för det jag röstat men det gör jag!!!

herrå.en tredjedel av den jag var går hem.

frukost: kaffe och smörgåsrån. jag hade glömt bort hur gott det är med smörgåsrån, måste köpa det. MMMMMMMMMHM!

snart kör jag iväg i vår nya peugeot, mot ikea! mamma sitter bredvid, jo jag har ju fortfarande inte riktigt tagit tag i mitt körkort.

ikväll blir det bio!
and theeeeeeeen?DU ELLER JAG, VEM ÄR KONSTIGAST?

är hemma hos mamma och pappa. hamnar alltid här! fick nyss ett sms av pappa (han är en trappa ner) "Kaffe?" det kunde jag ju inte tacka nej till och nu luktar det minsann nybryggt kaffe, klockan 23.34? pappa? jaja det är inte jag som ska upp 05.00 det är du.

hittade ett paket till mig! vad kan det vara tänkte jag, nyfiket öppnade jag det lilla vita paketet där i låg min plånbok som blev stulen i Borlänge i somras. den hade möglat och inuti den låg två sönderklippta kort! tack polisen men VAD ska jag med de till?

imorgon ska jag till ikea med mamma och förhoppningsvis inte glömma mitt presentkort denna gången, som det brukar bli.

Jag har haft en dålig dag idag, nu menar jag verkligen
jättedålig. vet inte om det är pågrund av att hösten är påväg, att sommaren redan är slut, att det snart kommer att bli iskallt ute och massor av snö överallt, jag vet inte vad det är men jag känner att mitt annars så bra humör sakta men säkert börjar försvinna och förvandlas till något slags konstigt och inte alls lika bra.. grej.

varför går det åt?
och alla tjatar

RSS 2.0