2 kaffet.

vädret är inte så mycket att ha idag, så just nu laddar jag ner tre filmer tills ikväll! Känner mig lite hängig och hoppas på att må bättre imorgon och framförallt nästa vecka då vi åker till borlänge på peace and love!! lär bli finare väder tills dess också
nu känner jag mig jättetörr. Skulle skriva en grej, berätta något tror jag, det var därför jag började skriva men jag har(som vanligt) helt glömt bort vad det var jag tänkte på. längtar tills filmmeyset ikväll.
ibland önskar jag att folk kunde läsa mina tankar, jag tänker så mycket men jag VET inte hur jag ska kunna berätta det. nuuu åskar det, det förklarar min huvudvärk :) ciao.

YIRUMA - RIVER FLOWS IN YOU

.   Yiruma – River Flows In You

fredag!

Vaknade imorse och hade så jävla ont i ryggen. måste vara från de två timmarna av gräsklippande igår, hade inte så fin hållning kände jag. Har fixat lite, nu: vila, sen städa, sen: LISA :)



22:48

har en fäjsmAsk. som lisa säger. facemask, ansiktsmask. nu ligger jag i sängen som så många gånger förut ♥ fönstret är öppet så det kommer in kall luft, och det luktar sommar ute, nyklippt gräs. och täcket är helt kallt det är så underbart.

det är konstigt. Vad man tänker på, kanske till och med varje dag, men aldrig har berättat för någon

känner lite den att.

tjeeeeenarre. Jag funderar lite, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i min blogg. varför läser man en blogg? jag kommer på mig själv med att läsa fler och fler för mig heeeelt okända människors bloggar, men varför? Det är inte för att de skriver intressanta bra att veta saker, det är inte heller för att de visar fina outfitbilder..(??!!?!?). varför finner jag deras liv så oerhört intressant? Eller har jag bara inget annat att göra?

vad ska JAG skriva då? Lägga upp bilder är ju roligt, så det kanske jag ska göra. men ibland känner jag bara för att skriva lite, som jag precis gjort.

tacos & kaffe.


vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon, med sömnlösa ögon

hur kan en sån enkel sak som att SOVA vara så jävla svår?

500 days of summer

sugen på morgondagen. studentkäk och firande hos josefine, sen hem till elin på överraskningsfirande för Josefine, sedan hotellet.... puss. Känns nästan som att jag ska ta studenten i år igen

shuez

är lite ledsen, då mina nytvättade skor försvann i lördags. Skulle hoppa från bryggan till flotten, bara skutta lite lätt, tyyp 10 cm? fastnade på något vänster vilket resulterade i ett helt blått knä. snyggt!! och så upptäckte jag efter ett par minuter att något fattades - min ena sko. den ligger väl där på botten av ån nu.

Varför jag tar upp det här? jo för att de andra vita skorna jag har är trasiga, och resten av mina skor passar sig inte. så.. vad ska jag ha på mig för skor imorgon? Tänkte ställa klockan tidigt så att jag  skulle  hinna  leta, som att jag skulle hitta ett par nya skor "OJ var kom dom ifrån, gött dom tar  jag " åh....

I L-L-L-L-LOVE U

mosat nylle

II


I


FRÅGA

är svaret verkligen NEJ!!!! på frågan om JAG kan ha på mig vit klänning imorgon? då jag ska på studentfirande. kommer jag känna mig löjlig? kommer folk tro att jag vill att det ska se ut som att det är JAG som tar studenten. Vad tycker ni? måste veta. FÖr kan ja inte ha de kan ja nog inte dra dit då har ja inget att ha på mig :(((((((

karneval

Har precis kollat på studenternas karneval. gick de så snabbt när vi hade den också? och var de så lite folk och var de så svårt att förstå vad alla var??!
Bilder kommer upp ooooom... snart.

'cause i'm looking for my friend, now i got you


Mjölk och kakor. såna med chokladbitar i

doh

har lite ångest. hittade precis lappen om mitt paket för 200 kronor, som skulle hämtas ut för EN MÅNAD SEN vad händer

8 JUNI.

är nu med & tävlar om en onepiece, tänk tänk ooooom jag skulle vinna. Har aldrig vunnit någonting, nästan.


det händer mycket just nu, eller aa. Det som händer är att det är sol ute och sommar och jag gillar inte att sitta inne. har hängt en del hemma hos elin på senaste ♥ och tagit första doppet, tappat luften för att det var så kallt. Varit på galaj och tappat ena skon i ån. kikat på folk som skulle på bal. och igår- varit med om världens jävla åskväder ute i en sommarstuga vid en sjö, trodde verkligen att vi skulle dö det var hemskt

om TVÅ dagar är det student igen, dock inte för mig denna gång, som tur är..... nej denna gång är det för josefine och jag ska bara tänka på henne och chilla och inte alls stressa som förra året. skööööööööönt! och på lördag mina damer och herrar, då fyller jag 20 ÅR. INGEN bryr sig alla tänker bara på studenten :) fick jobb idag också.

...

http://jagvillligga.blogspot.com/2011/05/tavling-med-onepiece.html#comments

RSS 2.0