OHOH

Jag kom precis på mig själv med att sträcka upp armarna i luften och säga "YES!!!!" när jag såg att senaste bigbrother avsnittet redan finns på hemsidan. Titta på det nu, och skämmas för att jag blev helt överlycklig för en sån grej.
tja

MaTiLdA

idag fyller MG 20 år, och imorgon fredag ska vi fira henne. lilla ♥


jag är inte arg,

jag är besviken. Jo, jag är arg. också!
mina nya hörlurar börjar gå sönder de också trots att jag inte tappat dom i golvet mer än 1 gång. det är en sån liten grej man kan bli arg på ibland. & när jag tänker på det så blir jag glad, att det enda problemet jag har ikväll är mina hörlurar. Jag har egentligen ingenting att klaga på alls just nu så jag slutar med det och med blogginlägget, precis.. nu.

FITTTTTTTTTDATORRRRRRRRRR

ursäkta mig men jag MÅSTE BARA SLÅ På TANGENTERNA!!!!!?999900!!
Jag har vääääärldens sämsta dator och när man verkligen vill kolla på något men det laggarrrrrr som aldrig förr då får jag panik vilket jag fick precis nyss! Jag tål inte sånt, när det krånglar och är segt. vem gör det?!?! Nej det funkar inte godnatt då. KUL!
Känslan man får när någon går så jävla saaaaaaakta framför en och det finns ingen chans att kunna gå om för det är så trångt så man tvingas att gå bakom den där tills man äntligen kan springa förbi..... panik.

sommar & sne

HAJ!
sitter och försöker tyda det jag skrivit ner i min almenacka. Ni vet när man ska försöka anteckna något medans man pratar i telefon, så skriver man bara några ord "kommer ändå ihåg vad hon sa".. nej det gör jag fan inte. inte en aning. Jag måste sluta göra så för jag kan verkligen inte komma ihåg vad jag menar med "service" "ta med!" eller "FIRA?". synd :)
kolla serier är så jävla bra tidsfördriv, och big brother också. som börjar om endast 20 min nu, gött

GRABBAR

jag saknar chips, godis och kakor som jag sagt adjö till nu. Men jag byter med glädje ut det mot våren.
tönt.

händer????
håkan i lördags var som väntat fem plus.

HAJ HAJ!

nässpray, loka och alvedon har fått mig att piggna till. Jag ville helst av allt bara sova lite men det är jag inge bra på. nuuuuu ska jag ta mig upp ur sängen igen och inte lägga mig här mer idag. inte konstigt man känner sig sliten om man ligger och ruttnar i ett mörkt rum hela dagen. nej, ut i solen ska jag. DET ÄR JU ÄNDÅ HELG! vad ska DU göra idag???

ciao

FREDAG HELA VECKAN!

sova lite nu :)) seeeeeeeeeen? visar sig

ELO

I could stick around and get along with you, hello.
It doesn't really mean that I'm into you, hello.
You're alright but I'm here, darling, to enjoy the party.
Don't get too excited cause thats all you get from me hey.
Yeah I think your cute but really you should know.
I just came to say hello 

HEADLINE

Har precis varit och hämtat den förlorade brodern vid tåget, han har återvänt till sverige. Fast bara för tre dagar..
är snustorr i munnen & har absolut ingen aptit överhuvudtaget. vad är det med mig?

-

Tystnaden som uppstår när man sätter tänderna i ett äpple som ser ut att vara helt sjuukt gott men som visar sig vara helt mjöligt.....


örhänge.

har precis ätit en, om jag får säga det själv, underbar köttfärsås. Gjord av mig ja. påminn mig om att aldrig mer göra köttfärsås i en liten stekpanna, hälften utanför. h3h3


billie the vision

är så jävla bra hejdå

MILOW

Today I've got nothing to lose I could go wherever I wanted to Leave, jump onto the world As it's spinning 'round, going down Taking me along for the ride

HOPING FOR THE BEST

håller på att tvätta, jag gillar att tvätta jag är så bra på det!

som jag sa igårkväll så hade jag så mycket planer för idag men ingenting av det har blivit gjort ännu. Jag funderar på om jag ska göra en förändrig idag, de senaste veckorna har varit så likadana, varenda dag.



PÅ TORSDAG

1 kaffe
2 situps
3 tvätta
4 städa
5 ?

MEORREON

kvällsmänniska. eller natt. Finns det några morgonmänniskor, och i såfall, hur fan kan dom vara det? Jag tar mig verkligen inte upp på morgonen utan tjat eller att någon ringer 75 gånger och hetsar, ellerrrr att klockan ringer 75 gånger vilket den aldrig gör då jag antingen stänger av alarmet eller tar ut batteriet.
mitt morgonhumör är jobbigt, för andra och även för mig. Är verkligen dryg när jag vaknar.
och så ligger jag ALLTID varenda kväll och tänker "IMORGON! DÅÅ...". peppar  till och bestämmer mig för massa  saker jag ska ta tag i... sen blir det morgon och då känns allt sådär jobbigt igen och morgonhumöret säger hej heeeej. jag vaknar ALLTID på fel sida, men jag piggnar ju till.. vid tre-fyra på eftermiddagen, typ.

BIG BROTHER SNACK

annie och patrik är så jävla tråkigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, herrå

mario time


ALL YOUR SORROWS AWAY

Lite ledsen blir man allt

en enbent anka simmar alltid i cirklar

då jag kom på mig med att inte ätit något sen halv två värmde jag en billys tacopizza, tog ett stort glas med mjölk till, satte mjölken i halsen medans jag fortfarande hade fullt i munnen. började hosta och så gick det med det.

har längtat efter nässpray hela dagen och fortsätter längta nu, och dricka kaffe för att sedan hålla på att dö för att jag inte kan andas med näsan.

gårdagens big brother avsnitt, blir nog inge sova - gillar inte att sova.
Lyssnar på JJ's Let go om och om igen ♥

Jag..

har köpt nya skor idag förresten! göttt

i bet you remember

nu har jag släckt, druckit ett antal liter vatten - utan framgång. jag känner mig fortfarande lika törr i munnen som jag  gjort de senaste tre? dagarna. Vet inte. ska försöka sova lite nu. förut gillade jag att sova, nu tycker jag bara att det känns tråkigt och så känns det som att jag missar så mycket tid. Eller så har jag slutat gilla det för att jag har fått så jävla svårt att somna på kvällarna.


Blogga alltså.. jag försöker ju i allafall, och ni tycker om mig. hej

U

Jag har ingenting att berätta för er. som att du någonsin haft det tänker ni då. eller så inte.
jag älskar att bara lyssna på musik! Så det ska jag göra nu, och tänka lite
.

LET GO


.......

jag är så glad att jag känt någon som lyssnade på the shins och som bad mig lyssna på new slang.



SNÖ

när ska det sluta? Jag visste att det skulle snöa idag, men jag hade helt enkelt hunnit glömma bort hur det kändes, men nu är det tillbaka. men kom igen, det är ingen stor grej, det försvinner väl imorgon igen. ge er!!!!

Tar en sen frukost och kollar på senaste big brother avsnittet sen ska jag träffa josefine, ehe?
ha en bra fredag!



:)

har precis kollat igenom min bilddagbok från 2008 och fått lite ångest.

HIGH ON YOU

Bought myself a video game
To get entertained
In an easy way
But I saw through that I'm far too smart to get fooled by myself


NEXT TO YOU

oooooööj, vem skickar såna viruslänkar till min blogg?.....

Idag har jag inhandlat en ny tshirttröja, örhängen saaaamt.. ingenting mer. jag är nöjd. men har däremot jätteont i magen, min mage som har fått något fel och börjar må så fort jag äter minsta lilla. HÄÄÄRLIGT MAGEN
Synd att jag gillar kaffe och magen hatar det. det blir inge bra det här va? jag gjorde precis en upptäckt! min mobil ligger kvar där ute i bilen .__.

RIVER EN VACKER DRÖM.

Dricker saft samtidigt som jag fortsätter att hata den här dagen.
imorgon har jag måsten, jag orkar inte..... jag är så trött.

OH HURRICANE

beundrar min fina blogg.. I väntan på big brother som börjar om 11 minuter!

åh.. bara 10 nu. är sugen på något, men vad??

jag fattar inte

Sitter här och försöker fylla i en massa papper samtidigt som jag säger "jag fattar inteeee" för mig själv. Jag har ca 7 papper FULLA med text och endast ETT att fylla i, men för att kunna fylla i DET pappret MÅSTE man läsa ALLA 7 som är fulla med text, hur går det ihop?
Det är klart att det kan gå att få ihop den informationen på i allafall bara tre papper men nej det ska ju alltid vara så invecklat och oerhört svårt. Jag vill ha hjälp av en vuxen!!


jag undrar när man slutar tänka så.. Att en vuxen måste hjälpa till, för jag är ju trots allt bara ett barn. kanske bara är jag?

red red wine

påtal om ingenting så måste jag säga att Jag hade jävligt roligt på maskeraden i lördags! och jag tror jag fick någon form av hjärnskakning efter att ha halkat på den stora fläcken på dansgolvet och slagit i bakhuvudet hela två gånger RIKTIGT HÅRT. har mått illa och varit yr sen dess, Lär vara bättre imorgon för det känns inte helt ok just nu. men det var det allt värt


CASTLE WALLS

Tror att jag drömt någon obehaglig dröm inatt för jag vaknade med en konstig känsla i magen, har fortfarande kvar den. Känsla av obehag :/
sol ute, ska snart ta på mig skinnjacka och världens största halsduk och gå, ända till bilen ska jag gå :)) men Sen blir det en lång promenad!
Ändå riiiiiiktigt opeppad, vad gör man åt det?

NOBODY SAID IT WAS EASY

No one ever said it would be this hard.

däremot är jag så sjutusansbra på mario i denna stund så jag vet inte vart jag ska ta vägen :))))) chilla idag

Det är dags för...

det är så GÖTT att lyssna på musik, ASHÖG volym. Ikväll är det dags för fredagsmys. solen skiner. och jag har massssa idéer till maskeraden imorgon, synd bara att jag inte vet hur jag ska genomföra dom. Håller på med en grej just nu men kom på att jag inte kan lämna Johanna så jag får fixa något åt henne också.
Det går fraaaaaaaam-åt


HOLD ON

FYFAN!

HEJ VÄNNER!

Jag blev förresten stoppad av polisen igår. Han stod och hets-vinkade in mig till vägkanten och så sa han "KÖRKORTSKONTROLL!" eller aa, han skrek. jag sa glatt "ÅH första!!"
sen blev vi kompisar och drog och fikade :) Han bjöd! Sen åkte vi och pimplade, han brukar tydligen pimpla med sin farfar så han visste precis var isen var tillräckligt tjock och så :)

Men det var igår det. Nu har jag precis kollat på big brother och jag mår så dåligt av Rozas röst..... Kommer det få mig att sluta följa serien? Nej

CHiGONG?

Efter att ha gått från dörren till bilen, och sen från bilen till dörren så känns det skönt att vara inomhus igen för fyfan vilket grått väder det är ute. Blåser, regnar, snöigt, grått, vitt, molnigt allt.
Ska mysa ner mig med en kopp kaffe och spela super mario. Sen ska jag kanske ta tag i den här dagen och faktiskt göra någonting.
poss
Fick en biljett till håkan den 26 mars. aldrig fel.

Ryan Gosling.

inatt var jag lyckligt kär i en kille som såg ut exakt såhär, faktiskt.

Synd att jag vaknade redan vid nio imorse. och han hade världens största hus med ett badhus i ett av rummen.

ONSDAG?

Duschat
Äta köttfärssås och spaghetti nu ♥
Fixa gymkort imorgon

CHICK TO CHICKEN

man dricker alldeles för mycket cola när man är med Josefine Karlsson.
Jag är på gång nu, kände jag imorse men nu är jag tillbaka till det vanliga igen. så opeppad.... och det är kul att skriva blogg när man får 0 kommentarer per dag.

EOEO

För att citera Amanda ragnarsson: Jag får panik i hela kroppen!! (ja du säger det hela tiden) Det stämmer så bra just nu, jag får panik för att jag har så dåligt tålamod! Vad gör man åt det? jag klarar inte av det.
Bara någon säger "vad sa du?" för att den inte hörde, så blir jag "MEN ÅHHH!"

Ni förstår. Big brother nästa hoppas att det funkar annarsssssss

hjälp mig!

Maskerad, vad ska man klä ut sig till?
kom igen.

GRENADE

jag lyssnar på musik och det känns som fem minuter men det går flera timmar. jag älskar musik. Nu ska jag hämta min syster. känns fortfarande skumt att jag har mitt lilla körkort, fult blev det också :))

NEXT TO YOU


I'M INDIAN

Jag är SJUKT uttråkad. klockan är bara 12.. har förberett kyckling och potatis, mennnn jag ska inte laga det förens klockan ett. och jag har INGENTING att göra fram tills dess. fan.

Lyssnar på lite musik. vet inte vad jag ska göra ikväll.

mamma har visst installerat en webcam på sin dator, kul då kan ni få se lite bilder, direktbilder så att säga. Såhär ser jag ut just nuu åh, mysi





SNURRAR I MIN SKALLE.

Fattar inte. försöker komma på vad jag ätit idag men det går inte. det är ungefär som när man (jag) ska ställa alarmet på mobilen. tex. Om jag ska åka klockan 8, fattar jag inte NÄR jag ska gå upp för att hinna. jag kan sitta med telefonen en timme och fundera, göra något annat, komma på att jag skulle ställa alarmet, fundera över när fan jag måste gå upp. Det är jättesvårt. hjärnan kopplar liksom inte. som nu. vad har jag ätit?
jag har ätit en macka...... sen tar det stopp. vet att jag ätit två ägg. men jaha, inget mer? nej. ellerr? Det här blev ett jätteflummigt inlägg, min hjärna är inte på topp idag. hänger inte med alls.

jag vill inte mera

kan inte sova.

RSS 2.0