2 timmar senare....

Antigen så
var alla fiskar döda eller mätta. eller så var degen riktigt dåligt gjord eller så gillade dom inte just de maskar som jag lyckades hitta - 2 timmars fiskande resulterade i 0 nada zero napp och ett halvt fiskespö mindre. Nej de va härligare att fiska makrill vid havet! det finaste sommarminnet från i år.

men jag har inget kastspö, inga klippor, inga makrillar och framförallt inget hav... ledsen


REPLAY
en obehaglig distans en konstig känsla någonstans

eftersom att jag ska se winnerbäck så har jag nu försökt hitta låtlistan till hans konsert, och jag har hittat den två gånger, gjort en spotifylista, eller menar två listor..när jag gjort den första såg jag att det var listan från 2009 och den andra var visst från 2008.
jag ser mer fram emot att se laleh än lars, laleh är ju underbar och henne har jag aldrig sett live.

i was looking for a place to hide away..


jag har en så jävla dålig dag jag hatar att skriva här men jag visste inte vad jag skulle göra det kliade i fingrarna egentligen vill jag bara säga massa saker till någon men den någon är inte hemma!!! kom hem nu jag orkar inte vänta längre!

fittdag.123 ADI NI DI ADI NI

Mår - dåligt.
Imorgon ska jag iväg till banken, packa väskan, ta mig till tandläkaren och sen iväg på roadtrip! Vad är det med mig som gör att jag inte bara kan ta det lugnt? Roligare att åka iväg. och jag har precis bokat två biljetter.. till vilka och till vad säger jag icke! herrå. nu ska jag gå och spy på riktigt klarar inte det här mer! matförgiftad?

Du min vän i livet ♥om jag tappar allt igen, det är möjligt att det händer
det kan vara svårt att hitta hem från alla hav och alla länder
men ändå, Du min vän i livet, se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet, du bär min luft i ditt bröst.

Försvinner med svansen mellan benen

Nu har jag ondast i min mun och så har jag fixat nya löparskor. Det betyder att om jag mår bra när vi kommer hem så ska jag ut och spriiiiiiiiiinga! gud, ge mig kraft!


JAG MÅR!!!!

Kanske åker till falkenberg imorgon för att sedan åka vidare till göteborg på tisdag.
om jag inte mår.... som idag.

vad ska man lita på?

magkänslan eller huvudet?

det gör ONT i hela min kropp. jag är sjuk, på en söndag.. söndagskänslan

herrå

I WILL MAKE YOU HURT


Film

Nu ska jag titta på Sex and the city 2. fan vad jag saknar alla mina vänner! Helt sjukt

hej

Var är du ikväll?

Igår hade jag en vääldigt trevlig dag kväll natt. största delen av tiden spenderade jag med elin och amanda, men träffade på mycket andra människor också och alla var glada.

Idag har jag mått så jävla dåligt!!! det är sant.
Har varit på marknad med mamma efter en nästan sömnlös natt. Hon gick runt och tittade på precis allting medans jag satt på en bänk och försökte få i mig korv med mos. Såna där gafflar med "inbyggd kniv" på sidorna är helt värdelösa!

Det har regnat idag också. och så har jag druckit te och ätit rostade mackor hos min farbror.

Nu har jag bara en sak att säga: TANDVÄRK!!!! kan inte tugga för tandköttet har svullnat så när jag biter ihop biter jag på tandköttet. extra jobbigt blir det när det bjuds på tacos och man kan inte äta så mycket man vill :(


RSS 2.0